Hej! Jag har följt er sida ett tag nu och jag tycker att ni är fantastiska. Det är så lätt att vika sig mot dessa pedofiler och deras ”ånger”, men det gör inte ni, ni står upp för oss barn som har blivit och blir utsatta för detta. Jag skulle vilja berätta min historia då jag mår otroligt dåligt över detta fortfarande.

Min mamma och pappa skilde sig runt 2009, jag och mamma var ensamma så det var bara jag och hon, allt var bra liksom. Tills 2010, då mamma träffar en man och de blir fort seriösa, efter ett år blir de sambos och vi flyttar hem till honom, då var jag sa 5 år. Kort därefter börjar han ta på mig, väldigt diskret dock,  det började under filtar då han tog på min rumpa, mina innerlår och väldigt nära min vagina. Jag visste inte att detta var något fel för jag var ju så liten. Sen gick det över till att han ibland kikade in i min garderob för jag hade en stor garderob som hade dörrar och man kunde byta om där inne. Han kikade då in när jag var naken och var helt exponerad, när jag var så liten så kunde jag inte torka mig ordentligt efter jag hade duschat så jag ropade alltid efter mamma, men några gånger var det han som kom in, då hukade han sig ner och var typ 10 cm ifrån mina vagina, och jag blev rädd.
Han var bonde och hade grävmaskiner som jag tyckte om att få styra ibland, då satt jag i hans knä, jag kände då hur något växte utanför mina byxor. Han kliade mig ofta på ryggen och gick väldigt långt ner i byxan. Ibland jobbade mamma natt, och eftersom jag var väldigt ”mammig” när jag var liten så sov jag alltid på hennes sida av sängen och när hon var hemma sov jag mellan dem i deras säng. Till denna dagen har jag ett så starkt minne av att han har fått stånd, tar i min hand och sätter den på hans snopp. Och jag har en tendens att vakna vid minsta rörelse så jag vaknade direkt och drog bort min hand, och då är mamma inte hemma så han hade ju fritt fram.
Han var väldigt översexuell, i källaren hade han en kalender med nakna kvinnor på och han visade mig den och fråga ofta vilken av de kvinnorna var min favorit. Jag frågade en gång varför han ”knackade” på sin snusdosa, hans svar var ”där sitter en naken man där inne så jag måste förbereda honom att jag ska öppna locket”, visst det kanske inte är en så stor grej men det är en av alla dessa pusselbitar som visar att han är förmodligen attraherad av barn. Han gav mig alltid komplimanger när jag provade smink, t.ex. läppstift då sa han en gång ”satte du på dig det läppstiftet för min skull?”.
2015 då tog allt slut, mamma och han separerade då de hade tappat känslor, och mamma var omedveten av allt som hade hänt, men jag blev glad. Kort därefter så frågar min styvmamma om varför de hade separerat, jag svarar -”de tappade känslor” och hon frågar om jag var ledsen över det, jag svarade -”nej för han typ tafsade på mig”. Jag visste fortfarande inte att det var fel, hon blir chockad och säger att det är fel. På detta blir det en polisanmälan, men det blir ord för ord, så inget skedde.
Jag mår så fruktansvärt dåligt av detta. Det har format mig som person till att bli väldigt inbunden och inte våga visa min kropp så mycket. Jag har försökt ta hjälp så många gånger men inget hjälper. Vad ska jag göra alltså?/F
VILL DU HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X