Sponsorer

Herr Snusk har varit på KIK i 10 år. Efter hög aktivitet i KIKs pedofilgrupper där han haft kontakt med såväl vuxen som barnkonton inledde han en privat konversation med vår pedofilmamma. Konversationen fortsatte snabbt över till Wickr och han bestämde sig för att träffa henne.

När Herr Snusk klev av bussen och fick syn på oss hävdade han att han försökte fiska på oss. Han missade dock att plocka fram kameran i samband med träffen.

En stor del av videon är klippt/censurerad och så även väldigt otäcka loggar med hänsyn till saker som nu är polisanmälda.

Hemma hade HerrSnusk meddelat att han skulle iväg och träffa sina arbetskamrater när han i själva verket skulle träffa oss.

(Ex) Hustrun visade honom på dörren direkt när hon fick veta. Han är numer inte välkommen hemma längre och saken är polisanmäld.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

41 thoughts on “HerrSnusk (napp #118 Svedala)

  1. Det gick för fort, Sara kollade bara om vi var vakna. Självklart är detta 118.

 1. påriktigt hur sjukt är inte detta, ni hittar fler och fler och inte nog med det så vill dom även att barnen ska utsättas för att ha sex med djur och fista sin egen mamma?! snälla någon en sån här blir ju aldrig frisk?!

  1. Jag har hört att de kan botas om man ger dem gratis lyktstolpar och en rejäl hög med gratis rep. Vet inte riktigt hur allt ska användas men det ska tydligen ha viss efekt.🤔

 2. Mycket bra fångst. Hade ni inte funnits hade hans ondskefulla och hedniska gärningar gått obemärkt förbi. Gör gärna en uppföljning på hur det gick med denna vidriga varelse.

 3. Ni blev ägda av en full fiskare ha! Han gör jobbet åt er. Vilken jubelidiot den gubben är haha

 4. Bra jobbat! Så tacksam att ni tog denna vidriga barnjagare 🙏 💖
  Bidrar med 300:- så ni kan fortsätta köra runt och exponera asen, hoppas att fler dumpen-fans gör likadant 🚙⚡️

 5. Vilken äcklig sak. Bra att frun lämna. Dem är otroligt bra på ursäkter men har inga trovärdiga lögner.. ingen tror på vad dem försöker påstå att anledningen är till att dem dyker upp! Dem är där för att våldta barn!! Vidrig!! Alla vet hur du ser ut nu.. gubbslem

 6. Oj vad HerrSnusk försöker med sin härskarteknik gentemot Patrik. Det är mycket Patrik, Patrik, Patrik. Och vad sa han på slutet att han hade druckit en del för han var nervös. Usch och fy. Har läst det lilla man kunde läsa i loggen. Och det var räckte, det var bland det äckligaste jag tagit del av . Man tror tamesatan inte att det är sant. Men nu är det ju så att det är sant. Hoppas nu att det händer något med polisanmälan. En en gång, bra jobbat Dumpen.

 7. Tack för ert otroliga arbete, jag har själv levt med en sexförbrytare och ni gör ett fantastiskt jobb. Har hört ursäkterna, försvaren och hur de ser sig själv som snälla generösa, hjälpsamma och till slut blir som ett offer själva och missförstådda av alla…….finns inga ursäkter för övergrepp
  Tack för att ni finns

 8. Fyfan vad ont det gör i mig att se detta. Jag har dejtat o varit förälskad i detta svin. Fanns vissa tendenser då, för ca ett år sedan, men jag förstod inte dem för jag var så uppe i förälskelse och hans manipulation.. han berättade om sin hund som han tydligen hade lärt upp att ha sex med kvinnor, oklart om något någonsin skedde. men vem vet vad som är sant nu.

  1. Fått den uppfattningen att han har sambo sedan många år, men kanske jag har missförstått. I vilket fall som helst är han en vidrigt äcklig människa, man fattar inte hur många av den här sorten som finns i bland oss. Mörkertalet måste vara stort!

 9. Så nära inpå, i min lilla byhåla?
  Man blir ju fruktansvärt rädd att man inte vet vad det är för folk som går omkring i ens egna by. Usch!
  Ett fantastiskt jobb ni gör!

  1. En fjärdedel av alla barn har upplevt sexuella övergrepp vad jag vet. (Vad jag vet ja, kan ju googlas) Då måste det finnas ungefär lika många pedofiler…

 10. Sara & Patrik, det ni gör är fantastiskt… Hoppas att fortsättningen är lika effektiv i jakten på asen. 🙏

 11. Gädda nr 118… herregud. Och alla är lika desperata att testa trots att ni finns ute i vassen. Det måste betyda att det sker våldtäkter ofta med riktiga barn på det här sättet?

  Man undrar ju hur många gäddor det egentligen finns när det dagligen publiceras nån ny. Finns det någon uppskattning av hur många de kan vara i en population?

 12. Nu finns det inte längre några nya ursäkter. Allt är upprepat en och två gånger. För att ha sådan fantasi när han tänker med k?khuvudet är det otroligt fantasilöst och avslöjande när han åker fast. Tack för att ni tog ännu ett kräk och räddade barn.

 13. Jag vet vem det där är men känner honom inte. Han var (fram till den här filmen) administratör för en facebookgrupp som jag följer. En grupp låååångt ifrån det här vidriga ämnet.
  Där var han dock en dryg, maktgalen översittare som använde vidriga härskartekniker mot användare han inte gillade. Ett beteende som återspeglas tydligt i det här klippet.

  Jag hade jättesvårt för honom och tyckte att han gjorde gruppen sämre. Det baserades visserligen på min magkänsla och den känslan visade sig stämma. Men han var tydligen många resor vidrigare än jag någonsin kunnat föreställa mig.
  Bra fångar dumpen!

  Jag tror att alla mår bättre av att han nu raderat sig själv från såväl nätet som samhället.

  Kram, frid och styrka till M och er andra som haft något med honom att göra.

   1. Irrelevant.
    Övriga admin kastade ut honom och diskussioner om honom och det vidriga han gjort har inget med den gruppen att göra. Jag tycker bara att det är bra att han är borta.

    Han var dock duktig på att bli osynlig på nätet efteråt. T o m Flashback-maffian kämpade med att identifiera honom även om de lyckades till slut.

  1. Vad är förnamnet? Tycker bara han är lik ngn från Malmö från långt tillbaka i tiden, men osäker pga skägget. Förnamnet skulle kunna utesluta det.

 14. Helt seriöst alltså, vilka enormt usla bortförklaringar denna gädda försöker att komma med. Otroligt underhållande!

  1. Det är ju just det, att ni ser på det som underhållning, som gör att ni själva inte är så mycket bättre.
   Som avrättningar förr var ett folknöje för pöbeln. Nej jag försvarar INTE pedofili men inte heller denna skadeglädje.

   1. Tror snarare att människor känner empati med barn som blir utsatta av pedofiler och vill gå in och stötta Dumpen i deras fantastiska arbete . Pöbelmentalitet tror jag det finns väldigt lite om ens någon. Och du har ingen aning om vilka bevekelsegrunder människor har som läser eller skriver här.

 15. Har han några barn, isåfall vet jag vem det är och följer honom på ett annat ställe

 16. Ville bara tillägga: Jag tycker att Ni var mycket bra i den här konfrontationen, det bästa är att köra det lugna kontrollerade läget då ni möter gäddorna. Få till en intellektuell diskussion, man ser hur Herr Snusk försöker att slingra sig och hans förklaringar är så usla att man baxnar. Jag njuter verkligen av Patriks lugna bemötade och så knorren Sara fick till i slutet ”Hur var det nu med hunden”… Ni är så sköna- Jag vill bara framföra ett TACK till Er och jag förundras och förfäras över vilka galningar det finns därute, man tror knappt att det är sant. Detta tar begreppet snuskgubbe till oanade nivåer.

 17. Hej
  Jag vet också vem herrn är, däremot chockad över detta, men ändå alltid tyckt att hana awxuella läggning är skev! Det han skrev r han var yngre har han berättat för många år sen!!

 18. Älskar erat arbete MEN tycker ni borde vara filterfria och inte klippa och censurera så man verkligen kan få en bild av hur äckliga dessa vidrig parasiter är!!!!

  1. Tack för dina ord. Som du säkert kan läsa i inlägget så är just detta inlägg censurerat eftersom det gjorts polisanmälan.

 19. Fy fasen
  Denna ”gubben” bor i min grannby.
  Man börjar bli rädd på riktigt nu! Tur ni tog honom!
  Ni gör ett riktigt bra jobb! Finns för många äckel ute i världen!

 20. Det går inte att ta in att den där snubben är vare sig äckel eller monster, alltså. Helt jävla surrealistiskt!

 21. ”Förlåt för jag kallar dig för Patrik” 🤣
  Jag kan inte läsa loggarna, det räcker fint med vad ni proklamerar i videon.. Jag klöktes.
  Hoppas han lärt sig, men han verkar inte rehabiliteringsmottaglig. Som alla andra gäddor förnekas det in i det sista. Man tappar lite mer hopp om mänskligheten för varje ny kung av Hall of shame.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *