Sponsorer

Nu har vi varit med i ett reportage från Modiga Människor.

Stort tack Zoia för en mysig intervju med bra och viktiga frågor ❤

LÄNK TILL Video

https://rumble.com/v1chmqt-modiga-mniskor-avsnitt-118-sara-nilsson-and-patrik-sjberg-dumpen.html

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2 thoughts on “Intervju i Modiga människor

  1. Ni gör ett super bra arbete.
    Fortsätt, detta är viktigt ett av det viktigaste, jag själv har blivit utsatt som barn i Uppsala, och har skadats av det men har kommit lyckats komma tillbaka för jag förstod inte att jag hade blivit utsatt jag försökte hitta min förövare och blev nästan uppslukad av allt sökande men jag har kommit i ro med det, tro mig det va svårt och det ni gör hyller jag er för det finns ingen som kan va negativ mot det ni gör för ni räddar barn från att bli utsatta och få leva med skam, rädsla och hat en sån händelse påverkar hela livet jag kunde inte ha normala förhållande till jag vart 30 cirka.. jag kan inte hylla er nog för det ni gör ❤️💪🏾

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *