Sponsorer

Greger Kul var lite orolig för att inte få upp ”lilleman” efter att ha dragit i sig en massa cola. Detta skulle dock visa sig vara ett underordnat problem med tanke på att han inte fick någon orsak att ta fram den.

Greger var inte riktigt lika snabb i starten som Smuffo Lager och de andra, men å andra sidan sprang han så långt att vi såg hans orangefärgade mössa  försvinna som en liten prick i horisonten.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

35 thoughts on “En lina, bubblor och barn (napp igen)

 1. Usch vilken vidrig man. En välutbildad och framgångsrik man, vilket visar att pedofiler finns i alla klasser. Han och hans sambo har ett barn som bara är några år yngre än flickan han trodde att han skulle träffa. Jag tycker så otroligt synd om hans sambo och kan inte ens föreställa mig hur det känns att få reda på något sådant här. Jag önskar henne allt gott och hoppas att hon får ett bättre liv. Det har nog varit tufft nog att leva med en narkoman.

  1. Tyvärr inte enbart problem med droger. En pedofil med. Inser sina drogproblem men tar inte ansvar för dem utan skyller på dem. Pedofilin sitter i personligheten. Inte i drogen han tog i går. Men tycker det är ok att köra bil. På erkad?

  1. Ja, han är identifierad. Tillhör med hela sitt släkte samhällets absoluta topp. Det är en storspelare vi har att göra med. Enorm fångst av Dumpen!

 2. Vilken jäkla flane… Nästan så jag blir full i skratt.. om det inte varit av en sån’ rutten orsak han pep iväg 🤢🧐

 3. Vi ska snacka lite…

  ”Ja, absolut”

  Går mot utgången.

  Helt underbart när flyktreflexen sätter in. Hjärnan i total chock. ”Vad gör jag nu?” Och så en rudimentär reaktion. Reflexen i paniken. FLY!

 4. Jisses! Det här blir den tredje personen som finns inom kretsen av vänners vänner. Otroligt hur utbred denna sexuella störning är.

 5. ”Skulle du och din pappa mysa ihop?” Vilket jävla äckel! Jag hoppas för allt i världen att han INTE rört sitt egna barn 🤬 hoppas han blir av med vårdnaden och att sambon kastar ut allt han äger och har! stick och brinn, fåne!!!

 6. Vilket jobb ni gör❤️👍 å sicken jävla fegis å as som springer i väg🤮

  1. Vad hade han tjänat på att stå kvar?

   Jag förväntar mig ingen heder av en peddo.

 7. Har ni informerat jobbet?
  Bara undrar för han finns fortfarande kvar med bild och info på företagets hemsida.

 8. Hahaha!

  Pedofiler skyr strålkastarljuset likt kackerlackor. Detta är inte hur en oskyldig man reagerar i en sådan, minst sagt bisarr situation. Låt oss hoppas att alla föräldrar i hans kvarter håller extra koll nu och varnar sina barn för detta pervo.

 9. Äckligt att han har ett ”leta-sex-konto” på kik när han har fru o familj!! Noll moral, fy fan, stackars hans fru… Och värst av allt – att han va helt på att kontakta o ligga med ett barn!! Vilken tappad jävel den där Robin, hoppas hans bio-affärspartner slänger ut honom o att SEB drar tillbaka pengarna från deras bolag 🤮

  1. Sam? Nej, undrar du kring mannens förnamn så säger Patrik det i början av videon.

 10. Mycket Chatter på den där mannen och start-up företaget som fått investering kanske ska ha ny ledning

  1. De har plockat bort honom från hemsidan nu, så han står inte längre skriven som grundare. Han har även tagit ner sin LinkedIn för han vet att hans karriär är över. Blir inte så mycket champagne och ladd för hans del i fortsättningen, med andra ord.

 11. ÄNTLIGEN får det konsekvenser när vuxna män tar sig friheter att grooma och boka sexträffar med andra människors barn!!! Tack alla på Dumpen som ser till att dessa män inte kan härja fritt ute på nätet längre, det har varit lätta jaktmarker för pedofiler allt för länge 💗🙏

  Ps Patetiskt att indiern försökte skylla på drogerna, som om de hade nånting med hans sexuella preferenser att göra, han är ju pedofil med eller utan droger i kroppen 🧟‍♂️

 12. Denna person gick i min parallell klass i gymnasiet, oerhört smart kille som lyckades jäkligt bra efter att han gick ut, CO-Founder på ett företag som har framtiden för sig om allt går som planerat och allt såg ut som guld och gröna skogar.
  De vart hyllade på FB när de fick sitt stora genombrott och gratulationer från alla, numera ä hans konto stängt.

  Att det nu kommit fram att han är Pedofil kom som en chock men det bevisar bara att de finns i alla samhällsklasser.

  Att skylla på droger är en billig bortförklaring som betyder 0 i sammanhanget.

  Att han själv har barn gör det hela mer skrämmande, dags för sambon kasta ut honom med huvudet före (har för mig att han har fler än ett dessutom).

  Straffad för detta är du redan R, då du har förlorat allt du har försökt bygga upp genom åren och det du har framför dig är nog inte roligt att bära, men du har dig själv att skylla och något du får leva med i resten av ditt liv.

 13. Hej

  Är detta polisanmält?
  Så bra att denna grupp fångar dessa hemska människor!

 14. Vilken liten feg råtta. Han är bara tuff när det gäller små barn som har 0 chans att försvara sig. Nu vet hela Sverige vem pedon är😂😂🤮🤮🤮

 15. Vilken fegis. Pedofil äckel🤮 Han ser ut som en riktig nörd🤓 Nu vet hela Sverige han tänder på små barn.

 16. Detta får han väl bikta sig om på nästa Na-möte. Jag har varit på flera sådana, alltid sitter folk och berättar om brott de begått och skyller detta på missbruket, inte just ett sånt här brott då (vad jag har hört), men tex att de slagit fru och barn. Aldrig reagerar de andra sektmedlemmarna på detta. Jag slutade att gå dit eftersom jag inte vill eller kan identifiera mig med folk som begår vålds- eller sexbrott och sedan tror att missbruk är en ursäkt. Droger skapar inte våldsamhet eller sexuella avvikelser. Däremot – så släpper spärrar och man gör sådant man ofta tänker, men inte skulle vågat göra nykter. Mycket man skäms för, men aldrig har jag skadat andra när jag varit påverkad, eller tänt på något jag aldrig annars skulle bli attraherad av. När ni ser dessa personer under drogpåverkan, ser ni deras innersta jag. Vad de faktiskt tänker på men inte törs säga annars. För mig har detta, under påverkan, lett till att jag sagt inte så smickrande saker om folk jag inte gillar och liknande pinsamma saker. Dock aldrig till att jag fått för mig att slåss eller ragga på barn. Det sitter inte i själva drogen. Så sluta skyll ifrån dig.
  Och nej, alla som går på Na-möten är förstås inte såhär, inte ens de flesta. Men att behöva lyssna på sånt gjorde att jag slutade gå dit i alla fall, det är endast i Sverige som 12-stegsprogrammet är som en inpräntad religion för fd narkomaner och alkoholister och ”enda” vägen till nykterhet. Det kan det vara för vissa, men långt ifrån alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *