Sponsorer

Det började när jag var 7år gammal och pågick tills jag var 13år…

Han var min pappas bästa kompis och även rumskamrat. Han hade en dotter som var ett år yngre än mig. När min pappa jobbade eller var iväg av andra anledningar så var han barnvakt. Jag och hans dotter hade så roligt ihop så det var ju en perfekt lösning. Men ingen visste vad som egentligen hände.

Jag har inbillat mig själv att det inte var så farligt, att jag minns fel eller överdriver. Eller att det kanske var mitt eget fel? Jag kanske provocerade? Men det var ingen annans fel än hans. Han som tyckte att ett barns kropp skulle ge honom tillfredsställelse. Jag skulle vara tyst, det var en hemlighet…Men jag tänker inte vara tyst längre.

Jag ville inte dansa naken framför dig
Jag ville inte tvingas till att titta på porr medan du drog i din sn*pp
Jag ville inte ha några pussar på snippan
Jag ville inte leka snurra flaskan och utmanas till att känna på din hårda sn*pp
Jag ville inte spela finns i sjön med en kortlek med nakna kvinnor på
Jag ville inte ha några pussar på munnen bara för att du kände för det
Jag ville inte att din dotter skulle dra i din sn*pp och att jag skulle titta på
Jag ville inte gå in i ditt sovrum och titta i porrtidningar
Jag ville inte sitta på toalettstolen och titta på när du duschade
Jag ville inte byta om framför dig
Jag ville inte känna dina händer över min kropp
Jag ville inte att du skulle dra i din sn*pp när jag och din dotter badade
Jag ville inte ”känna på” min snippa medan du tittade på, med handen på sn*ppen
Jag ville inte att du skulle fotografera min nakna kropp

Jag ville inte bli nedtryckt i sängen och känna din hårda sn*pp när du gned dig mot mig

Jag ville inte något av det som du tog dig friheten till. Men vad jag ville spelade ingen roll. Allt handlade om vad du ville M. För dig var det en liten stunds njutning. För mig är det ett livslångt trauma som påverkar hela mitt liv.

/ N

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *