Sponsorer

OBS! Mannen är identifierad. Tack för alla tips. Kontakta under inga omständigheter anhöriga.

 


Han stod gömd på en gång genom koloniområdet och hade uppsikt över den busshållplats som vår fjortonåriga fiskare skulle anlända till med bussen. Bussen kom, men fjortonåringen kom inte. Det gjorde däremot vi, men han var inte sugen på att diskutera och cyklade iväg i en väldans fart.

Tips på vem LundaFredde är emottages tacksamt.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

 

44 thoughts on “Mannen som inte hann raka sig (napp igen)

 1. Det kommer gå åt helvete för honom med frugan nu. Det blir skilsmässa och hela köret. Har ni inte tänkt på det?

  1. Va!?! Om det blir så, har ju HAN ORSAKAT DET!? Är det svårt att förstå!? Och det får vi verkligen hoppas, att det blir så. 😡

  2. Var inte Patrik med? Han gillar att jaga cyklister 🤣

   Den här snubben trodde nog det var över så fort han stack men nu ska vi röka ut honom.

  3. Gå åt helvete för honom!
   Men vad hände hänt om det var ett riktigt barn som han hade fiskat upp, skulle hans fru mått bättre av att dela säng med en äcklig pedofil.
   Så jäkla bra att en gädda till fastnat i Dumpens gäddsax. Snubben är det inte alls synd om, den ända som det är synd om är att hans fd. fru blivit lurad under hela deras äktenskap.
   Bra jakt även denna gång, hur många äckliga gäddor finns det ute bland stugorna i detta land.

   Kämpa Sara och Patrik.

   1. Tror folk understattar hur många i Sverige som faktiskt är pedofiler. Bara att se på hur många äckliga bögar det finns och ta åtminstone 95% av dem skulle absolut tänka sig ha sex med barn. Har själv umgåtts i dessa kretsar så jag vet. Det är helt normalt beteende. Säger du emot blir du misshandlad av polisen, för de är på pedofilernas sida.

  4. Hade jag en partner som hade för avsikt att träffa minderåriga bakom min rygg, hade jag uppskattat om någon informerat mig om det.

  5. Men är du på riktigt????
   Det borde han väl tänkt på innan han ville träffa ett barn….

 2. Vad snackar du om?! ”Gå åt helvete för honom”?! Barnen då?! Att deras liv går åt helvete?! Frugan då? Att hon lever med ett monster som traumatiserar barn?! Tänk igen!

  1. Kan ju vara en viss ironi ifrån Olle eftersom den förra gäddan uttryckte sig så.

  2. Olle syftar på det den förra gäddan upprepade i videon ungefär 20 gånger; ”att det blir skilsmäss och hela köret”. Det är nog den ”roligaste” videon som finns på dumpen och kommer förmodligen bli en klassiker på internet, vi förstår att syftet med dumpen inte är att skapa roliga videos men för oss som kan tycka att skadeglädje är kul så är det en fullträff men samtidigt väldigt tragiskt för alla inblandade. Länge leve dumpen!

  3. Antar du inte sett föregående klipp. Se det. Han är ironisk då föregående gädda myntade ddtta yttryck c:a 15 gånger på 10 minuter

  4. Sara Jag tror att Olle skojade lite. Alltså en parodi på föregående gnällgubbe som tjatade om att det skulle gå åt helvete.

  5. Mitt inlägg var bara en referens till gårdagens uthängning. Titta på den så förstår du att jag inte var seriös.

  6. Sara, du måste vara en väldigt tråkig typ som inte har någon som helst känsla för ironi..

 3. Olle:
  Menar du allvar?
  Skulle idioten själv tänkt på innan. Men jag misstänker att det är din vän. Min bäste vän gjorde något liknade för ett tag sen, kan säga att han inte ens betraktas som levande i mina ögon längre. Usch satans patrask dom där som vill våldta barn.
  Bra kämpat som vanligt hela dumpen.se

 4. Fan vad bråttom han fick. Han var ju väldigt angelägen i chatten att träffas, och sen stack han bara så där hux flux 😀

   1. Hon skriver att hennes mamma hade dödat henne om hon kom hem 14 år och gravid

   2. Tyckte det stod nåt om 14 år i en av bilderna. Men om man ser på stavning, meningsuppbyggnader, och användandet av smileys förstår nog de flesta att det sitter en väldigt ung människa vid tangentbordet.

  1. Tuffingens flyktfordon, hans raggarbil, hans ”getaway car”, är ju för fanken en röd damcykel med en varukorg vid styret.

 5. Begåvningsreserven cyklar iväg för glatta livet hahaha! Detta är INTE hur en oskyldig man skulle reagera i en sådan situation.

  1. Nä snarare en gädda som trodde han kom undan en vobbler. Gött att fanskapet blev identifierad. Sök hjälp din pedofil!

 6. Ännu en som tänkte doppa snoppen i andra människors barn 🤮🤮🤮 Hoppas ni får tag i hans identitet, och att han inte har egna barn för då tänder han ju säkert på deras kompisar 🤮 Hemskt att dessa män inte, för i vart fall sina egna barns skull, söker hjälp hos Preventell och medicinerar mot sin störning… Deras störning drabbar ju alla runt omkring!! 😡😡😡

 7. Skönt för hans fru att få reda på sanningen om honom, vem fan vill leva med ett otroget kräk som tänder på barn!? 💔 Nu har barnen en möjlighet också att skydda sig mot sin pedofila pappa och förstå hans beteende ur ett nytt ljus 🙏

 8. Tror denna mannen lever ensam!
  Tror han hade varit farlig för en liten tjej om hon hade följt med honom hem .
  Han var ju helt emot en vuxen för de vill flytta ihop.
  Det är Ngt skumt med denna mannen sanna mina ord.

 9. En till ful fisk. Det här tar ju aldrig slut(man undrar verkligen hur många det finns i vårat avlånga land)

 10. Håller med. Ska man hänga ut peddon så är det SVINVIKTIGT att det framgår av chattloggarna att de försökt kontakta barn. Annars faller hela grejen.

  1. Ser nu att ”hon” faktiskt skriver på ett ställe om att hon inte kan komma hem och vara gravid som 14-åring. Fair enough…carry on!

  2. Hela chattloggen är inte med, han chattade i två månader innan napp och åldern har skrivits vid många tillfällen under tiden. Bland annat en gång i det som lagts ut.

 11. Va skönt att han är identifierad! 🥳👍 Så vet anhöriga och grannskapet vad han är för nån och kan skydda sina barn mot honom 💗

 12. Det står i texten från Dumpen – Tips på vem LundaFredde är emottages tacksamt.
  Ingen som känner igen honom och kan svara Dumpen????

 13. Bara en iakttagelse av en man som själv är på Tinder och så. Hur lyckas pedofilerna ta så fruktansvärt dåliga selfies? Visst, de är typ alla fula, men ändå. Det positiva är att nästan ingen jag sett här kommer att lyckas locka ett riktigt barn.

 14. Ha ha, har peddot tänkt på det tror du??? Nä just det, för han tänkte med KxxxN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *