Sponsorer

Hon betraktar världen genom femåriga ögon. Hennes sätt att tolka intryck är baserade på den erfarenhet som hon alstrat under sin korta tid på jorden.

Hon viskar:
– Men han var iallafall duktig, han stängde gardinerna så att ingen skulle se.

Hade hon fått som hon velat så hade nog även hennes själ täckts med gardiner. Hon skäms för de handlingar som en vuxen individ gjort mot henne.

Hon ville inte gärna, men svarade väluppfostrat på förhörsledarens frågor om vad en vuxen gjort mot henne. Hon ville hellre gå och leka än bryta den hemlighet som hon bär.

Han hade sagt att han kunde åka in i fängelset om hon sa som det var. Hon sa som det var och han hade rätt. Tanterna och gubbarna i tingsrätten lyssnade på hennes historia och han dömdes till tre år.

Nästa år ska hon börja skolan. Hon ska bli stor. Hon ska lära sig att räkna och skriva.

Sedan lyssnade tanterna och gubbarna i hovrätten på vad hon berättat om vad hon varit med om. Tanterna och gubbarna bestämde att det kanske ändå inte har hänt. Hon visste inte hur många gånger och ibland kan det vara lite rörigt i huvudet när man tänker på allt som varit. Nästa år ska hon lära sig att räkna. Då kan hon kanske säga hur många gånger så att tanterna och gubbarna i hovrätten tror på vad hon säger.

Likväl ligger en nu femårig flicka på kvällarna och gråter sig till sömns över det som hände när hon var fyra. Kanske hade det varit bättre om hon inte hade sagt någonting alls. Hon är rädd. Han kan vara arg för att hon avslöjade hemligheten.

Hennes kropp har blivit penetrerad.
Hennes själ perforerad och hennes nalle som nu är i förövarens händer har ersatt hennes späda kropp.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA 

 

 

13 thoughts on “Han var iallafall duktig

 1. Denna artikel får mig att skriva följande: Nästa gång det blir huvudförhandling i barnsexmål ska jag närvara vid min tingsrätt. Jag hoppas andra gör detsamma. Jag tror vår närvaro skulle göra det åtminstone lite jobbigare för de tilltalade. De ska veta de har ögonen på sig, att de inte bara blir ett anonymt målsnummer.

  1. Det brukar vara under lyckta dörrar. Annars en himla bra ide.
   Så hemskt att inte bli trodd som barn och utsatt. Önskar så att vi hade ett bättre skydd i Sverige. Vi måste få en förändring. För våra barns skull. För många utsätts. Här måste vi ha en noll vision precis som vi har i trafiken! Fast detta är viktigare detta är av ondo inget annat.

  2. Du vet att alla såna förhandlingar hålls bakom stängda dörrar? Så du kommer inte komma in tyvärr..

   1. Allt som barn säger är alltid sant, något som jag visat sig genom historien. Har ett barn sagt något så behövs ingen rättegång.

 2. Usch gråter över det barnet utsattes för. Hur kan man vilja skada barn så här. Pedofiler tror att barn vill när de inte skriket. Pedofiler är så jvla störda i sin verklighetsuppfattning. Likaså rättssystemet.

 3. Stackars lilla barn, att bli så sviken utav vuxenvärlden som ska stå för trygghet!!

 4. Det är en otrolig hemsk berättelse… !!
  Men en sak jag reagerar på är omnämningen ”tanterna och gubbarna”. Det här är nedvärderande och brist på insikt. Jag är själv nämndeman och enligt de lagar och den praxis vi har, så kan utfallet bli sådant. Det är inte upp till ”tanterna och gubbarna” i rättsinstanserna som följer den lagstiftning vi har att döma utefter eget tycke och smak. Vill man förändra, så ligger det på regeringsplanet och Riksdagen. Det är där man måste förändra. Sedan finns det en oerhörd försiktighet inom Rättsinstanserna pga de falska anmälningar som förekommit där oskyldiga män blivit dömda. Det är dessa falska anmälare som bär den största skulden.

  Men som sagt, detta är oerhört smärtsamt att läsa.

 5. Makt och manipulativt är de vad barnen dras in i. Att bli skrämda för livet att allt är en hemlighet och att ingen får veta. Är tillräckligt jobbig för barnen . Som terapeut tar det långt att få ut själva trauma upplevelsen , barnet varit med om . Barn fantisera inte om saker som dom inte vet och inte har upplevt. Det är väldigt viktigt att vara lyhörd som vuxen , eller personal, runt ett barn , som har ett svårt trauma, ofta blir barnen skrämde att dom aldrig får mer får bo hos sin mamma och pappa mer . Eller att mamma och pappa ska bli arga på barnet.

  Hela rättsväsendet är fel när det ska skydda den vuxne , och misstro barnet .

  Ja jobbar dagligen med trauma och Emma . Du är välkommen och boka en tid , så du kan få en klarare bild av vad små barn blir utsatt för . Ingen ska aldrig behöva bli utsatt för , som barnen som sitter i terapi hos mig och mina kollegor. Du har mycket att lära dig .

  Patrik och Sara . Ni är guldkorn i Sverige som kämpar för livet för att Sverige ska få hissen att gå hela vägen ner ! Blir personligen ledsen när jag läser om hur folks beteende är mot dig och din familj. Ta er en funderare och försök förstå vad vuxna utsätter folk i din närhet. Kanske till och med någon i din närhet är pedofil. Du har ingen aning , förrän saker kommer fram och då är det försent .

  / Terapeuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *