Sponsorer

Han var pappa till min bästa vän. Jag var tidigt utvecklad och han skulle ständigt smeka mina bröst så fort han kom åt. Han låtsades gilla mönstret på mina tröjor. Han pillade. Jag var livrädd för honom och vågade inte säga ifrån. Jag var rädd och äcklad. På landet tvingade han oss att bada nakna och visa upp oss. Det pågick tills jag blev 13 år gammal.

Jag förträngde allt. Under en lång period mindes jag ingenting.

Inte förrän jag skulle ha sex första gången. Jag ville men det låste sig. Jag fick flashbacks och jag grät. Det dröjde många år innan jag vågade ha sex första gången. Detta på grund av att minnen jag tidigare förträngt blev högst levande.

Jag fick höra många år senare att han tog livet av sig. Jag undrar vad min kompis utsattes för då han helt klart var en manipulativ pedofil.

Jag mådde dåligt flera år efter att jag fått tillbaka minnena. Så småningom kunde jag hantera det. Mår tack och lov bra idag.

//Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *