Sponsorer

En kvinna fick ett meddelande. ”Vänligen kontakta mig I ett ytterst privat ärende”
Hon ringde och fick ett av de värsta besked man kan få.

En annan kvinna fick ett telefonsamtal. När vi mötte henne stod hon med tårarna rinnande. Hon hade fått ett av de värsta besked man kan få.

En tredje kvinna tappade luften i telefon. Hon tappade luften när hon fick ett av de värsta besked man kan få.

En fjärde kvinna grät i flera timmar, efter att ha fått ett av de värsta besked som någon kan få.

Att ringa dessa samtal är fruktansvärt, smärtan går dock inte att jämföra med hur det är för någon att ta emot samtalet om att vi träffat på någons livspartner när de bestämt träff med ett barn i sexuellt syfte.

Jag vill slå ett slag för dessa urstarka kvinnor som vi fått kontakt med. De är så imponerande i sin kraft, och till skillnad från vad man från massmedias håll försöker belysa det som, så är de flesta tacksamma att få veta vem de lever med.

Vi har gruppen Järnringen på Facebook för anhöriga till de som söker efter barn I sexuellt syfte, eller anhöriga till förövare.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

9 thoughts on “Ett slag för de urstarka…

 1. Hur vet ni att de anhöriga är urstarka? Jag vet verkligen inte hur det ligger till på detta område så därför ställer jag frågan. Vad jag däremot är helt säker på är att de flesta kastas in i en livskris. Plötsligt står du ensam i livet. Är du inte i 20-årsåldern och barnlös så är det en rätt stor sak.

  1. Ja. Det är en fruktansvärd situation att få veta men ännu mer fruktansvärt att leva i en lögn om du frågar mig.

 2. ”De är så imponerande i sin kraft, och till skillnad från vad man från massmedias håll försöker belysa det som, så är de flesta tacksamma att få veta vem de lever med.”

  Den biten är lätt att förstå, men hur ser de på den ANDRA biten med själva uthängningen? Hade majoriteten velat slippa den om de själva fått välja?

  I fallet att det finns gemensamma barn så är det ju oundvikligt att uthängningen ger MER lidande för dessa än vad bara själva vetskapen skulle göra.

  Barn kan vara (fruktansvärt) grymma mot varandra och det kan inte vara lätt att gå till skola eller andra aktiviteter samtidigt som man vet att det finns runk-videor eller liknande på ens egen far tillgängliga för precis alla.

  1. Poängen är att tusentals barn går igenom olika sorters stigma, på grund av val deras föräldrar gör. Barnen överlever och det finns hjälp att få. Det går inte att jämföra att bli utsatt för stigma vs övergrepp, det ena innebär oerhört stor skada och är svårt att avhjälpa, det andra är betydligt mer överkomligt och det finns stöd som fungerar.

   Enligt en amerikansk studie har pedofiler när de åker fast och döms första gången över 100 barnoffer (fysiska övergrepp+barnporr) på sitt samvete. Detta perspektiv bör tas i beaktande när man talar om huruvida man ska hänga ut män som söker sig till barn i sexuellt syfte. Det största problemet med dumpenuthängningarna är att lagen är för svag. Förhoppningsvis exponeras detta så polisen kan agera på dumpenuthängningarna som om dumpenfiskarna vore faktiska barn, eftersom dumpenmännen chattar och vill ha dejt i tron om att de chattar med barn.

   Det är inte Dumpen som ska läxas upp för att de hänger ut människor som söker sig till barn i sexuellt syfte, det är föräldrarna som är sugna på barn som ska läxas upp för att de utsätter sin familj och barn för lidande.

  2. Jag tycker att ni är så fantastiska som orkar göra detta,……ni är guld värda.

 3. Jag har själv fått motta ett sådant där obehagligt samtal där hela livet kastades omkull och i backen. Det handlade om många gemensamma investerade år som innebar en krasch både mentalt, känslomässigt, praktiskt och ekonomiskt. Likväl var jag oerhört tacksam för att jag fick information om att jag levde i en lögn så det kunde upphöra, så jag återfick kontrollen över mitt liv och framtid.

  Gällande uthängningen, så uteblev den TYVÄRR. Jag var däremot i farten att själv sköta den biten men blev juridiskt avrådd eftersom det hade slutat med förtal för min del. Jag har därför gjort mitt bästa för att under radarn föra informationen vidare. Jag har bara mottagit sympatier, de allra flesta fattar att var och en får skämmas för sig och den som ska skämmas är min fd partner, inte jag.

 4. Kan inte förstå varför en del tycker att det är skäl nog att inte hänga ut pedofiler för att deras anhöriga tar skada och att de själva kommer att få leva som samhällets paria och eventuellt ta livet av sig. Den vuxne pedofilen valde att förgripa sig på ett barn som inte har något val. Barnen som har blivit utsatt får leva med dessa djävulska övergrepp och trauman genom livet med både psykiska och ibland fyskiska skador. Att pedofilens anhöriga far illa står inte i proportion till vad de utsatta barnen har fått utstå där de både blir självmordsbenägna och till slut kan ta självmord. Tror att Dumpen genom att bara finnas till ger barnen upprättelse och en styrka, att äntligen några som står upp för dem och tar strid och därmed lyfter en del skam och skuld från dem. Vuxna som inte bara tänker på att rädda sitt eget skinn utan gör något, som hela teamet bakom Dumpen som är värda en stor eloge.

  En pedofil ska aldrig få chansen att begå övergrepp och kunna leva med det i skymundan utan det ska ut i ljuset, skammen och skulden är helt och hållet deras inte de anhörigas.
  Att Dumpen rejält har satt fingret på detta samhällsproblem är bara bra, barn ska inte bli utsatta för övergrepp och det ska heller inte döljas för att pedofilens familj har levt med en förövrare som vill ha sex med barn. Att ha en person som lever ett dubbeliv i familjen, den ”gode föräldern” och samtidigt pedofil är ett enormt svek, ju snabbare man får veta desto bättre, förr eller senare kommer det ändå att uppdagas. Pedofilutsatta barn går före anhörigas utsatthet, pedofiler ska inte kunna använda familjen som skydd och argument för att inte bli uthängda. Det är helt och hållet deras ansvar att inte utsätta sina anhöriga för sina blottlagda perversioner. Givetvis ska anhöriga få hjälp och stöd.

  Dumpen gör också förmodligen både barn och vuxna mer uppmärksamma på vad som händer ute på nätet och att det verkar krylla av pedofiler, så i förbyggande syfte gör Dumpen säkert en stor insats.

 5. Då det svenska (o)rättsväsendet totalt abdikerat sin uppgift att straffa och låsa in farliga individer, så krävs det att folket själva tar på sig plikten att skydda våra barn från förövare.

  Då dessa avarter till missfoster ofta får mer skydd av (o)rättsväsendet än offren såsom skyddad identitet, terapi osv är det givetvis av största vikt att föräldrar, skolor, fritidsgårdar, idrottsklubbar m.m. har en möjlighet att känna igen personer som absolut aldrig bör befinna sig i närheten av barn.

  Att anhöriga mår dåligt av att deras anhörigas kriminella beteende blir offentligt är givetvis fruktansvärt tragiskt, men detta är ju barnvåldtäktsmannens ansvar och fel. Man måste väga detta mot det faktum att dessa monster utgör en konstant fara för barn i sin omgivning så länge de kan flyga under radarn.

  Pedofiler är per definition återfallsförbrytare då det inte finns någon bot mot deras beteende precis som med psykopater. Dom är inkapabla att känna medkänsla med sina offer, och många av dem går igång just på den känsla av hjälplöshet och förtvivlan som deras offer känner och drivs liksom psykopater av sadism. Ett litet fåtal av dem kan möjligen förmås inse att deras beteende kostar mer än det smakar och i egenintresse avhålla sig från att grooma och våldta barn…ett tag.

  Som de fega kräk de är skingras de som kackerlackor av ljuset av en ficklampa…som vampyrer skyr solljus!

  Fortsätt exponera dessa perversa avarter av människosläktet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *