Sponsorer

Precis när man tror att otäckheterna nått sin absoluta botten så räcker det med att lyfta på nästa sten.

I förra veckan valde vi att lägga om rodret lite för att även rikta in oss mot gäddor som söker efter pojkar i sexuellt syfte. Tidigare har vi nästintill uteslutande konfronterat män som söker efter flickor att utnyttja sexuellt.

Ingen ska dock kunna leta efter barn att våldta utan risk för att bli störd i sitt uppsåt.

Dagens gädda kom till Eskilstuna station för att möta upp en fjortonårig pojke vid tåget. Han nekade till en början men när kameran stängdes av en stund och vi visade honom bilden som han skickat till oss så insåg han att det inte var lönt att fortsätta ljuga om hans ärende på stationen.

Han kunde hålla med om att han var lite farlig för barn, men bara lite.
Vi håller inte med.
Med tanke på vad han uttryckt i ytterst brutala chatloggar så verkar han vara mycket farlig.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

18 thoughts on “Eskilstuna-gädda söker pojke (Napp #121)

 1. Vilken sjukt otäck människa. De ögonen å den blicken. Usch. Tack för jobbet ni gör ❤️. Blir självklart en Swish när lönen trillat in på kontot i nästa vecka. Som sagt åker ni genom Gislaveds trakten, finns alltid säng, middag, kaffe eller en dusch här. Vår dörr är öppen för er.

  1. Intressant att du säger exakt det som Sjöberg sa, ungefär som att både de själva och vi som ser klippet missade det.

  1. Han skrev väl i chatten att han är handläggare på någon myndighet? Skulle vara intressant att veta vilken..

 2. Fyfan! Vilket äckel! Har sagt det förut och säger det igen. Gratis lyktstolpar och rep till alla p***filer! Bra jobbat dumpen.se

   1. Jaha. Men då får jag väl hitta på ett nytt uttryck till nästa gång. 🙂

 3. Makalöst att dessa män inte kan hålla sig till jämnåriga sexpartners 🤯 Hur fan kan han tycka att det är ok att penetrera nån som inte har åldern inne?? Undrar vad hans vänner/familj/släktingar tycker om att han tar kontakt med barn i sexuellt syfte? 🧐

 4. Jag tycker att det är jättebra att han sätts dit. Jag blev själv mer eller mindre tvingad till analsex med en äldre man när jag var 14. Han blev påhejad av sina jämnåriga vänner. Det jag inte gillar är hur ni lyfter ämnet att ”komma ut”. Jag är gay och blir skitförbannad över att vi ska på något sätt ”komma ut”. Varför ska vi det? Varför kan jag inte bara vara gay utan att behöva berätta och förbereda min omgivning. Det förstärker heteronormen ännu mer. Jag kommer aldrig berätta för folk att jag är gay. Jag förutsätter att det är ok och berättar vad jag och min man gör när vi semestrar etc och förväntar mig ingen förvånad reaktion över att jag lever med en snubbe.

  1. Vi på dumpen håller naturligtvis med dig om att ingen ska behöva ”komma ut”. Jag kan försäkra dig att vår fiskare är mycket medveten om vilka svårigheter och trauman som kan uppstå för unga människor som inte är klara över vilka sexuella preferenser de har.

 5. Träffade han ett par ggr för några år sen… mycket obehagligt, kommer aldrig glömma. han e farlig 🙁

 6. Farlig för barn, men en riktigt FEGIS när han får möta vuxna. Han skulle aldrig våga ge sig på en vuxen, den lilla pedofil fjollan. Han är helt tom i huvudet. Skulle aldrig ta i honom med tång. Från en kvinna som har bra smak.

 7. Vet vem denna person är. Han är dömd sen tidigare för utnyttjande av barn och heter inte Rolf.
  Tidigare bott i Nyköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *