Sponsorer

Vi har varit ute på ett lite hemligt uppdrag, därför har vi varit lite tystare än vanligt.

 

På flyget till Luleå

Häromdagen blev vi inbjudna som hemliga gäster till Grävseminariets late night show i Luleå.

Vi tackade efter mycket babblande ja. Detta var orsaken till gårdagens bild från ett flygplan.

Inför hundratals grävande journalister från Sveriges största mediahus, så satte vi oss på en scen för att besvara femhundraelva frågor om Dumpen.

Förväntade mig att vi troligtvis skulle bli grillade över öppen eld, men jag hade fel.

Föreningens ordförande, Fouad Youcefi som inledningsvis höll i utfrågningen, ställde raka och sakliga frågor i ämnen som verkligen behöver ventileras.

Även publikfrågorna från enskilda journalister var sånär som på en fråga ytterst relevanta.

 

I väntan på Late Night Show.

Vi fick berätta om orsakerna till varför vi kämpar på med vår motströms-journalistik på Dumpen. Varför vi anser att det med orsak av barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp, finns ett oavvisligt allmänintresse för att publicera videos med individer som söker efter barn i sexuellt syfte utan att blurra.

Vi gavs alltså tillfälle att föra fram våra åsikter inför en samlad journalistkår, och jag är både glad och tacksam för att vi åkte.

Stort tack till Fouad Youcefi och Föreningen Grävande journalister för att vi fick komma.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Grävseminariet i Luleå

  1. Så positiv läsning, vilken givande tripp!
    Samhället börjar vakna på riktigt, varje steg framåt är en oerhört viktig seger & tacksamhet, ni är klippor som förflyttar berg – tack! ❤❤

  2. Fantastiskt att ni uppmärksammas av en så viktig yrkeskår. Hoppas ni sått frön till att fler journalister skriver om vad förövare orsakar sina offer och om vilka förövarna är. Det får va slut med daltande och fokus på pedofilerna och hur synd det är om dom som ni fiskar fram. Ni gör samhället en stor tjänst och det borde fler göra. Det handlar om att rädda barn. Tack för ert arbete.

  3. Underbart att ni fick närvara, ni är nog (tyvärr) sista förhoppningen om att hitta intelligent liv på jorden 🙂 men undrar, eftersom jag följer en viss journalist från min hemstad, fanns det en aktiv pedofil bland åhörarna?

  4. Det jobb ni gör är SÅ viktigt att det inte är mätbart ens i vikten av det. Den typ av vider som barn utsätts för kan aldrig vara ett ämne som lyfts för mycket. Desto mindre trasiga barn vi har i världen, desto mindre trasiga samhällen behöver vi laga sen. I de svåraste stunderna ska ni aldrig glömma hur viktiga ni är, inte för en sekund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *