Sponsorer

Nu blev det flamsigt värre. Jag har INTE 🤬 slarvat bort poddmaskinen (hoppas jag) och Patriks regelrätta mobbing av en gädda rör enbart gäddan, inte andra människor. Vi valde att inte klippa bort det som skulle klippas.. 🙄

Vi glömde bort att önska er alla en glad påsk. 🐣🐤🐥

https://play.acast.com/s/61af5a18e718920012bdad14/6259a79aedb25700134a38f2

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Ny podd ute, flamsigt värre

 1. Haha, ni är allt för sköna ”fläsksäck” 😂
  Ni gör ett fantastisk jobb. Tack för det.

 2. Tack för att ni finns och för att ni gör ett toppenjobb genom att avslöja och exponera dessa vidriga pedofiler! De finns uppenbarligen överallt även i min lilla hemstad!! Jag äcklas när jag ser bilderna på aktuell pedofil och jag mår illa.

 3. Ni gör en bra grej oavsett tidningars snyftreportage om pedofilers självmord m.m. Tar de kontakt med småungar för sex får de faktiskt skylla sig själva. Skulle de inte ta kontakt hade de inte hamnat i en situation där självmord blir den enda enkla utvägen.

 4. Time will tell!?… Hittade ni inspelningsapparaten igen eller hade Sara bort den!? 🙂

 5. Tack för ert engagemang och jävlar anamma.
  Menar ni att kvällstidningarna ställer sig på pedofilens sida.
  Ange journalisterna.
  Än en gång
  TACK o all heder åt er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *