Sponsorer

Vi fick in tips om att någon som kallar sig Blomman pressar barn på nakenbilder. För att få fram identiteten på Blomman som i kontakten med riktiga barn visat sig vara en tämligen skrupelfri individ så vi inledde  ”operation plocka Blomma”.

Vår fiskare begränsade den sexuella delen av konversationen för att Blomman skulle hålla sig lugn och faktiskt våga träffa oss och när tid och plats var bestämd så tipsade vi polisen som även pratade med tipsaren.

✔ Blomman dök som planerat upp på mötesplatsen.
✔ Vi ringde som planerat upp polis som kom till plats och tog emot buketten.

Om fler skulle ha barn som blivit kontaktade av kontot Blomman så polisanmäl. Nu är det nämligen inte speciellt lätt för Blomman att vara anonym längre.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

67 thoughts on “Operation plocka blomma (napp igen)

 1. Jag tror att den här är en av de farligaste. Han har ingen självinsikt, inget samvete och verkar minst sagt obegåvad.

  1. Jag svarar under ditt inlägg för jag såg inte vart man kunde kommentera 👍🏼
   Den här ” människan ” som har en dom på sig. Fruktansvärd läsning. Prenetrerat en tvååring tills hon blev 4:a. Dömd.
   Men nå då? Utsläppt. Fortsätter med sin sjuka läggning för barn. Den här snubben borde inte få finnas ute i samhället. Det kryper i hela min kropp när jag läser domarna . En vuxen människa ska inte få en andra chans, när brottet som de har begått är en läggning. Det är inte någon som har hamnat i bråk och har gjort något på fyllan. Det här är en läggning som inte går över. Har deras sjuka fantasier flyttat ut och de tar kontakt med barn. Även om det är ” första ” gången,

   1. Du får gärna dela dina referenser angående att pedofili är en läggning.

  2. En som utsatt folk förut och därför inte bryr sig nämnvärt.

   När jag utpressade pedofiler och stötte på typen som redan va straffad gick de aldrig med hot om uthäng för dom är redan förpassade.

 2. Han var aktiv redan när jag var barn för tio/femton år sedan. Blomman_56 kallade han sig då..
  Sorry för eventuellt spam, går inte att kommentera så är möjligt att samm kommentar kommer fler gånger.

 3. Patrik … ”Det kliar i fingrarna” … Skojar du (: .. Med det hånflinet och leendet på läpparna som han har så skulle man vilja ge honom en rejäl ¤”#¤#½&#. Bra jobbat igen Dumpen och .. Patrik beundrar ditt tålamod 🙂 … #respekt

  1. Är det tredje cykelreparatören nu?

   Btw, älskar att polisen plockade honom direkt. 👍😁

   1. Äcklet har bott i Ale och förgripit sig på sin 4 åriga dotter bland annat. Han är riktigt äckligt och farlig.
    Höll på att spy när jag läste domen.

  1. @Martin: Hur var han som person? Kunde man ana att nåt inte var helt ok i huvudet, eller var han som folk är mest?

   1. Efter att han jobbat en vecka så sa jag till en kollega att antingen är han en massmördare eller våldtäktsman. Riktigt creepy människa……

    1. ja han ser ut precis som ett psykfall.. vilken människa släng in han i en mörk källare o släng nyckeln.

 4. Där åkte du fast , underbart! Fin avslutning med farbror blå, där var det över !🥰

  1. Stackars dig Martin att behövt tillbringa arbetsdagar med ett ärkesvin. Tänlk vad man kan missta ta sig på folk i sin närhet. Dessa jäxxa gäddor gör mig så arg och besviken på delar av den vuxna befolkningen som i stället för att supportra in barnen i vuxenvärlden på ett fint sätt har i stället så vidriga baktankar att det häpnar.
   Tack Sara, Patrik och att polisen kom dit, men misstänker att fanskapet kunde gå hem rätt snart och fortsätta sin fula jakt på barn.

  2. ”Kliar i fingrarna”? Det darrar fan i hela kroppen och jag hade inte pallat mer än två ”va, ja”.
   Bra jobbat att hålla er kalla och fortsätt med vad ni gör.

 5. Finns nog många av dessa som har hållit på obehindrat i åratal.
  Bra jobbat👍

 6. Fyfan vilket äckel, ni har ett tålamod av guld som orkar stå och lyssna på någon idiot som rabblar ”va?” och spelar dum..

  1. ja han ser ut precis som ett psykfall.. vilken människa släng in han i en mörk källare o släng nyckeln.

 7. Alltså detta kräk var nog den värsta av alla ni fiskat fram. Helt utan som helst skam i kroppen.
  Bra jobbat . Har ni vägarna förbi karlstad står min dörr öppen för fika .

  1. Han är dessutom dömd sedan tidigare för sexuella övergrepp på sina egna barn😥

 8. Shit vilken obehaglig jävel! 💔 Han har ju noll samvete eller skuldkänslor, helt cool lugn dvs ingen normal puls som andra = tydliga tecken på psykopati.

  Sara och Patrik: Har ni fått någon info om vad polisen nu kommer att göra med denna mannen? Blir han dömd för något eller släpps på fri fot direkt?

  1. Jag tycker ni gör ett strålande jobb med erat peddofiske. Det enda som skulle kunna bli riktigt farligt är att om förövaren blir av med sitt jobb & familj så har denne ingenting mer att förlora längre, då kan dessa svin gå flera steg längre och faktiskt t.o.m kidnappa eller göra värre saker, det är det läskiga jag kan tänka mig! De måste låsas in för gott, det finns ingen hjälp mot pedofili, om inte lobotomi eller andra hjärnbränningar. Tack ännu en gång för erat arbete! 🙏

  2. De har inga skäl för att hålla kvar honom. Man kan inte plocka in folk hur som helst.

 9. Detta är alltså min kollega som har hållit på o skriva och ringa till mig också. Bra att ni kom hit och fick honom hemskickad

 10. Fan vad irriterande när han säger ”va” femtioelva gånger i början och sen kommer med lögner som är helt sanslösa.
  Men fan vad ballt att både han och ’snömorfar’ har en okänd dubbelgångare som raggar på minderåriga. Vad är oddsen för det liksom? 😉

 11. Asså att ni kan behålla lugnet och inte provocera fram något eller blir våldsamma mot dem visar på en sån mental styrka.

  All cred till er!

 12. Ät bajs, är allt jag har att säga till detta vider.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 13. Herregud här blev man ju rent mörkrädd och rädd.
  Tack för allt ert arbete och att ni fick fast denna mannen och direkt kopplade in polisen.

  Önskar att dumpen fanns när jag var barn ❤️ ert arbete gör skillnad och för varje man ni får väck räddar ni liv.

 14. Reagerar på att han var så lugn och undanglidande. Han skämdes inte ett dugg för sina uppenbara lögner, brydde sig inte ett dugg om att han skadar barn och la ingen energi på att ens försöka vara trovärdigt oskyldig.
  Är han van så att bli tagen av polis och så viss om att de inte kan göra ett skit utan kommer släppa honom?

 15. Jag har tidigare kritiserat erat och varit ambivalent i vad jag ska tycka om alla dessa uthängningar. Men efter att jag har sett denna vidriga man stå och le sitt jävla flin, och sen när ni publicerat vad han är dömd för, så gick någonting inom mig. Detta är en mycket hemsk människa, står där helt utan ånger och rycker på axlarna.

  Jag tror att alla de som ni hängt ut är män med ett mörkt inre. Vissa har ju verkat väldigt ångerfulla, mindre onda, och det är därför som jag har haft min ambivalens kring detta.
  Sen att man kan tycka att deras anhöriga far illa osv. Oavsett om ni hade publicerat eller inte så hade de här männen förr eller senare orsakat lidande runtomkring sig ändå som hade kommit deras anhöriga till kännedom. Människor far illa hela tiden av vad andra ställer till med för ondska.

 16. Jag måste helt klart ge en eloge till denna, eller dessa, fiskare. Språket de använder är övertygande.

  Bra jobbat!

 17. Man borde göra en ”Lisbeth Salander” på alla dessa vidriga – rista in våldtäcktsman och pedofil i pannan på dom!

 18. Lås in honom i ett mörkt rum och släng bort nyckeln. Han borde aldrig mera få se dagsljus. Dömd sen tidigare… går inte att bota.

 19. Så obehagligt att han är helt lugn, flinar, som att det inte vore ”nåt konstigt” med att kontakta ett barn.

 20. Såhär fint har jag aldrig sett en blomma bli plockad. Har någon av er någonsin funderat på o bli florist?

 21. Ni ska ha så mycket cred både för arbetet och lugnet. Hur lyckas ni hålla er så lugna när han står där med sitt vidriga och slemmiga flin?!!! Jag höll på att flyga igenom telefonen.
  Tack och lov att ni alla på dumpen finns för ni änglar som vandrar omkring oss ❤️

 22. Då har vi fått se och höra ”va va va va va” av ett som barnen ser och får uppleva som skräck. Tack för att vi fick veta om hans tidigare domar och är inte ett dugg förvånad.

 23. Falsk ål, denne typ ska inte släppas ut på gatorna. Och när domen på det lilla barnet dyker upp, så blir jag galen😡🤮 Han kommer aldrig att sluta med sina sjuka handlingar, noll insikt 😨 empati och inlevelse för barnen är obefintlig.En mycket farlig person. En obotlig kroniker, som ska spärras in, fy fan 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

 24. Fy fan vilken vidrig jävel . Han skulle haft riktigt med stryk.När fan ska dessa äckel sluta .Denna gris har ju förgripit sig på sina egna barn också.🤬🤬🤬

 25. Ett poddavsnitt om hur ni fångar den här vidriga gäddan skulle uppskattas. Men jag vet att ni prioriterar fisket före podd och det med rätta. Väntar gärna. Skitbra jobb alla på dumpen. ❤

 26. Jag får panik när jag ser och hör han! Jag förstår inte hur ni kan hålla er från en käftsmäll!

  Jag sitter nu och pratar med min son om ”fula gubbar”, dåtidens äckel på stan, som nu flyttat in på nätet. Och jag vet inte hur jag kan skydda honom! Han är en smart liten ung kille, men han ska inte behöva se sig om ryggen än. Men det måste han, och det gör mig så jävla förtvivlad!!!
  Jag lovar och svär, om den dagen kommer, att jag kommer ta det i egna händer! Det spelar ingen roll! Det aset som rör mitt barn ska inte få något jävla patetiskt straff som han inte ens lider av.
  /Mamman

 27. Fan Patrik är så in i helvete rolig asså, riktig komiker. Garvar varje gång han dumförklarar de här dumma jävla idiotierna.

 28. Gud vad jag önskar att jag kunde få vara del av detta. Jag är så imponerad av teamet bakom Dumpen och känner stor tacksamhet. Man ser att dessa pedofiler tillhör hela samhällets invånare från white trash till rektorer och riksdagsmän. Man hoppas ju bara att pedofilerna inte bara kan gå sin väg utan att ta ansvaret för sina handlingar. Att de blir av med jobbet och sina nära stoppar inte dessa från att fortsätta. Det är helt sjukt det de här personerna gör sig skyldiga till. De gör inte dessa handlingar i affekt utan de har en störning i hjärnan. Eftersom vi har så korta och milda straff i Sverige så hoppas jag att dessa får vård den tid de sitter inspärrade. Annars är nog risken stor att de beter sig ännu sämre när de släpps ut i frihet igen eftersom de blivit än mer avskydda.

  Denna verksamhet är värd att Swisha till. Tack för ert arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *