Hej Alla
❤❤❤

Att kämpa för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp, innebär att hot och hat blir lika mycket vardag som bröd till frukost.

Vi ger oss dock inte. Efter en uppsjö av hot och hat, så har jag packat ihop mina barn och pinaler och flyttat till en bostad som inte är publicerad online med öppna hot om att man bör åka hem till mig och bränna ner min bostad och våldta mina barn.

Jag har alltså gått under jorden men tyst blev jag bara under tiden jag packade mina mina prylar.
Nu har jag packat klart och vi är tillbaka på vägarna igen.

Alltså PEDORAPTORER håll gylfen stängd och backa från barnen 😈

VI BACKAR BARA NÄR VI TAR SATS, MEN VI GER OSS INTE ❤

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

15 thoughts on “Vi backar bara när vi tar sats

 1. Det är en hemsk värld vi lever i. Beundrar ert mod och gott att du nu bor där du kan känna dig trygg. Förövare är farliga på så många sätt. Finns verkligen anledningar till att offer är tysta, utöver skammen. Dessa människor kan förstöra ens liv på så många sätt.

 2. Vilka idioter
  Dom som ägnar sig åt hot och hat mot er ställer alltså sig på pedofilernas sida

  Jag har lika lite övers till dom som de svinen dom stödjer med sitt beteende

 3. Tråkigt att du ska behöva flytta med dina barn pga jävla idioter!
  Tack för allt ni gör, hela teamet!
  Tack vare er kan en del barn slippa bli våldtagna!

 4. Du är modig Sara där många fullt förståeligt skulle backat för hoten och lagt av.
  Så himla hemskt att de ger sig på din familj och ditt hem, vilka de nu än är.
  Förmodligen fega satar som känner sin ljusskygga verksamhet hotad.
  Tacksam att du vågar fortsätta och hoppas att hatarna är så klumpiga att de lämnar spår så de kan identifieras och lagföras.
  Var rädd om dig!

 5. Hur kan folk på riktigt hota dig/er ?
  Vurmar man då för pedofilerna ?
  Helt galet !

 6. Hemskt att du behöver göra detta. Hoppas det går att hitta dom som hotar. Tack för det viktiga arbete du gör. Var rädd om dig.

 7. Det är bra ni inte spöat skit ur dem det hade gjort det hela väl osmakligt.

  Men vad som förvånar mig mest är att gemene man ni exponerar verkar ju inte bara ha ett problem med sin sexualitet, det är en hel rad av problem.

  Istället för att ni bara säger till dem skrämda odågorna att söka hjälp, kan ni inte erbjuda dem något mer direkt, typatt ni har en handläggare klar redan som vet hur man hanterar människor i kris. Att varje exponerad gädda får en kontakt med én gång, som kan hjälpa just den med sitt problem vill förbättra situationen avsevärt hoppas jag på

 8. Hej!
  Verkligen otäckt skriva sådant till någon, jag kan lugna er med att troll är oftast inte farliga IRL.
  Det är lätt att vara tuff bakom tangentbordet och om man är anonym.
  Troll är ofta inskränkta och kanske olyckliga personer som typ hatar allt och alla och i skydd av anonymitet kan häva ur sig de mest vidriga saker.
  Har ju själv stött på människor (troll) som hatar oss som är furries som skrivit liknande saker på våra forum och plattformar, – de postade bilder på döda och massakrerade rävar och katter samt ett avhugget varghuvud i en toalett osv. i skydd av internets anonymitet och som även hotade med att komma ut till gården i Rävninge där jag jobbade / hade daglig verksamhet och att de skulle skada könsorganen på hästarna och döda katterna och hundarna. Samt de hotade med att de skulle misshandla mig och misshandla dem som ägde gården i Rävninge och bränna ner gården.
  Blev ju naturligtvis då livrädd och tog kontakt med en ökänd motorcykelklubb och ville ha hjälp med beskydd och att skaffa en AK5 och en 9 mm Glock. MC klubben ignorerade mig men polisen var i kontakt med mig om detta och såg väldigt allvarligt på att jag kontaktat denna MC klubb och velat ha hjälp med att skaffa vapen. Jag gjorde detta då för jag var livrädd när jag kom i kontakt med trollen första gången.
  Idag vet jag hur troll fungerar.
  – Det är lätt för troll att sitta och vara tuffa och att sprida hat bakom tangentbordet men IRL så är de fega gaphalsar som aldrig vågar göra något IRL.
  Det gick rätt lätt att ta reda på vilka dessa troll var då en del av mina furryvänner kan det här med datorer på djupet och hur man spårar, det visade sig att det var andra brukare inom daglig verksamhet i Hässleholm samt en tidigare assistent till mig, som fått sparken på grund av vad han gjorde mot både mig och min familj och mot kompisar till mig – som drog igång detta med hatkampanjer mot både mig och andra furries sommaren 2008.
  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

 9. Backar upp er 100 procent, pedofiler och dessa grupperingar ska inte få hota er fria rättighet som människor att uttrycka er och arbeta aktivt för barnens bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X