Sponsorer

Anders har efter kontakt med Bella och andra barn hunnit diskutera allt mellan himmel och jord. Bella har det svårt hemma med en ensamstående elak förälder som varken brukar ge mat, julklappar eller födelsedagspresenter. Anders såg sin chans att framstå som både snäll och generös i jämförelse med föräldern när han erbjöd värme vin och våldtäkt.

På grund av ett mycket stort antal loggar har vi fått minska ner antalet sidor från 150 till 54. Anders kan inte hunnit göra så mycket annat än att chatta under den tid som han haft kontakt med Bella.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

30 thoughts on “Vin värme och våldtäkt (napp igen)

 1. Fyfan jag kräks. Hade gladeligen haft ihjäl varenda person som ens har tanken på att göra ett oskyldigt barn illa.

 2. 14 eller 15 år spelar ingen roll enligt mig, 15 är bara en siffra lagstiftarna bestämt. Det gör inte saken bättre, han är ett svin oavsett 12,14,15 eller 16 år.

 3. Suck! Ännu en gammal gubbe som tror att en 15-åring tänder på gamla snuskhumrar.

 4. Jävla svin, att han har Wickr säger ju allt: han har för avsikt att va otrogen (om han har sambo) och begå sexuella övergrepp på barn med minsta möjliga risk att bli påkommen och ditsatt. Tack som fan Dumpen för att ni avslöjar dessa as 🙏

 5. Varför inte bara söka någon i sin egen ålder ?
  Ja menar skitsamma om hon vore 15 år. Det är ändå alldeles för ungt för en gammal snusk gubbe.
  Kom igen ni snusk gubbar. Sluta bara ragga på allt under 20. Ok !! Kom igen för fan.

 6. En normal vuxen man raggar inte på barn, punkt slut. Har en dotter själv på 9 år och kräk som denna får håret resa sig på armarna.
  Att redan nu säga till dottern att passa sig i olika sammanhang för gubbar som denna, ja ett sjukt tecken på hur många av dessa som finns i vårt samhälle.

  Tack för ert arbete på dumpen🙏

 7. Ni äckliga gubbar kan alltså inte ens vänta 4 år på att någon fyllt 18? Men till och med 18 är för ungt för er./

  Det roliga är att inte många 20 + vill dejta er heller.. men självförtroendet verkar det inte vara fel på hos er ni tror alla unga går att håva in hur som haver

 8. Vet jag redan kommenterat men jag håller med vad en annan kommenterat här även om 15 är lagligt i Sverige så borde det inte vara lagligt heller är också äckligt.. vänta minst tills personen är 18..

 9. Hur fixar ni rösten när ni ringer som 14 åringar, alltså att få rösten att låta yngre? Eller använder ni något program?

 10. En till liten oskyldig gubbjävel🤮
  Sluta spela allan 😡
  Märkligt att alla sliskiga fiskar har så dåligt minne, och alltid är det första gången dom bestämmer möte för att få våldta ett barn ??
  Ni är så rädd att bli påkommen, någon tanke på barnen finns inte. Ni får fan skylla er själva med att bli synade. I detta sammanhang är det barnen som ska skyddas.

 11. Det knepigt att under 15 är det våldtäkt men okej över 15 år. Är man 55 år är det för stor åldersskillnad. Kan ge lika stor konsekvenser för barnen. Vad är det med dessa män som tror att de har något att erbjuda unga tjejer. Ge f-an i dem!!!!!!!!!!!!!!!! Låt dem upptäcka sin egna sexualitet med jämnåriga.
  Finns för många skadade och trasiga barn som de sätter klona på i tron att de har något att erbjuda!

 12. Tänkte jag också! Vad fan säger Patrik och Sara att det är 15 som är den rätta siffran osv! Spelar ingen roll om hen skulle vara 20 heller!!!
  Världen styrs av satanister och pedofiler! Tyvärr!

 13. Men varför skulle en ung människa under 25 vilja ha med en gammal gubbe i femtioårsåldern att göra. Att gubbar utnyttjar unga utsatta och sårbara människor och skadar dem för livet är för jävligt. Sen förstår jag mig inte det ständiga kukvisandet av de fula gubbarna, med det mest oattraktiva kroppar och utseende. Unga människor gillar andra i samma ålder som är lika unga och fräscha som dem, inte gamla träskmonster med bukhäng och äckliga bihang.

 14. Där ser man..Vilket jävla slem!!🤢😡 Blir helt bestört eftersom jag känner igen idioten… Stackars hans barn!
  Patrik o Dumpen – världens största TACK 🙏 för allt ert jobb ni lägger ner på att ”fånga” dessa äckliga gäddor!

 15. Skräck känslorna som kmr när man ser hans bilder o inser att man sätt han ute på stan o bor rätt nära o man har barn i den åldern…..fy fan ……

 16. De jag tycker synd om är de minderåriga som utsätts!!!! Den mannen känner jag igen eftersom jag bor i Karlskoga
  Avskyr män som gör detta jävla patriarkat

 17. Blir mörkrädd när jag läser vad äcklet skriver. Ta fram adressen så vi kan varna grannskapets alla föräldrar. Äcklar mig att dessa typer rör sig fritt i samhället. En enkel biljett till helvetet är det ända de förtjänar. Fy fan för pedofiler.

 18. Ännu en gubbe som tror att ett barn vill ligga me dom. Det kan inte stå rätt till i huvudet på dessa män. O dessa sjuka jävlar som ger sig på 2 åringar. Hade inte tvekat en sek att sätta ett skott i skrevet på dessa. Tur att ni jobbar med detta och inte jag. Skulle tappa de helt.

 19. Jäkla äckliga gubbar som inte kan låta bli, fy fan!!!
  Inte kollat dumpen innan detta, men har kollat igenom lite av era överraskade gäddor nu…
  Det är stark att ni orkar jobba med detta och se alla chattar och sjuka konversationer, själv blir ja helt matt å orkar inte ta in så mycket elände och äckel!

 20. När ni säger att pedofilen pratade i telefon med en flicka igår är min fråga om det är ett barn ni faktiskt använder i samtalet? Eller hör man ingen skillnad på en 14-åring och den vuxne fiskaren? Bara nyfiken på hur ni löser det

 21. Fattar inte att alla dessa as som söker barn tror att ett barn vill ha sex med dom. Normala vuxna försöker hjälpa barn, de här svinen skiter i barn och är enbart ute efter att tillfredsställa sig själva. Tack för att ni avslöjat ännu ett kräk.

 22. Fan helvete säger jag bara, men seger åt barnen som ni jobbar åt!! En äcklig skäggig jävla svettapa som inte sett dagsljus på 30 år, bakom lås och bom med dig!!

 23. Jag har bott granne med denna gädda, trodde aldrig i min vildaste fantasi
  (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *