Sponsorer
Idag är jag 16 år gammal och äcklas fortfarande utav det som hände mig när jag var mellan 11 och 12 år. Jag hade laddat ner kik för att prata med mina kompisar och var nyfiken så jag gick med i en grupp som jag inte visste var full med pedofiler. En massa minderåriga tjejer pressades att skicka nakenbilder av vuxna män med barn och familj. Jag var en utav de barnen som skickade bilder till massor av olika vuxna män. Jag raderade sedan appen, ett par år senare fick min mor ett samtal ifrån polisen, polisen hade sett mina meddelanden i chatten och hittat min identitet, jag skämdes och ljög om att det inte var jag. Han dömdes senare för massor av olika övergrepp emot andra barn. Hans namn skrämmer mig fortfarande.

//Lilla Dynamit

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “Liten på internet

  1. Fruktansvärt!
    Detta är en bra anledning för vuxna att inte låta sina barn vara obevakade på internet. Det är enkelt för vuxna att tänka att ”det säkert inte kommer att hända något”, och att det är enklast att låta ens barn utforska internet själv, speciellt med tanke på att man inte vill att ens barn ska vara den enda i sitt kompisgäng som inte får vara fri på nätet, men risken är helt enkelt inte värt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *