Sponsorer

Fishing in boat flat vector illustration. Professional fishermen in vessel cartoon characters. Men catching fish using net. Commercial fishing industry. Ship in ocean. Guy angling with rod drawing

Ett gott råd längs vägen till de som söker barn i sexuellt syfte är att hålla gylfen stängd och tankarna på helt annat håll.

Nu har nämligen Dumpens fiskekurs kört igång. Med fem elever i klassrummet har två av våra eminenta fiskare tagit på sig uppgiften att lära upp nya fiskare så att vi kan sprida oss till fler sajter.

Vill hälsa våra nya elever välkomna till kursen och rikta ett stort tack till de fiskare som använder sina kunskaper till att lära upp fler att dra upp gäddor som hugger efter barn.

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

11 thoughts on “Fiskekursen har öppnat

 1. Hej. Finns det möjlighet att anmäla sig till kommande fiskekurser? Mvh Henrik

 2. Om man vill bli en storfiskare åt dumpen, hur gör man då för att få ett sådant ärofyllt uppdrag? 🙂

 3. Följer nu ett liknande program på ID kanale som heter Under Age/Under Cover,liknande som ni gör.Man blir mer o mer mörkrädd när man ser o hör allting som dessa drägg håller på med, att ni orkar resa land o rike runt för att sätta dit dessa förbannade barnaförstörare,dom måste bort o spärras in.
  Jag säger som dom övriga här behövs det hjälp ställer jag gärna upp o fiskar,är pensionär o har gott om tid

 4. Jag har faktiskt haft ett liknande jobb. Fick betalt Dessutom. Dock skulle man spela 18+ I alla karaktärer Och skulle undvika att boka träff. Fan vilka gubbar det finns och vilka hemska bilder man
  Matas med. Tröttnade till slut, inte värt det. Men detta är ju dock för en god sak.

 5. Jag vill oxå bli en fiskare och går gärna en kurs. Har tidigare arbetat inom rättspsykiatrin i många år.

 6. Låter spännande, men tyvärr är jag alldeles för känslig när det gäller att prata grova sexualgrejer, särskilt om det ska anpassas till barn. Men lycka till! Kan knappast ens läsa chattloggarna här.

 7. Jag förstår att alla vill vara ute och fiska.. MEN! Det är väldigt krävande (psykiskt).
  Att försöka behålla lugnet och skriva med en Gädda är inte det lättaste. Många gånger så får man nästan upp middagen och jag själv har vaknat svettig på natten av mardrömmar pga allt man skriver. Även din familj påverkas av detta! Mvh Fiskare

 8. Fiskar gärna i dessa vatten. Är mentalt stark och har lätt att finna mej i olika situationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *