Sponsorer

Ahaa..du är bara 13.. Det kan bli problem för MIG (inte för barnet) tyckte gäddan. När han fick veta att flickan bor på ett HVB-hem och flyter lite vind för våg så försvann dock alla kval. Då lotsade han över vår trettonåring till en webbsida av betydligt mer vuxen modell  där han plötsligt skulle träffa trettonårigen för att lära henne ta kuken så långt ner i halsen som det bara går.

Om ni hör i videon att jag är lite andfådd så är det med orsak av att jag fick sätta efter gäddan som en liten galopphäst efter att han blev nervös och försökte glida iväg när han inte såg flickan på platsen.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

36 thoughts on “Han tappade en trettonåring (napp igen)

 1. Tycker det känns lite riskabelt att du möter upp dom ensam? Det är trots allt dårar du möter.

   1. Stämmer inte. Dom har information om att de chattat med andra än deras egna fiskare.

 2. En sak jag undrat över är när ni ibland sagt till pedofilerna ”Den här gången chattade du med ett riktigt barn”. Man undrar ju då om ni låter små barn ragga upp dessa pedoraptorer? Och i så fall, varför låter ni barn utsättas för dessa äckliga individer?

  1. När har detta förekommit menar du? De brukar väl säga ”denna gången chattade du inte med ett riktigt barn.” Det är vuxna människor bakom alla konton med datagenererade bilder som fiskar.

  2. Haha alltså vafan. Det faller väl ändå rätt otroligt hårt på sin egen orimlighet att dumpen skulle utsätta barn för det. Du tror inte det kan vara så att det är barn (och föräldrar till barn) som anmält och tipsat om gäddor på nätet som försökt ta kontakt med minderåriga 🧐🧠

  3. Tror du verkligen att de använder sig av barn? På riktigt?!
   Speciellt när de vill att barn ska slippa råka ut för just sånt här…?

   1. Ja, Sara har sagt minst en gång ”Och denna gången har du pratat med ett riktigt barn” när dom just berättat att det varit dom som fiskat upp dom.

    1. När vi säger att de kontaktat riktiga barn så är det för att vi fått in tips om att de gjort det. Barnen är det alltså inte vi som förser dem med.

  4. Det finns ju anhöriga som hör av sig till dumpen , som vill att dumpen ska , möta upp dom , för att anhörig har hittat material , som dessa sitter och skriver med riktiga barn

  5. Jag skulle nog tro att det betyder att de lyckats fiska upp den pedofilen pågrund av samtal från oroliga föräldrar, vars barn har utsatts för denna man.

  6. Nej, barn blir kontaktade av männen sedan blir dumpen kontaktade när vårdnadshavare får reda på det

  1. Inte ens ryggrad att stå för det han försökte göra, riktigt sorglig och äcklig människa

 3. När suget efter trasig missbrukande tvångsvårdad fjortis blir för starkt.

  Trots att gäddan gjorde allt för att anonymisera sig med mössa och krage var ansiktsdragen fullt jämförbara med chattbilden, klart att det är hans chattar. Beteendet är också avslöjande. I chatten blir det tydligt att han är försiktig, den här snubben är full medveten om att han går över gränser.

 4. Ja, väldigt försiktig. Men även dessa fiskar ni upp, enormt viktigt. Riktigt bra fiskare!

 5. Jag håller med Johan, du är väl inte ensammen Sara när du möter upp gäddorna?
  Med tanke på alla hot ni fått så ta det på stort allvar.
  En dag kan det vara ett arrangerat möte där deras mål är att det är er de kommer att möta, ta det i beräkning och var aldrig ensamma. De kan mycket väl gillra fällor för er då ni är ett hot mot deras intressen.
  Var rädda om er.

 6. Eric
  Din kommentar är sjuk. Är diu själv peddo?
  I övrigt vill jag varmnt uppskatta dumpens arbete och hoppas de fångar samtliga pedofiler i hela Sverige!
  Superbra jobbat
  /Kram

  1. Jag förstår inte på vilket sätt kommentaren var sjuk. Den var rätt svårbegriplig. Du verkar vara både rabiat och hysterisk.

  2. Jag missuppfattade. Och jag förstår att man blir misstänkliggjord om man ifrågasätter något som Dumpen har att göra med. Dock är jag inte helt hundra på att alla eller att ens en majoritet som har ”negativa åsikter” kring vad Dumpen gör, är pedofiler. Kapten klänning, Ted Bundy och många vänstermän i media (som förespråkar kvinnors rättigheter) har ju visat sig vara raka motsatsen. Så det spelar ingen roll om jag skulle skriva att jag inte letar barn på nätet, folk tror ju vad dom tror ändå.

 7. Är personen identifierad?
  Han är en säkerhetsrisk för barn.
  HVB-hem i hans närområde borde informeras.

 8. Har ni identifierat mannen?
  Annars så jobbar jag på att få fram ID på honom, funderar starkt på att dra till just det bygget i bakgrunden å visa bild, vem vet, han kanske jobbar på just det bygget. (Ja jag vet den exakta platsen)

   1. Toppen att du tipsat Dumpen. Kräken ska exponeras och inte kunna verka i det tysta längre. Sara mfl ni gör verkligen samhället och barnen en enorm tjänst med ert arbete.

 9. Ett barn på HVB hem mår redan dåligt.
  Att egot och den sjuka driften förstör och utsätter barnet för ännu mera trauma, är katastrof. Det visar klockrent på hur långt dessa besatta pedofiler, är villiga att gå i sina egoistiska handlingar. Finns ingen tanke på barnet, eller konsekvenser av detta förfarande. Det är förjävligt 😡

  1. Jag vet vem äcklet är och vad han heter. Vi gick på samma skola i högstadiet i Malmö. Om ni inte redan vet så delar jag gärna med mig av infon.

 10. Han tänker bara på att det är han själv som riskerar att råka illa ut men inte en tanke på den fingerade lilla trasiga tjejen han vill träffa!
  En normal människa hade för det första aldrig chattat så med en så ung tjej! För det andra så hade han väl försökt få kontakt med HVB hemmet för att upplysa dem om vad som pågår….
  Är han gift/sambo så hoppas jag att ni kontaktar denna och lämnar alla uppgifter.
  Förhoppningsvis så får ni reda på vart han jobbar så ni kan upplysa arbetsgivaren om vad deras anställde håller på med.
  Det är fan inte klokt vad duktiga fiskare ni har.
  Denna mannen var ju väldigt försiktig och visste tidigt i chatten att han var ute på djupt vatten och riskerade mycket.
  Riktigt bra fångst som ni lyckades dra upp på grunt vatten så man fick se vad som fastnat på wobbletn denna gången.
  Men Sara som nämnts innan så se till att du har ryggen fri för att det är inte ofarligt det ni håller på med.
  Det är mörka krafter bakom detta intresse som vissa män håller på med och de kan mycket väl försöka organisera sig och hämnas.

 11. Ja, Eric
  Han har helt fel och totalt missuppfattat det. Men snälla, låt oss slippa personangrepp och hånande pga detta.
  Moderator?

   1. Vilket bra jobb ni gör…. Tack! Detta svinet har funnits i min omgivning och bland mina barn. Jag hoppas ni fått rätt namn på honom och att familj, jobb mm blir informerade. Detta är fruktansvärt!
    Ni ska absolut få Swish för ert grymma arbete att få fast dessa svin!

 12. Sveriges bästa nummerupplysning är appen Swish. Om ni är osäkra på deras namn men har ett telefonnummer till torsken, testa att slå det i Swish. I sista steget innan man godkänner visas namnet på mottagaren.

 13. Malmö är inte så stort så någon borde veta vem denna slamkryparen är och namnge slamkryparens namn till Patrik & Sara i ett mail: Tyvärr har jag aldrig sett honom men ska hålla utkik efter slamkryparen!
  Som många skriver här så var rädda om er då det finns många farliga i dessa kretsar.
  Bra jobbat Patrik & Sara!

 14. Ursh vad läskigt när han säger ” sluta jag är inte sån” jojo du är verkligen en ”sån” 🤮🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *