Jag möter! Inget snack, sa Tobbe.

Visst mötte han, men vi mötte upp honom i höjd med hållplatsläge F där en fjortonårig flicka från ett HVB-hem i Malmö snart skulle inkomma med bussen.
Tobbe hävdade att han inte hade en blekaste aning om hur någon lyckats boka upp en träff I hans namn och att han faktiskt dök upp klockan 21.16 på mötesplatsen. Han fick iallafall väldigt bråttom iväg från platsen och vi smög efter I bil en bra stund och observerade när han knatade fram och tittade sig över axeln.

Efter en stund körde vi tillbaka till parkeringen vid Ängelholms järnvägsstation. Då han berättat att han skulle komma med bil för att plocka upp flickan så borde han rimligtvis ha parkerat just där. Vi satt där en stund och väntade och mycket riktigt kom mannen efter en stund. Med knallrött ansikte och andan i halsen kastade mannen sig in i bilen och puttrade iväg intet ont anandes om att vi väntade på honom för att se att se att se vem som var ägare till bilen han körde. Han såg inte speciellt nöjd ut över att återse oss framme vid bilen.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Klistra in denna före alla bilder =

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

26 thoughts on “Jag möter! Inget snack, sa Tobbe (napp igen)

 1. De visar upp sitt fula tryne, en efter en!
  Deras sjuka sexualdrift är stark ! Fyfan!

 2. Ännu en man bara skulle vilja……
  Mår illa över hur vanligt det verkar vara. Så naiv och blåögd man förmodligen varit själv.

  Tack för ert ovärderiga arbete för barnens säkerhet.

  En fråga till Dumpen: Hur många riktiga barn är det som chattar med pedofiler så här och som leder till träffar? Förmodligen lika många som har frånvarande föräldrar/barn med stökiga hemförhållanden.

  1. Du färdig själv en björntjänst om du tror majoriteten av barn som blir utsatta för pedofiler har stökiga hemförhållanden och frånvarande föräldrar.
   Det där kan ske med alla barn i princip…det är det som är det mest förrädiska

 3. Det kan ju vara så att den som kör bilen vid tillfället inte är densamma som äger den, vilket ökar risken för att fel person får negativa konsekvenser.

  1. Följer ert jobb på Dumpen. Ni gör ett beundransvärt jobb med att fiska upp dessa pedofiler
   Kram till er alla.

 4. En gammal ful gubbe! Hur kan dessa äckel inbilla sig att en 14-åring vill vara med dom? Krokodilerna har självförtroende som få….

 5. Vilka fruktansvärda ögon,Hujedamig,man märker att han är dominant när han ” pratar” med Sara. Usch och fy,vilken vidrig människa!!!

 6. Samt att de förmodligen vill minimera risken för att Dumpen ska anklagas för att indirekt uppvigla till att förstöra bilen / ge sig på brottslingen.

 7. Tänk om det fanns gubbar ingen saknade!

 8. Äcklig jävla gubbe. Hans självbild är tragikomisk. Hur kan gubben tro barn vill ha hans äckliga snopp i sig? Suga den? Hans tår i munnen? Sinnessjuka människa. Öppna mentalsjukhuset igen.

 9. Helt oskyldig. Han råkade bara befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Snacka om otur 😄😄😄👏🏻👏🏻

 10. Kan ni lägga antal visningar på gäddorna? Vore intressant att se vilka som är värre än andra sett från antal visningar. Kan tänka mig att läraren från Vetlanda hamnar högst. Mvh

 11. Fan vilken jävla otur att han råkar befinna sig på exakt samma plats vid exakt samma tidpunkt som hans bedragare stämt träff med en 13 årig flicka

 12. Det finns tydligen ingen gräns för hur jvla korkad en förövare kan vara. Det här är tio i topp på sjukaste bortförklaringarna. Hoppas familj och vänner ser vilket avskum han är. Tack för ert jobb.

 13. Spontan😂😂😂😂
  Men vilken smart gubbjävel😂
  Efter att tittat på Dumpen, lär han inte kunna uttala ordet spontan längre😡 😡😡

 14. Han är så jäkla pinsam hahaha tror han verkligen att man ska gå på det skitsnackett🙈🙈😂😂😂

 15. Dåligt flyt 😂😂 man vill gärna inte skratta i dessa sammanhang men för fan vilken kommentar.
  Vilka jävla idioter.
  Mkt bra arbete till er båda ✌️

 16. Han måste vara riktigt dum i huvudet, hur fan kan han tro att en 14 åring vill ha avancerad sex med en gammal ful gubbe.

 17. Han är så patetiskt. Jag skulle aldrig våga låta mina barn vara i närheten av någon som ser ut som han. Syns på långt avstånd att han är pedofil.
  Hans liv blev nog förändrat efter det här. Heja Dumpen💫💫💫🙌🙌🙏🏻 Snart kommer ni vara lika stora som Aftonbladet/Expressen. Förut när jag vaknade brukade jag alltid starta morgonen med att läsa Aftonbladet. Numera startar jag morgonen med att kolla in Dumpen. Ni är fantastiska. Ni är guld värda. Ni har räddad många barns liv. Må gud alltid skydda er och era familjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X