Sponsorer
När jag var nio år gammal så gick jag och min mamma över till vår granne för att fika. Vi bodde i ett Svensson kvarter där alla kände alla och på ytan var allt tryggt och lugnt.

Medan min mamma och förövarens mamma satt och drack kaffe så lurade han in mig på toaletten. Han sa ”ska du se vad jag kan?”, så drog han ner sina byxor och kalsonger och drog bak förbuden på kuken och såg stolt ut över bedriften. Under hot och tvång slet han min späda hand runt sitt organ och hans och min hand tillsammans runkade av honom tills han kom. Under hela akten hade han en vanlig matkniv som han hotade mig med så jag inte skrek. Jag fattade inte vad vi höll på med, men det kändes äckligt och fel. Kniven såg mycket större ut än vad såna knivar brukar göra. Förövaren vad 20 år gammal vid händelsen.

Jag berättade för mamma och strax efter flyttade familjen till annan ort.

Idag är jag 38 och mår fortfarande illa och får ångest när minnena tvingas fram i hjärnan och spelas upp, om och om igen.

//Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *