Sponsorer

Han hävdade att hade inte förstått att hon var 13. Han trodde istället att hon var 15, (sa han) Han hade inte heller haft kontakt med fler barn, tills vi kom på att han hade haft kontakt med flera fiskare.

Med en kavalkad av lögner försökte han sig på en mängd olika förklaringar till varför han hade dykt upp för att hämta hem ett barn från centralstationen i Nyköping.

Tolv var hon inte, var han tydlig med iallafall. Hon var ju faktiskt tretton!!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

Nästa fiskare:

58 thoughts on “Fikagäddan (Napp #113)

  1. Man undrar ju vem som har bestämt ” byxmyndig” gränsen vem har satt denna igentligen myndig när du är 18 år och får rösta och gå på krogen men köpa sprit på bolaget när man är 20 år , den ” byxmyndiggränsen” borde verkligen ändras till 18-20 års åldern , och vilket barn vill ha sex med en GUBBE igentligen alltså ingen i min värld
   Den åldersgränsen måste ju ändras helt klart , och så äcklen får strängare straff

   1. Tycker du inte att man skall få ha sex efter man är könsmogen dock? Lycka till.

   2. Ordet byxmyndig finns inte enligt lagen, har själv suttit som nämndeman och dömt i ett mål där förövaren hävdade precis samma sak och han blev dömd då han ville ha sex med en 15 årig pojke, enligt lag är man barn tills man är 18 år detta upplyste lagmannen oss om som läste ur lagboken.

 1. Intressant med dessa män att de nu har fattat att Dumpen finns och att det nu finns en risk att de åker fast (innan Dumpen kunde de ju helt riskfritt vräka i sig barn till höger och vänster, skörda offer på löpande band och det fanns ingen risk att de hängdes ut). Trots det är suget efter barn så stort att de ändå tar risken. Helt empatilösa. Helt ego. Bryr sig inte ett skit om nån annan än sig själv och sina lustar. Och rättfärdigar övergreppen, att de inte gör någonting fel. POLITIKER – VAD TÄNKER NI GÖRA ÅT DESSA MÄN SOM JAGAR EFTER BARN I SEXUELLT SYFTE!?! 🤯🤯🤯

 2. Han säger tjejer gillar äldre
  Inte ens tjejer i 20 års åldern gillar gubbar dock, vilket hans ålder är.. en gubbe..
  det är väldigt sällsynt iallafall..

  Självklart kommer inte småtjejer tycka hans ålder är ”het”

  15 är den ”lagliga” åldern men även det är äckligt.. han borde vänta tills ngn fyller 20 minst helst 30 vid hans ålder..

  1. Ja, exakt! Jämnårigt är bäst. Fråga bara Gambiaresenärerna.

 3. Han vet om dumpen
  Han vet om risken
  Ändå kan han inte låta bli kontakta små barn, stolpskott

 4. ”Byxmyndiga” ska kunna ha fint och kärleksfullt sexuellt umgänge med jämbördig person där ingen står i underläge vad gäller samtycke.
  Den här mannen ser ”byxmyndighetsåldern” som lagligt fritt villebråd att förlusta sig på och är väldigt slarvig i sin bedömning av när små barn skulle vara godkända att förgripa sig på.
  Den här mannen har inget fint och kärleksfull sexuellt umgänge att erbjuda ens en ”byxmyndig”. Den här mannen äter barn till frukost och rapar sen förnöjt. 🤮

  Tack för att ni varnar oss och våra barn för honom ❤️

 5. Jobbar inte han som p-vakt? Jag känner igen personen!!! Obehagligt att veta att äcklet smyger runt och kan träffa på minderåriga.

 6. Men det är ju Dumpen som groomar gubbar. De flesta gubbarna skulle nog aldrig kontakta barn om inte dumpen drog det ur dom?

  Börjar få tvivelkänslor för dumpen.. denna man var ju inte direkt den mest påstridiga eller initiativtagande till denna träff?

  Kontentan är (JAG VET) att han gjorde fel i slutändan.
  Men han hade troligen aldrig träffat en minderårig om inte dumpen provocerat.

  There are levels.

  1. Hej Karl Han var inte påstridig för att han visste att sidor som dumpen existerar, men cry me a river man vet att man inte borde kontakta barn sedan länge ändå så gör han det. Spelar ingen roll vem som driver samtalet mest. Du är naiv om du tror detta var det som fick honom att gå över gränsen haha, dessa män är tickande bomber för något farligt att ske. Alltid lika trevligt att läsa en kommentar från en p*ddo kramare 🙂

   1. Du har säkert rätt. Men Varför säger du att jag är peddokramare bara för att jag ifrågasätter en metod som ligger i gråzon? Jag hatar övergrepp och har blivit utsatt själv.

    Jag avskyr även människor som inte vågar skriva ut sina namn utan heter ”Hej”.
    Du skulle aldrig våga kalla mig något face to face. Så sluta spela ball på nätet.

    1. Du skriver du heter Karl men det kan ju vara ett fejk namn med haha bara för jag skriver ut sussane betyder det inte det är mitt riktiga namn, om du är så modig och står för dina åsikter skriv ditt fulla namn då och berätta vem du är. Misstänker att du är samma person som ”Elias” och att du kanske är samma person som blev konfronterad eller ngn vän till denne

    2. Så du menar att han hört talas om dumpen och först då börjat få peddotankar.

    3. Till Karl, du skriver att du avskyr människor som inte vågar skriva ut sitt namn utan skriver Hej istället.Så du har skrivit namnet Karl. OCH? Är du inte anonym då menar du? Jag heter Christian. Nu vet du vem jag är👍

  2. Kanske inte. Men om en riktig 13-åring mött upp honom skulle skadan varit extrem stor. Han var ju där för att träffa ett barn oavsett vem som föreslog det. Tack Dumpen för ert viktiga arbete.

  3. Men snälla nån, hur fan kan du ursäkta detta beteende.
   Vore det inte dumpen som tog dessa brottslingar så skulle de söka kontakt med barn på nätet.
   Hur skulle det vara om dessa brottslingar skulle utnyttja dina barn eller barnbarn, skulle du vara lika ursäktande på? Eller är det så att du själv är en av dessa brottslingar som njuter av att grooma barn på nätet.
   Att vuxna tänder på barn är inget nytt fenomen, det har alltid funnits och även att vuxna gått från tanke till handling men, och detta är viktigt, i dag vet alla vilken oerhörd skada dessa övergrepp ger barnen och därför borde förövarna tänka till lite extra. Redan att ha tanken på att utnyttja barn borde vara ett varningstecken och är det troligen. Man mår inte bra när man fiskar efter barn att förföra, varför inte då ta tag i dessa sjuka tankar INNAN man hinner skada ett barn? Håll dig borta från barn!
   Att du som vuxen man försöker ursäkta förövarens beteende är nog en allvarlig varningssignal som du bör ta tag i. Det finns hjälp att få!

  4. Hur kan man dra något ur någon som inte redan har det inom sig?? Alla normala hade inte funnits intresse i ett barn hur mycket dumpen än drog. Säger mer om din läggning Karl

  5. Så det var Dumpen som tvingade dig att hänga på siter för unga och ragga på barn ”Karl”? Gäddans menlösa käbbel i videon var föga övertygande, och ditt tafatta försök till ”damage control” här är bara pinsamt.
   Ge fan i barnen ditt jävla pervo!

  6. En normalt funtad person kan bli hur ”Groomad” som helst, av vem som helst, utan att bli det minsta intresserad av att möta upp ett barn, hur fan tänker du?, med andra ord så kan någon ”provocera” dig, så du också stämmer träff med en tolvåring i sexuellt syfte?. Herregud, det är fan värre ställt med människors hjärnor än vad jag trodde var möjligt, men uppenbart så är det en del Pedofiler här också.

 7. Bra fiskat dumpen.se.
  Vilken pervers nolla han är!
  Hoppas allt går åt helvete för äcklet!

 8. Är du seriös Karl? Provocera fram en träff med ett barn? Kan va de mest korkade jag läst på länge.

  Bra jobbat som alltid, Dumpen!

 9. Karl,
  normala män kommer inte ens på tanken att ta små barn i alla hål. Eller att kolla i lagboken att 15-åriga högstadie-elever skulle vara fritt villebråd det att förgripa sig på för gamla gubbar.
  Sitt inte i offerkofta och skyll på att det är någon annans fel. Det är bara vämjeligt.

  1. Hej Mari
   Tyvärr så är ju detta fenomen vanligare än folk tror. Både kvinnor och män groomar på barn se bara på de kvinnor som åtalats det senaste åren. Varningen måste vara att ALLA barn riskerar i hög grad att utsättas, ingen plats är fredad, dagis, skola, hemma, hemma hos släktingar, barnvakter, på fotbollen, eller alla andra platser som samlar barn, där samlas också perversa människor som utsätter barn.
   Vi som föräldrar måste informera barnen och lära dem vad som är ok eller inte och vi som vuxna måste våga se varningstecken som ALLTID finns hos utsatta barn. Världen är tyvärr en ond plats att leva i men vi kan göra den bättre genom att valna och vara redo att agera när varningstecknen kommer. Det är faktiskt vår plikt att vakna och att inte vara så naiva.
   Peddon har alltid funnits och kommer nog alltid att finnas så där får vetenskapen jobba hårt med att uppfinna en karamell som gör alla snäll och under tiden tills forskarna kommit på något så får vi som föräldrar axsla ansvaret och inse att alla barn kommer att bli offer för denna landsplåga.
   Trevlig midsommar till alla.

 10. Karl – den här gubben hänger ju på chattar som är till för barn, vad gör han där om han inte är sugen på barn?? 🧐 En normal man har en inre spärr mot att gå på sexdejt med ett barn, det sitter i ryggmärgen, det råder ju inga tvivel om att denna mannen va bra sugen på att våldta ett barn…

 11. Provocerande minst sagt. Det ni inte riktigt förstått är att när dessa personer väl blivit publicerade och ev. förlorat familj och jobb har de inga hämningar längre – inget att förlora. Vilket ökar risken att de faktiskt fortsätter istället för att lägga av. Om ni vill hjälpa barn på riktigt, varför då inte konfrontera dessa personer och tydliggöra för dem att om de fortsätter tänker ni berätta för deras arbete och anhöriga. Det blir en tankeställare. Att publicera förrädares ansikten på en sajt med öppet kommentarsfält för folk att skriva av sig på hjälper inga barn. Använd bevis och deras information till något användbart instället för att kasta bort det för publicitet.

  1. Tror det är svårt att driva vidare arbetet med donationer om man inte exponerar dem.

  2. Men att hänga ut dem varnar samhället om dem iaf .. och är ingen sanning att alla kommer bli värre alla är inte helt sjuka psykon 🙂 ”Elias ” tror nästan du är samma som ”Karl” löjligt att det antagligen är samma person som blev konfronterad eller ngn vän till dig som skriver här, kan ju inte veta det men gissar 🙂

  3. Fast dom hade fortsatt även om dem aldrig blev exponerade nu är iaf deras ansikte exponerat så fler kan känna igen dem!!

   Inget att förlora ? Fängelse o andra straff o chansen att stöta på dumpen igen finns fortfarande så vet inte om det stämmer att dem kommer tro att allting dem gör inte spelar roll efter konfrontationen

 12. Alltså, om man läser chatten så ser man att han är solklart skyldig. Så jävla manipulativ människa. Han har säkert ljugit sig ur saker hela sitt liv. Pratar helt iskallt och trovärdigt, förmodligen hopplös att komma åt utan loggar eller liknande klockrena bevis. Snyggt jobbat.

 13. Karl/Elias eller vad du/ni vill kalla dig/er,

  Ni vet likaväl som jag att en varning utan konsekvenser bara skärper tillvägagångssättet att agera under radarn nästa gång.
  Det sker inget tillfrisknande här.
  Därför är det nödvändigt att allmänheten varnas.
  Det är nödvändigt att personen blir känd så att man kan förstå att vilken skepnad än den personen tar så ska han inte vara i närheten av barn.

 14. Så män som aktivt söker upp och vill våldta barn ska få fritt spelrum för att om de blir uthängda kommer de inte kunna låta bli att våldta barn. Vilken märklig logik. Så vi ska heller inte hänga ut våldtäktsmän som gruppvåldtar för då kommer de inte att kunna låta bli att gruppvåldta när de förlorat jobb, vänner, familj? Ska vi heller inte avslöja identiteten på seriemördare då så att när de kommer ut ur finkan kan de röra dig anonymt i samhället, för att de riskerar att mörda igen om vi avslöjar deras Sanna natur och identitet? Är det inte tvärtom – om omgivningen vet deras Sanna natur så kan de skydda sig mot den vidriga personen och vara på sin vakt.. Det är väl samhällsviktig information att veta vilka dessa män är! 🗣

  1. Precis Maria även när man hamnar i vanligt fängelse kan ens handlingar ibland bli allmänna handlingar och man kan förlora allt, betyder inte att dessa människor blir värre när dem kommer ut i samhället igen. Är bättre deras ansikten iaf är ute för allmänheten att se!

 15. Vilken bright stjärna.
  Tänk att det är sådana här udda figurer med lägre intelligens/intellekt som inte förmår att träffa en kvinna och på riktigt tror att en 13-åring skulle känna någon som helst attraktion till en oattraktiv gubbe. Han är verkligen dröm-killen man fantiserade om i tonåren.. 😳🤢
  Han är som ett förpestat ogräs som världen varit vackrare utan.

 16. Vet vem han är, jag har flera i min omgivning som har varit vän/bekant med honom innan. Så otroligt obehagligt att han varit så nära inpå.. 🤮🤢

 17. Var lite mer påläst innanm träffarna, ofta sker det felsägningar. Som t ex här att ni tror att han pratat i månader när det rör sig om några dagar. Det indikerar att ni inte har särskilt bra koll vilket ger överhand till förövarna.

   1. Haha. Ger man Dumpen någon som helst kritik så är man såklart peddo själv. Vilken jävla sekt Dumpens följare är alltså, jesus.
    Troligtvis är bara ett fåtal av alla uthängda gubbjävlar faktiska pedofiler. Dumpen väljer ofta åldern 14 av en anledning. Det är ju även såklart bara de relativt svagbegåvade gubbarna som låter sig luras av Dumpens skådespel. De farligaste håller sig i djupare vatten.

    Fråga er också detta ni som tror att Dumpen gör sån jävla skillnad. Varför vägrar Childhood och Bris ta emot pengar från Sjöberg & Co?
    Sådär ja. Nu kan ni börja skrika ”du är pedofil, whaaaaaa”

    1. Du är inte särskilt insatt i vad Dumpen kallar de som hängs ut, verkar det som.
     Haha kallade ingen peddo, inte ens pedofil.
     14 år – barn. Behöver jag skriva mer, eller du inser av siffran att inget barn ska behöva våldtas?
     Du bör ta och uppdatera dig på varför Childhood och Bris inte ville ta emot pengar. Du kommer att upptäcka att det inte hade något med Dumpen att göra.

    2. Sivert du sitter o kommenterar under Massa olika användarnamn. Dem har ju nyligen fått tag i en gubbe som våldtwgit små barn och suttit i fängelse och två andra som ville åt barn yngre än 5. Du är ju själv en av dem äckliga

 18. Det verkar vara ett ständigt försvar att ”jag trodde hon var 15”
  Okej, då är det väl inte olagligt men är det ändå inte jävligt äckligt att som medelålders man vilja ligga med nån som går i högstadiet?

 19. Jag bor i Nyköping,och hmmmmmmm jag tycker att denn vedervärdiga varelse ser bekant ut🤔 Helt otroligt att denna varelse verkligen tror att en 13årig tjej skulle sätta sig på tåget och och åka till honom för att ha sex. Och att han verkar helt ok med att bjuda hem henne till sin stad utan att vara orolig för att åka dit. Otroligt skrämmande😟

  1. Han arbetade tidigare på (Borttaget av Admin) så därför känner många igen honom. Boende i Oxelösund 🤢

 20. Har denna fått polisen på sig och är dömd nu? Jag vill bara veta om man kan skicka sina barn till skolan med ett sådant här svin löst i Nyköping!

 21. En osäker fjant som tror att han kan övertyga oss om att han inte är pedofil. Han äcklar mig🤮 Äckliga sjuka perversa gubbe. Jag vill inte se dig i närheten av Huddinge. Håll dig borta från barn och 15-årimgar. Din patetiska äckel pedofil. Ta en titt i spegeln.

 22. ”Jag har inget ansvar!” JO ALLA VUXNA HAR ANSVAR ATT SKYDDA VÅRA BARN!!!! Äckel!!!!

 23. Haft den där killen som praktikant på ett av mina jobb för ca 11 år sen.. Känns lite surrealistiskt..

 24. Sicken äckliga parasit! Kan ju se hur han himlar med ögonen!
  Bra jobbat utav er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *