Med förhoppning om att få smiska kuken I ansiktet på en trettonåring stod mannen och väntade på att barnet skulle dyka upp med pendeltåget.

Chockad över den han hade bestämt träff med visade sig vara två meter lång och skäggig hoppade mannen runt och gafflade inne på Södertälje hamn pendeltågsstation om att bajsa på sig, för att sedan gå över i en kompilation av alla gäddors tidigare ursäkter för att de faktiskt dykt upp på platsen. När vi hade pratat klart lommade han med stora bekymmer över över byxorna till den bil som han bäddat så fint inför mötet med ett barn.

Han hade dessutom avbokat ett tandläkarbesök, bara för att få träffa barnet. Undrar om han tycker det är bättre med tandläkare än Dumpen?

Länk till video:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

40 thoughts on “Mannen som skrek om att han bajsat i byxan (napp igen)

 1. Det finns tydligen äckliga pedofiler även här i Södertälje.Skönt att ni avslöjar de

 2. Vilken kung på å ljuga, han lät ju som en tvåtaktare när han försökte hitta på undanflykter

 3. Ja mycket ursäkter har man ju hört, men det där måste ju vara en av dom som haft sämst och mest otrovärda…..ynkligt säger jag. Jag hoppas ni meddelar hans arbetsgivare.

 4. Att dom aldrig ger sig , hur fan kan man komma på SÅ mkt ursäkter på en och samma gång . 🙄🙄🙄

  1. Hoppas att han söker hjälp men det är nog en låg chans. Han sitter nog nu och tänker på fler bortförklaringar och ursäkter som han skulle sagt inför kameran

 5. Samma vanliga ursäkter . Gång på gång . Tröttsamt minst sagt. Erkänn istället att du har ett problem . Nej de går inte . Då ska man bortförklara sig istället. Fyfan säger jag bara

 6. Så jäkla less på deras bortförklaringar och på att de är såå jäkla många. Tack för ert arbete.

     1. Jag är moster till hans barn, räcker det som svar? Han har ingen umgängesrätt med dem heller.

 7. Hej!

  Bra jobbat! ^^

  Löjligt av killen att blåneka och skylla på att telefonen är kapad.

  Datorer har IP nummer och med största sannolikhet så har moderna telefoner som kopplas mot Internet det också. Utan IP kan man inte koppla upp mot Internet.

  Det är ju uppenbart att det är mannen på bilderna och att han fotograferat sig själv naken framför spegeln osv.

  Bra att ni har programvara som talar om ifall någon fejkar dumheter i någon annans namn.
  Finns ju mobbare som kan göra sådant som utpressning mot en annan person eller för att smutskasta någon annan. Det får man också ha i åtanke och den grövsta smutskastningen kan ju vara att få någon att
  att framstå som exempelvis pedofil.

  Mobbare finns på nätet precis som i skolan eller på arbetet.
  Finns ju mobbare som skriver osanna saker om oss som är furries,
  att vi är efterblivna, extremister och kriminella osv.
  Både jag och andra furries har råkat ut för sådana smutskastningskampanjer.

  Den vanligaste typen av nätmobbning är att någon exempelvis beställer en massa saker online i någon annans namn för att skada någon ekonomiskt och ställa till problem för hen eller skriver dumheter på sociala medier i någon annans namn för att förlöjliga och smutskasta.

  Det är rätt lätt att genomskåda med hjälp av IP.

  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

  1. Njae, om det är en mobil som är ansluten via mobilt internet så går de i regel ut på nätet via mobiloperatörens externa noder och därför kan de inte spåras så enkelt som du säger. Det måste till en förundersökning och en begäran från denna ställd till mobiloperatören för att få ut uppgiften om vilken mobil som har fått en viss IP-adress vid ett speciellt tillfälle. Dessa uppgifter sparas inte jättelänge heller eftersom det blir groteskt mycket data av det.

   Dessutom, om peddon bara är så där lite halvbegåvad, så vet de ju vad VPN är och kan skydda sig med det. Å andra sidan tycks pedofilerna som hängs ut där i regel vara rätt korkade.

   1. Ja, och dessutom så hävdar han ju att det är hans TELEFON (inklusive dess IP) som blivit kapad och inte att hans KONTO blivit använt från en annan enhet med en annan IP.

    Inte för att det ökar trovärdigheten, men rätt ska vara rätt.

 8. En extra obehaglig typ, våldsam helt klart, utöver att han är ett pedofilsvin.

 9. Åh huga vad fruktansvärt. Är han fixerad i barnhår? Tycker för övrigt att det vore sjukt med de där äckelfantasierna om han tänkte om en vuxen person med med en flicka är det ju inte klokt. Riktigt fel i huvet på honom. Kortet han skicka funderar jag på om han tagit själv eller hämtat på Internet där det finns sånt där. Inte på vanlig sökmotor menar jag. Hur som helst…Bra jobb ni gör. Verkar finnas jätte många ute som letar barn.

 10. Tvi 🤬

  Helt oförsvarbart……avskum.

  Sara och Patrik stort fång med rosor för allt ni gör 🌹🌹🌹

 11. Asså hur korkad kan man bli.
  Kämpa på Patrik och Sara plus resten av erat superhjälteteam.
  Tack för eran otroliga kämparglöd

 12. 🤮🤮🤮.

  Jag undrar om de blir fällda dessa pedofiler… alltså när ni polisanmält dem?
  Jag menar polisen behöver inte ens göra nåt jobb. Bara bura in & förhoppningsvis tar kåken hand om pedofiler.
  Eller är vår lagstiftning helt galen och släpper dessa män? Eller ännu värre – händer ingenting?!?

  Heja heja er!!!

  1. Lite så här ser det ut i Sverige just nu ( enl mina egna kunskaper)

   vi säger att en polisanmälan kommer in gällande anstiftning till brott gällande sex med minderårig.

   Det som talar för att Pedofilen INTE blir dömd till brott.( mer än att han skickat Nakenbilder utan att man fått någon form av samtycke till det.) dock sällan man fälls för ofredande i sverige som det är. även smskonversationen utgör en väldigt svag bevisning , allra helst då det inte från första början ens är en riktigt person som pedofilen vill träffa.
   *Brottet har provocerats fram
   * Det finns inget brottsoffer( vilket är det största problemet i rättsak)
   * Det finns inget som bevisar att ett brott begåtts då bilderna samt text som han skickat mest troligt skulle yrkas från en försvarare att det provocerats fram och därför inte godtagbara bevis.
   * Det måste kunna styrkas / bevisas att han hade för avsikt att ha sexuellt umgänge med en minderårig alt Bevisa att han haft det , vilket i detta fall är omöjligt då personen i fråga inte existerar.
   * Sen en sån banal sak som att man måste Bevisa att det verkligen är personen i fråga som skrivit och skickat bilder verkligen är den åtalade.

   Med detta sagt så är det största problemet att i Sverige för att få en fällande dom så är bevisbördan oerhört stor hos Åklagaren och Målsägande,
   vilket i dessa fall så är oddsen väldigt små att få till en fällande dom som innefattar fängelse.
   på sin höjd skadestånd om det fanns en målsägande, med tillägg på vård eller samhällstjänst.

   ska också sägas att OM detta var ett faktiskt barn under 15 så är straffet fängelse i max 2 år eller böter

   Det som händer i detta fall är ju såklart att det får konsekvenser genom att det konfronteras,filmas,sparas chattar där det framgår vad som sagts.
   Personen blir uthängd i sociala medier och dom konsekvenser det innebär.
   polisen får in en anmälan
   Personens liv förändras drastiskt och plötsligt
   Familjen ( om det finns) splittras och blir tyvärr också måltavlor för hat och mobbning vilket är otroligt tråkigt då man som närstående oftast är omedveten om att sin partner,sambo,man,pappa är pedofil vid sidan av . offentlig skam samt våld är nästan alltid att räkna med .
   självmord är inte heller alls ovanligt beroende på hur pedofilens livssituation ser ut och är något Dumpen endå borde ta i beaktning för min åsikt är att skulle det provas i en domstol så är risken högre där att Dumpen blir fälld för brott .
   Vilket

   så kontentan av det hela att det får förödande konsekvenser i detta fall pedofilen och förhoppningsvis men helst inte så träder ett verkligt offer fram som har bevis som kan resultera i en fällande dom.

   Förlåt igen för ett långt inlägg
   ¨

   Detta är min egen tolkning och jag har ingen utbildning i ämnet utan detta är mina personliga åsikter och synpunkter

 13. Gah… 😵‍💫 alla dessa osammanhängande lögner.. ?! I varenda ord som kommer ur den där äckliga munnen! 🤮
  Din Jävla sprätt.. kryp tillbaka under den sten du kom ifrån.. Pronto!

 14. Japp kalsongbyte efter han sket ner sig är hans minsta problem just nu och framöver. Så jävla gött o se paniken i hans ögon när det börjar gå upp för honom vad som just sker.
  May you rot in hell.

 15. Det har debatterats flitigt på internet om Dumpens uthängningsmetod är den rätta metoden för att komma till rätta med pedofilers övergrepp mot barn, och huruvida dessa uthängningar kan göra en reell skillnad.

  Som jag ser det är det ABSOLUT VIKTIGASTE att dessa degenererade individer ALDRIG mer kommer att kunna arbeta med eller nära barn. Det är skrämmande, om än inte förvånande, att se hur många av dessa naturens missfoster har kontinuerligt sökt sig till miljöer där barn finns, som tex. lärare, idrottsledare m.m., (”brandmannen”) med flera.

  Tyvärr har vi i Sverige idag en lagstiftning som inte korrelerar med den allmänna rättsuppfattningen, och monster som våldtar barn kommer undan alltför lätt. Vi har blivit svikna av den stat och det rättsväsende som vi avlönar genom världens hårdaste skatter för att skydda oss och våra barn.

  Tack vare Dumpens uthängningar så vet föräldrar, grannar, idrottsklubbar, förskolor och skolor att dessa degenererade missfoster ALDRIG skall tillåtas att komma nära, än mindre tillåtas att arbeta nära barn överhuvudtaget. Detta hade aldrig uppdagats utan ert hårda arbete.

  Snyggt jobbat, Dumpen!

 16. Åh fy fan..
  Ja känner den killen ja va tillsammans med han i skolan..
  Fy fan.. Han har dessutom barn 2 stycken.. Åh fy fan redan då visste ja att det va nått konstigt med han tack och lov så har ja inget med han att göra..

 17. Fy fararo..
  Han och ja har ett förflutet sen skolgången ja är idag 30 år..
  Tack och lov så lämnade ja han eller det va han som lämnade eftersom han va oxh kommer alltid vara otrogen men ja lider som bara den med hans barn..
  Fy fararo för såna människor.. 🤮😈

 18. Blev kontaktad av hans barns mamma då hon skickade länken från dumpen på honom och när jag såg honom då brinner det ett jävla stolpskott rent ut sagt hoppas jag slipper se honom någonsin mer👎👎👎👎

 19. Denna man ska inte befinna sig mer runt unga tjejer, han har helt klart problem!
  Jag tror dessvärre en typ som denna inte tycker att han gör fel och är störd, så han kommer inte att söka hjälp för sin störning… 🐲🐲🐲

 20. På amerikanska program av pedofilröjar-karaktär..så finns även kvinnliga pedofiler i buren …visst..de är färre…men de finns…och de är inte en ell två…men absolut en mindre grupp …..Patrik ..för fan ska jag själv släpa fram en och visa er att de finns …och sedan skicka ”förundersökningen” till er..???
  Skitbra att ni hittat en rejäl bukett kulramsberoende herrar i Sölvesborg som tappat glasskulan på grusgången…..
  Men Patrik jag donerar en hel del pengar hit…..och jag har sista färden på DVD..om jag måste kolla…det finns inga ursäkter..och du klarar höga ribbor..det känner en hel del människor till förstår du..
  Komplettera er fauna..eller beskriv varför inte..??
  Stolt sponsor !!👍👍
  Mvh

 21. Äcklet bor i X och i helgen syntes han på ett evenemang. Han hade sina egna barn och sin sambo (hur hon nu kan välja att stanna kvar med idioten) med sig. Vi va däremot flera pappor som höll honom under konstant uppsikt. Föreningen har fått information om den här ”mannen” och det kan vi tacka dumpen.se för!

 22. Varför är det så många av de äldre klippen som inte fungerar? Är det fritt fram för de att börja våldta barn igen nu när ni har slarvat bort så många videos?

  1. De äldre videofilmerna är inte bortslarvade. Men de var inte högprioriterade att få med i flytten till de nya servrarna. De kommer snart upp och de finns.

 23. ”Nej jaka åka jobba”. Har du några tvillingbröder? Nej, det harjag inte. Jag har faktiskt 9 stycken. ”Jag har fått min telefon kapad 100 ggr. Nej 4 ggr”. Har skallen blivit kapad??Han står i spärren och väntar på att jobba på sina tre arbetsplatser 😂 😂 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X