Sponsorer

Förra gången, mannen som i vår chat kallade sig för Janne var i blåsväder var 2017. Då dömdes efter att han skickat diverse bisarra frågor och en porrfilm till en för honom okänd 16 åring.  Han verkar sedan dess inte ha lärt sig att hålla tassarna borta från barnen trots att Janne idag anses helt rehabiliterad och ofarlig för barn efter att han betalat 8000 kr i skadestånd och lite dagsböter. Med hjälp av 3000 spänn och en analdildo så försöker han locka barnen till sig men denna gången misslyckades han totalt.

Svaret på frågan huruvida Janne nu är lämplig att umgås med barn står dock solklart med tanke på att han häromdagen inledde kontakt med en 13-åring i syfte att betala 3000 kr för att som han så obehagligt uttrycker sig ”få tömma sig”

Janne dök upp på Icas parkering i Norrköping med sin analdildo i högsta hugg  men körde iväg så fort som han bara kunde när han såg oss och höll på att köra över Patrik i bara farten.

Vi hann iallafall få hans registreringsnummer och vem var egentligen förvånad att han enligt dom från 2017 redan visat snopplan för barn när han faktiskt passade på att skryta för vår fiskare om att han redan våldtagit ett annat barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

5 thoughts on “Tömmar-Janne skulle köpa våldtäkt av barn (napp igen)

  1. Väldigt proffsig fiskare. Inte provocerande eller någonting. Kontrasten mellan det oskyldiga och det vidriga blir mycket större då. Denna man måste vara en av de vidrigaste ni fångat hittills.

    1. Jag kan inte annat än att hålla med, och ja det är en på övre skalan. Jag säger inte så mycket mer för då är det väl jag som sitter inne sen, men fy fan vilka människor det finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *