Sponsorer

Våra fiskare hade kontakt med Emil, men kontakten lades på is ett tag för att återupptas när en storebror ringde arg som ett bi. Hans lillasyster hade blivit kontaktad av Emil som definitivt inte var blygsam med sina avsikter. Storebror bokade upp en träff med Emil, så att vi fick prata lite med honom. Storebrodern kontaktade även en nära anhörig till mannen, som verkade tämligen uppgiven över att mannen inte verkade vara speciellt sugen på att sköta ett vardagligt liv så vi åkte till Landskrona för att diskutera saken med Emil.

Emil dömdes redan 2018 för sexuellt ofredande då han skickat bilder på sin snopp till en trettonåring.  I dom B 4618-18 står följande att läsa:

Emil Josefsen har i förhör uppgett i huvudsak följande. Han erkänner att han har skickat två bilder på sin penis till målsäganden under den tid som åtalet rör. Han har även via sociala medier frågat om målsäganden kan skicka bilder på sina bröst och sitt könsorgan. Han var medveten om att målsäganden var 13 år. Han förstår att det inte var lämpligt att skicka bilderna och han är mycket ångerfull över det som har hänt”

”Påföljden ska bestämmas till dagsböter. Det är försvårande att målsäganden endast
har varit 13 år och att det har varit fråga om ett varaktigt händelseförlopp. Mot bakgrund av detta ska påföljden bestämmas till ett kännbart bötesstraff. Med beaktande
av vad som har framkommit om Emil Josefsens ekonomiska och personliga förhållanden ska dagsbotsbeloppet bestämmas till 50 kr”

Man skriver i domen att Emil är mycket ångerfull. ”Ångern” ser vi dock en upprepning av även i videon. Att det ”kännbara” bötesstraff som tingsrätten dömde honom till inte fått honom att tänka om ter sig uppenbart i sammanhanget.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[/spoiler]

31 thoughts on “Det är barnen som vill ha mig (napp igen)

  1. Tror det är lite fel i DNA-stegen. Inte att han är helt coco men någon Nobelpris-tagare är det inte, inte heller kvinnornas favorit. Tragisk figur.

   1. Mamma och pappa kusiner? Mamma var 46 när hon fick honom? Någon borde kliva in och erbjuda! Varför har ni inte skrivit om magmys-micke från Rönninge föresten?

    1. Vad spelar mammans ålder för roll? Eller vart spelar föräldrarnas roll alls in? Han är vuxen och gör aktiva val. Har inget med hans familj att göra.

    2. Till Sara Nilsson: En tanke som kom upp. Skulle det här kunna vara något man skulle kunna gå ut i skolor och informera om. Vilka appar/sidor det finns störst chans att man kan råka ut för dessa gäddor? Och typ nåt i stil med: Att någon av er skulle göra en profil där ni kör copy paste och skickar runt med en text med en varning till användare om vilka typer av äckel som rör sig på dessa appar/sidor. Att det inte är lämpligt att som barn att befinna sig där. Vad man kan råka ut för. Med en hänvisning till Dumpen också kanske.

     En idé som dök upp iaf.

 1. Jag tror ni ska trycka upp lappar med vad de kan vända sig för att få hjälp. Svårt att hjälpa, jag vet men man måste ändå försöka. Inte för killens skull utan för barnens.

  1. Jag håller med om att de behöver få information om var de kan söka hjälp eftersom de låses tyvärr inte in.

  1. vad spelar det för roll ? om man är kapabel och våldta barn så bör man bli straffad som i förr i tiden, Barnen är fortfarande i fara, men det skiter oftast folket för de tycker hellre synd om p*dofilerna som blir uthängda… så synd..

 2. Denna chattloggen är bland det sorgligaste jag läst. Hur kan man vara så illa funtad?

 3. Känner tyvärr denna person väldigt väl och hans familj. Även den flickan som var 13 år vid tillfället då hon blev sexuellt ofredad av denna person och som han blev dömd för 2018. Känner även hennes familj väldigt väl sen gammalt. Hela familjen är väldigt upprörda över vad han har gjort och håller på med och har tagit avstånd ifrån han. Han har grovt ADHD och har ingen medicin för det varav en av anledningarna till hans beteende och han har inget konsekvenstänkande. Vad som har slagit slint i huvudet på han är det ingen som vet eller kan begripa. Det sjukaste är att han påstår på falska grunder att en familjemedlem har gjort det han själv är dömd för och anklagar även denna person för att förgripit sig på hans dotter och har blivit knivhotad av flera personer för detta och blivit kallad för pedofil. Familjemedlemmen har ALDRIG träffat hans dotter vilket mamman till hans dotter kan intyga om, vilket gör att hans påstående inte stämmer.
  Jag har idag varit i kontakt med hans familj och pratat med dem om detta och dem mår jättedåligt över detta.
  Nu kanske ni får en klarare bild av vad detta är för en person.

 4. Botemedel….finns det för dom?????????????????????? Dom gör det igen så fort dom får chansen…..Dumpen ni kommer aldrig att bli arbetslösa…..SKRÄMMANDE

 5. Det här äcklet är (enligt ”snacket på stan”) hemlös och bor på någon form av akutboende. Framgår ju också av chatlogg att han inte får ha besök där han bor.
  Någon form av institution hade nog varit mer passande där han hade någon form av övervakning. Snubben är ju trots allt dömd tidigare och det vi ser i videon lär ju inte vara första återfallet.
  För den här typen av varelser hjälper det inte med att hänvisa till avtjänat straff och att man är fri efter detta, när man ser en tydlig återfallstendens. Med den här slappheten sviker samhället både barnen och förövaren. Creepet i videon har ju uppenbart någon begåvningssvaghet som gör att han är en fara för både andra och sig själv. Eftersom han stämt träff med ett riktigt barn ska han vara tacksam att han bara konfronterades av Sara och Patrik och inte någon förälder med våldskapital bakom sig.
  Det här är den tredje aktive pedofilen i Landskrona på kort tid, varav en nu sitter inlåst ett tag till. Hur många fler sjuka svin till går runt på gatorna, som egentligen borde fångats upp på ett eller annat sätt. Genom att låta dem härja fritt och öppet kan man nästan tro att ansvariga myndigheter vill låta något drastiskt hända med dem för att slippa ta tag i det.

 6. Jag är mamma till killen i videon(som blev dömd 2018).Mitt hjärta är på väg att brista av alla hans påhitt.Jag mår jättedåligt p g a detta.Min son har grov ADHD+ flera andra funktionshinder Han har ingen medicin just nu & har inte haft det på jättelänge..Konsekventtänkande & förstå orsak & verkan existerar absolut inte.Jag har gjort allt i min makt för att han skulle få en så bra uppfostran som möjligt.Tyvärr,har det inte lyckats.Jag känner mig så jäkla maktlös när det gäller honom.Han säger att han vill ha hjälp,men när man erbjuder hjälp,så sticker han.Han ljuger hela tiden i videon.

  1. Jag vet ❤
   Vi drog verkligen ut i det längsta med just honom, med orsak av hans övriga problem. I samverkan med storebror, efter telefonsamtalet, när vi såg att det inte finns någon annan väg att gå, så får man kanske hoppas iallafall att fler anmäler så att han till slut tvingas att ta hjälp. Ring gärna, så kan vi försöka hjälpas åt tillsammans att trycka på myndigheter för detta är direkt farligt när en vuxen människa förväntas ta ett ansvar som den inte klarar. /Sara 076-0075779

   1. Kan du ge ett exempel på en pedofil som blivit hjälpt och därmed inte längre är pedofil?

  2. Vill bara skriva en rad till dig som Mor, det måste kännas fruktansvärt att se sin egen son på en sida som denna, måste vara fruktansvärt.
   Jag vill egentligen bara skriva som en liten ”styrkekram”. Det är inte ditt fel.
   Ta hand om dig

 7. Har hjälpt denna person med pengar när han var hemlös. Försökt hjälpa honom med mina kontakter inom socialtjänsten. Kommer definitivt inte skänka honom en krona igen. Sorgligt att se, trodde han var en reko kille.

 8. Det är synd att han förstör för sig själv. Genom att skriva sånna saker till Barnen. ADHD är en slags diagnos men för det så borde man ha ett konsekvent tänk när man skriver till barnen! Jag tycker synd om hans familj som drabbats och till tjejen som har drabbats. Jag tycker att det va bra att storebrorsan tog tag i chatten och kontaktade dumpen.se jag hoppas att han slutar med det han har gjort!

 9. Har precis fått reda på att min son Emil är farten igen. Han är tydligen i antingen i Eslöv eller i Helsingborg för att träffa en 14 årig tjej på något hotell.

  1. Det måste vara fruktansvärt för dig som mamma och inte kunna göra något för att få han att ta emot hjälp💔
   Det verkar ju nästan som att han ändå skriker på hjälp eftersom att han blir påkommen men lika snabbt gör om det igen. Jag hoppas för alla särkilt våra älskade barn men även för er närstående att han blir tvångsintagen och får vård och medicinering. styrkekram till dig ❤️❤️❤️

 10. Din arroganta lilla *******
  Hade aldrig kunnat hållt mig o inte ge honom en smäll på käften. Man ser i hans döda ögon att han inte bryr sig. Smuts!

 11. Hej,
  Otroligt bra och konkret arbete ni gör. Något ni också borde göra för att bidra ännu mer och skapa ett added value är att sätta en analytiker på att hitta gemensamma nämnare kring de personer som ni frontar. Tex. uppväxt , socionomisk bakgrund etc. Det är alltid värdefullt med den typen av insikter för både brottsbekämpande enheter och även forskning. Sen skulle jag föreslå att ni inte far er med ord som ”äckel”, svin osv mot dessa personer när ni gör era närmande (dessa personer har mentala handikapp/sjukdomar) då det lätt kan uppfattas som lite oseröst från er sida under ett närmande. Håll det sakligt och faktamässigt , inte emotionellt 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *