Blomman som vi mötte upp häromdagen, efter att han kontaktat barn i sexuellt syfte och avtvingat bilder från barn släpptes från fängelset för något år sedan.

 

 

2017 dömdes Blomman till sex års fängelse för grova våldtäkter mot barn och grova sexuella övergrepp mot barn.
Rykten om att Blomman, eller Mikael Blomstrand som han heter egentligen hade förgripit sig på barn florerade långt innan domen men Mikael lyckades förklara för omgivningen att det enbart rörde sig om illasinnat skvaller. Övergreppen mot  det barn som han dömdes för var 2015, när de började två år och pågick tills barnet var fyra.

 

Blommans beteende verkar ge ett bra svar på frågan huruvida farlighetsgraden hos en förövare sjunker efter avtjänat straff.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

47 thoughts on “Verkligheten bakom Blomman

 1. Knepigt folk det finns. Men hur kan man göra så mot ett barn mellan 2-4 år gammalt och inte få mer än 6 år (som i verkligheten inte ens är 6 år)?
  Vill folk verkligen att vi ska ha ett sånt samhälle som inte ger mer än 6 år för dessa brott?

 2. Han blev dömd till 6 års fängelse i juli 2017.
  Nu i mars 2022, 4 år och 8 månader senare, ertappas han med att vara fri och fortsätta angripa barn!?!
  Hur är det ens möjligt?

  1. Han bör blivit släppt efter 4 år av de 6 år han fick eftersom man släpps efter 2/3 av straffet, han blev häktad i april 2017 och bör då ha blivit släppt i april 2021, nu 11 månader senare så är han alltså fast igen.

  2. 4 års fängelse för att våldfört sig oralt, vaginalt och analt på en 2-åring. Sverige är ett jävla skämt och de som gav straffet är fan medbrottslingar. Skäms!

 3. Bra att ni kunde vara så pass lugna som ni va! Hoppas de låser in han och kastar bort nyckeln!!!

 4. Sex års fängelse (ut efter 4) för upprepade anala och vaginala våldtäkter på ett barn som var 2-4 år.
  Vad är det för land vi lever i? Varför bryr sig ingen om dessa låga straff? Han är ute och förgriper sig på barn igen, media och politiker skiter fullständigt i vilket.

 5. Men det var väl självaste fan, vilket jävla ärkeäckel! Dömd till 6 års fängelse för bla grov våldtäkt mot barn, sitter efter avtjänat ”straff” och raggar småbrudar på nätet för nya förbrytelser?! Är i vanliga fall en ganska sansad person men nu vete fan om jag inte börjar tappa tålamodet, kan bara säga det att jag bor alldeles i närheten av avskummet så han borde snarast börja tänka på att lägga ner sina grumliga aktiviteter om han inte vill ha hembesök av ett blomsterbud……

  1. Ja ge ett fasansfullt blomsterbud ett sånt jävla rötägg 😡
   Blir ju så ledsen för dessa barn som blir utsatta för detta trauma 😥

   1. Domen han är dömd för e på hans egna barn! Känner hans äldre dotter! Finns en hel del han inte är dömd för! Ett skott i pannan rustar jag på!

 6. Veldig farlig. Han fortsetter med sin jævlige og sjuke atferd … etter seks år i fengesel. Denne mannen kommer aldri til å stoppe. Skremmende uberørt av det hele.

 7. Riktigt bra fångst utav er. Fy fan,vidriga jävla monster.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬☠️☠️☠️

 8. Tack Patrik och Sara..TACK.
  ASSÅ,man blir helt bestört 😱
  Det ni gör betyder såååå mycket.
  Så ledsen att såna äcklo finns,vet knappt vad man ska skriva eller tänka.
  Än en gång, Tack för det ni gör 🙏🙏🙏
  Heder till Er 🙏

  1. Jag spyyyyyr!!!!! 6 år för att mörbulta ett spädbarn så grovt. Vad bygger rättssystemet på😩

   Blev en liten Swish från mig för denna vedervärdiga best.

 9. En pedofil är en pedofil och blir aldrig något annat. Barn är bara trygga när pedofilen är inlåst. Tack för ert arbete🙏

 10. Märktes faktisk på videon, att han har suttit i förhör tidigare.
  Spelar bara dum, ljuger och slingrar sig hela tiden….

 11. Gick han fri efter ni träffat honom? Polisen satt nonchalant i bilen. ?! Och folk undrar varför han var lugn och LOG ?!

 12. Satans ärkeäckel
  Ja herregud det här får en att fundera på svenska lagar och framförallt om dom får någon slags psykbedömning efter utsatt dom. Sen undrar man om det ens existerar någon uppföljning överhuvudtaget när dom blivit frisläppta. När man blir dömd här i Sverige
  ( så länge det inte är livstid ) och ”sköter ” sig i fängelset sitter man ju bara 2/3 delar av straffet, sen är det väl villkorligt?
  Det här dumoen.se lyckats bevisa borde ju få konsekvenser för ett nytt/förlängt straff.
  Nä gör en blandning av straff som tex Polen där dom har kemisk kastrering och som i USA där dom sätter alla sexualförbrytare i ”trailerparks” och låt dom sen sitta därinne å ruttna bort. Alltså jag blir så förbannad så jag finner inte ord.
  Otroligt cred till er Sara och Patrik som kan hålla er med bara ord.
  Alltså jag blir till och med arg på advokaten som kan sitta och försvara en sådan här idiot.
  Jaja fick lov att skriva av mig lite ilska otroligt bra av dumpen.se att visa hur bra våra lagar funkar i Sverige

 13. Jag känner mig chockad, och ändå inte. Kräket står där och flinar och tar inte åt sig nånting av det ni säger. Samtidigt ser han ut som en alldeles vanlig trevlig kille. Verkligen en varg i fårakläder och den absolut värsta av de värsta – hur kan man våldta ett litet barn på 2 år??? Han borde slängas åt vargarna på Kumla och ätas levande, han måste straffas riktigt ordentligt för det han gjort!!

 14. Tänker inte skriva vad som rör sig i mitt huvud när jag läst detta!!!! Detta är nog den värsta ni tagit. Och tqck å lov att ni fick fast kackerlackan så han blir stoppad om iallafall för en liten stund.
  Ni är riktiga hjältar ❤️❤️❤️

 15. Jag ger mig inte förrän straffskalorna för övergrepp på barn balanseras mot den skala av skada de medför barn.
  Minsta lilla övergrepp ska rendera minst 6 års fängelse och utan mängdrabatt eller villkorlig frigivning.
  Antalet övergrepp ska multipliceras skadan.
  Här talar vi om ”lindriga” övergrepp, vad som nu kan betraktas som ”lindrigt”? allt är egentligen grovt.
  Men grövre ska vara samma livstidsstraff som offret tvingas genomgå det vill säga livslångt. Varför ens förhandla här? Allt är livslång skada.
  De här människorna ska aldrig mer ut och kunna förstöra fler barn.
  De här människorna kan inte botas med kemisk kastrering då sjukheten sitter i huvudet. Vill samhället släppa ut dem, ja då återstår bara lobotomering.

  1. Lättare att få högre straff för ekobrott. Värre att begå brott mot staten än mot barn.

 16. Fruktansvärt hemskt! Man blir så ledsen och chockad.
  Förslag på insatser för ett sådant avskum:
  Högre straff!!,övervakning,psykolog hjälp(om det ens hjälper),kemisk kastrering.

 17. Vårat rättssystem är ett skämt. När man får strängare straff för skattebrott och dyl än för sånt här, då är det på riktigt allvarligt fel. 6 år, kommer ut efter 4…det är inget annat än pinsamt

 18. Vad hände efter kameran slocknade? Tog polisen med honom eller blev han släppt igen?

 19. Till Sara & Patrik!
  Kontakta Åklagaren i fallet och tala om att han är aktiv igen!
  Mvh. Jörgen

 20. Vad är det för mening med att hänga ut de med film och bilder, men samtidigt maska deras namn? Det gör ju bara att de kan fortsätta relativt ostört eftersom de inte behöver vara rädda för att ”hittas”.

 21. Fy fan!
  Blev riktigt illa berörd när jag läste de små delar av barnets vittnesmål som publicerades här.
  Jag hoppas att rättvisan kommer ikapp honom inom kort.

 22. Hur kommer det sig att media aldrig tar upp övergrepp mot barn? Man kan bjuda in en överläkare till nyhetsmorgon för att diskutera riskerna med att sola solarium i 2tim, men övergrepp mot barn (som har visat sig vara ett stort problem i Sverige) är det tyst om? Det är märkligt. Varför pratas det inte om? Media borde prata om detta när vi lever i en tid där varenda 12 åring har smartphone och surfar.

 23. Dessa kräk ni hittar skämmer ut oss övriga män och det väcker en enorm vrede !
  Jag började titta in på den här sidan när ni fångade en Barnens casanova i min hembygd. Jag kände inte till er före det. Det blev ju en rejäl snackis i hela kommun här ! Sedan dess kollar jag in då och då på Dumpen och förfasas över den ena värre än den andra vidriga saker ! Jag har själv 3 barn var av två döttrar 19 och 16 år och igår frågade jag 16 åringen om de stött på nått sånt här slem på nätet som försökt ragga på dom. Jag fick ett svar jag inte var beredd på. Klart jag har hänt ofta blev svaret. Jag tappade hakan alltså ! Men hon förklarade att hon har alltid blockat och avvisat omgående
  Vilka kräk de finns där ute man blir mörkrädd. Bra jobbat fortsätt så ! Tack

 24. Har nu läst domen i sin helhet (samt övriga domar där han är inblandad) och kan konstatera att det finns fler barn i hans närhet som han med hög sannolikhet har förgripit sig på men där utredningen har lagts ned i brist på bevis. En psykolog inom kriminalvården har intygat att risken för återfall är hög (jotack), att han själv förnekar sitt sexuellt avvikande beteende och att han avbrutit behandling som erbjudits honom i fängelset. En fullkomligt livsfarlig tickande bomb med andra ord. Denne man kommer inte att sluta med sitt beteende. Han borde spärras in på livstid. Det är bara en tidsfråga innan han slår till igen. Gud vet mot vem. Denne person borde punktmarkeras så att han inte kan söka upp barn på det ena eller det andra sättet för hans beteende har inga som helst gränser.

  1. Det grisiga är inte bara vad han gjort som finns dokumenterat o bevisat! Känner familjen sen jag själv var liten, är 35 idag, och vart bra vänn med hans dotter och ännu bättre med hennes kille som hon haft sen vi var tonåringar! Hennes pappa är ett kräk! Bara o fråga henne vad han kommit undan med!

 25. Vad jag har förstått så hamnar dessa äckel oftast på speciella fängelser och integreras inte med andra grovt kriminella. Tycker inte man skall skydda dessa pedofiler utan man borde sätta dem tillsammans med vanliga interner. Det kan t.o.m vara avskräckande om dom vet att dom kommer hamna bland vanliga kriminella så dom inte utför dessa hemska dåd.

  1. Du vill alltså att de ska misshandlas eller rentav dödas av andra intagna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X