Rykande färskt skvaller om senaste tidens Dumpen-gäddor ute i Dumpen-podden på Acast.

https://play.acast.com/s/61af5a18e718920012bdad14/6204f2e2b2f2e900124dee5b

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

4 thoughts on “Nytt avsnitt på Dumpenpodden

  1. Tycker att ni gör det så bra. Ni är sakliga och argumenterar bra för det ni gör. Med tanke på hur många de verkar vara som tycker att det har rätt att ge sig på barn i sexuellt syfte så är det fantastiskt att ni finns. Hoppas ni orkar i fortsättningen.

  2. Helt överlägset jobbat jag är mycket glad att ni finns . Fortsätt med erat kanonjobb och skit i idioterna som tycker synd om förövarna . Man vill kräkas över folk som kommer med argument som ” ja men tänk om dom har familj som får skåmmas … ” Ja en sak till som förövarna har orsakat . Det är kräken som förstört ingen annan .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X