16 mars, 2023

Gäddan hade inga problem att förklara sina intentioner i skrift, när det kom till att ragga upp ett barn. När det däremot kom till att diskutera raggningsförsöket så kom vi ingenstans, alltså skakade vi på huvudet och lämnade honom på platsen.

En anmälan för bilden på könsorganen skulle dock vara på sin plats så om någon har tips på vem han är så är vi tacksamma. Han är troligtvis bosatt i något område i närheten av Jägersro centrum där vi träffade honom.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll


[/spoiler]

 

 

 

21 thoughts on “Mina barn? Dina barn? (Napp igen)

  1. Får en känsla av att han låtsades inte kunna språket under konfrontationen.. han förstod när han chattade med barnet.

  2. Ännu ett kryp. Hoppas ni får hans identitet. Verkar ju även som han har egna barn. Tack för ert viktiga arbete.

  3. Jag har ingen aning om vem han är och exakt varifrån han kommer ursprungligen. Men det är inte orimligt att ens uppfattning om vad som är rätt och fel färgas av det samhälle man vuxit upp i. I stora delar av arabvärlden är lägsta ålder för sexuellt umgänge nio år, och vi vet nog alla varför. Det måste lyftas, för sådana unkna föreställningar är vanliga bland människor av aktuell trosuppfattning och det har betydelse för oss alla då allas barn riskerar bli byten.

  4. En sån djvla idiot! Han har knappt presenterat sig förrän han skulle visa kroppsdelen där hans ego sitter. Djvla äckel!

    (Det där var ju iaf den första med en rejäl apparat, lite smal kanske. Hahahahaahahah, ännu en med peniskomplex)

  5. Jag är osäker på om han verkligen uppfattat att de är ett barn han pratar med, är man dålig på svenska och du nämner “är 14..” så får jag intrycket att han kan ha missuppfattat eller inte förstått, försvarar han inte dock, bara något jag snappade upp 🙂

  6. 14? Ja och vadå, om pedofiläcklet fattar “14 år” så vet han ju att det är en flicka på just 14 år!! Sluta ursäkta såna här grisar, han vet mycket väl vad han gör! För allt relativiserande är som syre för dem, de hittar varje liten genväg för att fortsätta förstöra barn, andras barn!!

  7. Alltså jag tror fan inte han fattade att det va ett barn. Han frågar om de kan gå till hennes lägenhet…? Varför skulle man fråga en 14 åring att åka till hennes lägenhet? Tror inte att han spelade dum och inte fattade något på riktigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *