Nu blev det flamsigt vĂ€rre. Jag har INTE đŸ€Ź slarvat bort poddmaskinen (hoppas jag) och Patriks regelrĂ€tta mobbing av en gĂ€dda rör enbart gĂ€ddan, inte andra mĂ€nniskor. Vi valde att inte klippa bort det som skulle klippas.. 🙄

Vi glömde bort att önska er alla en glad pĂ„sk. đŸŁđŸ€đŸ„

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 svar pĂ„ ”Ny podd ute”
 1. Haha, ni Ă€r allt för sköna “flĂ€sksĂ€ck” 😂
  Ni gör ett fantastisk jobb. Tack för det.

 2. Tack för att ni finns och för att ni gör ett toppenjobb genom att avslöja och exponera dessa vidriga pedofiler! De finns uppenbarligen överallt Àven i min lilla hemstad!! Jag Àcklas nÀr jag ser bilderna pÄ aktuell pedofil och jag mÄr illa.

 3. Ni gör en bra grej oavsett tidningars snyftreportage om pedofilers sjÀlvmord m.m. Tar de kontakt med smÄungar för sex fÄr de faktiskt skylla sig sjÀlva. Skulle de inte ta kontakt hade de inte hamnat i en situation dÀr sjÀlvmord blir den enda enkla utvÀgen.

 4. Time will tell!?… Hittade ni inspelningsapparaten igen eller hade Sara bort den!? 🙂

 5. Tack för ert engagemang och jÀvlar anamma.
  Menar ni att kvÀllstidningarna stÀller sig pÄ pedofilens sida.
  Ange journalisterna.
  Än en gĂ„ng
  TACK o all heder Ă„t er.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.