Sponsorer

Alla gäddor har minst ett försvar till sitt beteende. Skolgäddan som fastnade på kroken härförleden försvarade sig med att han ABSOLUT INTE chattat på skoltid.

Skolan som verkar ha nåtts av gäddans försvarstal har agerat föredömligt och ändå valt att i första hand skydda barnen från en lärare som uttryckt ett sexuellt intresse för eleverna. Även dagens Expressen har valt att ta upp en dåres försvarstal som att det vore belagt med fakta. Bilderna nedan visar någonting helt annat.

Sanningen har nämligen en tendens att flyta upp till ytan på de mest bisarra sätt. En följare påpekade i PM att hon skymtar taket på den skola som var hans arbetsplats på en bild i chatloggen. När vi sedan tar fram hela originalloggen så visade det sig att bilden faktiskt är tagen i livekamera och visar hela skolgården i bakgrunden. Undrar lite hur det var med att inte grooma barn på arbetstid?

 

Bild på skolgäddan med skolgård i bakgrunden.
Bild på skolan där mannen arbetade

Expressen, 220415

– Vi har fått information om något olämpligt som hänt, som inte hänt på skolan, som vi bedömer ändå är så pass illa då så att säga att vi har stängt av personen från tjänsten, säger skolans rektor.
Kommunens HR-avdelning vill inte kommentera ärendet under utredningens gång.
– Vi ser mycket allvarligt på det inträffade. Barn ska vara trygga i skolan och känna tillit till de vuxna som arbetar där, har kommunens skolchef sagt i ett pressmeddelande.”

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

9 thoughts on “Höhö nä jag har aldrig chattat med barn på arbetstid

 1. Mycket bra jobbat. Han skall absolut inte röra sig på en skola. En säkerhetsrisk för alla barn.

 2. han är ÄGD.

  Tobbbes Facebook är fortfarande online. video, bilder på alla barnen, hans underbara söta fru och mer därtill. (dem begränsningarna du har gjort på Facebook hjälper inte) Fortsätt visa ditt Ansikte utåt för hela Sveriges befolkning, så vi alla kan se vilket kräk Du faktiskt är.

  Du kränkte din fru och barn Maximalt. Så kan det gå.. allt för att få ha samlag med en minderårig oskyldig flicka.
  Tack Tobbe för att du skrev så tydligt i chattloggen, den går absolut inte att misstolka, haha Du är ÄGD!

  Tack DUMPEN för att ni satte stop för detta vidriga KRÄK.

  Tobbe, dina sexuella preferenser är numera avslöjade. Tyvärr går det inte att boota, vård hjälper inte.
  Du får i fortsättningen Blunda när du har samlag med äldre kvinnor och Drömma och Fantisera att kvinnan du har samlag med är minderåring flicka.

  Lycka till.
  Dina sexuella preferenser kommer hjälpa dig hitta ett lämpligt Arbete, framöver.

 3. 14:46 är ju absolut skoltid. Jag minns från min skoltid där vi bara på fredagar slutade 13:20. I övrigt 14:50 eller 15:20. Någon termin gick vi ända till klockan 16 en dag i veckan.

 4. Tragiskt! Hur kan man utsätta en så fin familj för detta, istället för att ta hjälp för sina sjuka tankar? 😢

 5. Agneta – det heter inte att ha samlag när man ger sig på barn i sexuellt syfte.
  Det heter våldtäkt.
  I övrigt kan jag förstå din frustration även om den kanske var lite magstark för mig. Önskar att ingen fantiserade om barn när det kommer till sex. 😥

 6. Obehaglig jävel! Hemskt att han har fått vara verksam i alla år i skolan värld bland barn han uppenbarligen är intresserad av att förgripa sig på. Hans agerande kan förhoppningsvis vara en väckarklocka för anställda inom skolvärlden att påminna sig om att pedofiler gärna rör sig i kretsar där barn finns, inte minst inom skola, idrott och föreningsliv. Viktigt att vi alla är vaksamma på detta! Stort tack till Dumpen 💗 som sakta men säkert avslöjar dessa empatilösa egoistiska grisar.

  1. Jag bugar för ert viktiga arbete.
   Tack ni är bäst.
   Fortsätt att sätta dit dessa avskum.

 7. Enligt uppgift ska han befinna sig i Nässjö samt att han ska ha börjat odla skägg.
  Detta måste vi undersöka .
  Någon från trakterna som vet om det stämmer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *