När vi kommit till toaletterna tar han ett hårt grepp om min arm och tjatar att jag ska följa med honom till stranden. Jag vill verkligen inte det, men han tjatar och tjatar, till slut ger jag mig och följer med honom. Vi går till samma plats där vi satt sist.
Han tittar på mig länge och säger mitt namn,  snälla ta mig tillbaka och jag svarar att jag inte ville det. Han reser sig på sig snabbt och jag också. Så fort jag ställt mig upp, puttar han ner mig i sanden igen, han sätter sig över mig och börjar smeka mig på brösten han går längre och längre ner, jag ligger på mina egna armar med hans hand under. Han håller hårt i armarna, han börjar knäppa upp mitt skärp till mina rosa byxor och där ligger jag, jag kan inte sparka, skrika eller slåss. Jag bara gråter av rädsla. Han drog av mig byxorna på 2 sekunder. Han lägger sig ner över mig och för in den fort, det gjorde så jävla ont jag ville bara dö. Hur kan en människa säga så, att han gillar mig och så visar han det på detta sättet? Då är man inte kär på riktigt. Han reser sig upp efter 3 minuter och springer därifrån så fort han kan.

Kvar ligger mitt 15-åriga jag. Jag får ingen luft, jag kan inte andas, jag har ingen mobil, jag vågar inte gå upp mot campingen igen. Efter 20 minuter reser jag mig sakta upp och springer, ca 100 m bort på stranden sen går jag upp en väg, så långt man kan komma. Jag springer direkt mot toaletterna, låser in mig på den första toaletten. Tar av mina vita trosor som är fulla av blod och slänger dom i den vitröda papperskorgen som hänger på väggen, jag går hem och ringer min bästa vän och berättar vad som hänt hon sa till mig att berätta för min mamma och pappa vad som hänt men jag var så feg. Först två veckor efteråt berättar jag det för mamma och hon ringer polisen direkt och en vecka efter fick jag åka in och göra ett förhör som dom spelade in på band. Det ska bli rättegång snart. Jag är fortfarande rädd efter allt som hänt, önskar allt bara kunde vara över, varför gjorde han så? Va fan hade jag gjort för att förtjäna detta?

Om du bara visste, om du bara kunde förstå, om du bara kunde låta mig gå
en kväll som den var den värsta i mitt liv jag önskar att jag hade en kniv
men istället var det du, du satte den rakt i mitt hjärta, önskar jag kunde ger dig lite smärta
snälla låt mig gå så jag åter mitt liv kan få

Detta är den hela historien jag gick igenom sommaren 2009, jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt blev våldtagen.

/Anonym C
TACK FÖR ALLT ARBETE NI GÖR ♡
(Idag är jag 28 år gammal, gift och mamma till 2 barn och lyckligare än någonsin.
Jag har mått fruktansvärt dåligt genom åren, haft självskadebeteende där jag träffat en ”man” och låtit honom göra vad han vill med min kropp, han har använt sig av tortyrliknande övergrepp (bränt mig med cigaretter, strypt mig, slitit av mig håret, kissat på mig t ex) 
För 5 år sedan träffade jag min nuvarande man, han som räddade livet på mig, han som tog upp mig när jag var som mest sårbar, han hjälpte mig att få professionell hjälp, han har aldrig lämnat min sida! Jag är han evigt tacksam! )

Har du också en berättelse som du vill dela med dig här på dumpen, så skicka den till [email protected]

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X