Jag var en liten flicka ca 5-6 år när jag råkade ut för min morfars äckliga behandling.
Han lurade mig till sin fiskebåt, han sa att han skulle visa mig något. Han satte sig bredvid mig och kramade mig. Sedan började tafsandet. Jag fattade inte varför han gjorde så. Men han sa att jag inte fick berätta för mamma och pappa.
Efter detta beordrades jag att komma till båten eller till snickarboden flera gånger. Jag vågade inte göra annat än att lyda. När jag kom dit sa han att han skulle bara känna lite på mig sa han. ”Skreva” sa han och jag visste inte vad det var. Då tog han mina ben och klämde in sitt ben mellan. Han tog min hand och tvingade mig att ta hans illaluktande snopp och dra i den. Detta var mina somrar i flera år.
På vintrarna flyttade han och mormor till min moster. Mormor bjöd oss barnbarn att hälsa på henne. Efter maten skulle vi vila middag. Morfar sa att jag kunde ligga hos honom. Mormor somnade ( tror jag) och då passade han på att pilla och stoppa mer min hand i sina byxor. Sedan gick jag aldrig till min moster igen.
I vuxen ålder har jag fått veta att många av oss kvinnliga barnbarn var utsatta för morfars ”lek”.
Det värsta är att jag tror att mormor och våra mammor visste vad han gjorde. Jag tror att min mamma också varit utsatt för honom.
De hade sådan respekt för honom. De fick inte säga ”du” till honom utan ”Pappa” och ”Ni”.
Jag har mått dåligt  hela mitt liv av detta. Jag hatar lukten av gammal gubbe.
Jag är nu 70 år och måste få hjälp att bli av med känslan av äckel. Han har fördärvat stora delar av mitt liv och mitt sexliv.
Jag är ledsen för förlorade år. /Anonym I
VILL DU HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE ÄR VI TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X