Förra gången, mannen som i vår chat kallade sig för Janne var i blåsväder var 2017. Då dömdes efter att han skickat diverse bisarra frågor och en porrfilm till en för honom okänd 16 åring.  Han verkar sedan dess inte ha lärt sig att hålla tassarna borta från barnen trots att Janne idag anses helt rehabiliterad och ofarlig för barn efter att han betalat 8000 kr i skadestånd och lite dagsböter. Med hjälp av 3000 spänn och en analdildo så försöker han locka barnen till sig men denna gången misslyckades han totalt.

Svaret på frågan huruvida Janne nu är lämplig att umgås med barn står dock solklart med tanke på att han häromdagen inledde kontakt med en 13-åring i syfte att betala 3000 kr för att som han så obehagligt uttrycker sig ”få tömma sig”

Janne dök upp på Icas parkering i Norrköping med sin analdildo i högsta hugg  men körde iväg så fort som han bara kunde när han såg oss och höll på att köra över Patrik i bara farten.

Vi hann iallafall få hans registreringsnummer och vem var egentligen förvånad att han enligt dom från 2017 redan visat snopplan för barn när han faktiskt passade på att skryta för vår fiskare om att han redan våldtagit ett annat barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

41 thoughts on “Tömmar-Janne skulle köpa våldtäkt av barn (napp igen)

 1. Sicken idiot! Hoppas ngn känner igen honom och kan sprida runt chatten bland hans bekanta. Fan prata om att tömma med ett barn…..

 2. Väldigt proffsig fiskare. Inte provocerande eller någonting. Kontrasten mellan det oskyldiga och det vidriga blir mycket större då. Denna man måste vara en av de vidrigaste ni fångat hittills.

  1. Jag kan inte annat än att hålla med, och ja det är en på övre skalan. Jag säger inte så mycket mer för då är det väl jag som sitter inne sen, men fy fan vilka människor det finns!

 3. Varför blir jag inte förvånad när han gillar Jimmie Åkesson på Facebook.😂 Verkar vars en riktigt ”begåvad” person.😂

  1. Dessa sjuka as finns i alla samhällsklasser och politiska åskådningar.
   Kanske du kan behålla dina efterblivna kommentarer till dig själv.

  2. Varför måste man ta upp människors politiska hemvist så fort de gör något olagligt, undantag skulle väl vara om de arbetar politiskt annars är det inte relevant. Grova pedofilen i Rinkeby är sosse och var aktiv inom hyresgästföreningen. Centerpartiet går också under namnet pedofilpartiet. Varför blir jag inte förvånad!
   Synen på lågutbildade som röstar på SD är kass, de är inte bara där det kan finnas folk med taskig människosyn!

   1. Precis. Verkar som Nils missade detta? Han är ju i god färd att använda Dumpens utmärkta reportage för att driva sitt Marxist-propaganda.

    Klädsamt, verkligen.

  3. Snarare mer förvånad att han inte är Centerpartist, partiet med absolut flest pedofiler.

  4. Tror helt ärligt inte det har med saken att göra. Jag tycker Åkesson har vettigare åsikter än flera av de andra politikerna och jag söker mig inte till barn. 🤷🏻‍♂️

  5. Så löjligt att dra in politik i detta för att få en poäng, pedofilen är nog pedofil pga sin dragning till barn, inte för att denne ev är kritisk till förd invandringspolitik.

  6. Väldigt intelligent kommentar! Och jag avhåller mig för att peka ut personer i olika partier, skulle kunna bli ganska graverande.
   Dessa svin finns över allt och vad det handlar om är ju att våra barn ska slippa drabbas. Spelar det någon roll om det är en sosse, centerpartist eller jultomten?

 4. Här har vi Anders Eklund 2 på riktigt, han ska supa ner ett barn, för att göra offret mer medgörlig, sen just att han är redan dömd. Hur många andra barn han chattar med under veckorna han är på vägarna. En sån här jävel har ju chansen att dyka upp var som helst tack vare arbetet. En riktig slempropp, måste åtminstone stoppas från jobbet nu.

 5. Thailand? Undrar just hur många småtjejer han har drägglat med äckel-kuken på där då.

  1. Det har hänt mycket i Thailand för att få bort barnsex som har väldigt hårda straff som Sverige borde ta efter, Om offret är under 15 år kan det leda till femton års fängelse och dryga böter, Upp till tolv års fängelse om offret är äldre.
   Och är det flera fall läggs straffen på varandra. Han berättar om ett fall där en statstjänsteman var inblandad i en härva som antitraffickingpolisen kom på. Han dömdes till 320 års fängelse
   https://sverigesradio.se/artikel/7009999

 6. Så jävla slemmig och vidrig. Helt stört att han i sin fantasi tror han kan göra en liten tjej våt, bara det är sjukt! Och komma dessutom! Lycka till peddo. Vilken överraskning med dildon, det tackar väl ingen nej till, eller? Skäms ditt äckel.

 7. He, he…han bor på en liten ort. Gick förbi hans hyreshus idag. Blir pinsamt att gå ut på byn nu?!

  1. Andreasson sprid ut vad han pysslar med om det inte redan är gjort.
   Inte lätt att leva och bo när alla vet på en liten ort.

   1. Bor i Kisa och har/hade ett åkeri, som troligtvis har konkat, då det inte finns med på allabolag.se längre.

  2. Bara till att du lägger ut dumpen länken i byns lokala grannsamverkan om ni har någon sån 😉

   1. Han diskuteras för fullt på den lokala Facebooksidan 👍. Blir knepigt när maten är slut hemma. Synd det inte är jul, kunde han klätt ut sig till tomte när han behöver handla 😁. Tyvärr drar han säkert till Thailand och kan leva ut sina peddolustar.

 8. Alltså denna man på 45år pratar om att bli tillsammans med en 13 åring!!!!!!!
  Vad i helvete tror han?
  Dessutom ska han tömma sig i henne flera gånger och är nöjd med att hon inte fått sin mens ännu så hon i te blir med barn…….
  Sen frågar han om hon vill skaffa barn…….En vad han tror är en 13 åring tjej….

  Vilket jävla äckel som dessutom måste vara helt verklighetsfrånvänd.

  Inte konstigt alls att denna idiot är singel om det stämmer i verkligheten….
  VI KAN BLI TILLSAMMANS OM DU VILL!!!!!
  Jag bara undrar hur många stackars flickebarn denna man ”köpt” i Thailand….

  1. Dessutom är han typ 54 också.
   Men gubbjäveln tror på allvar att det gör någon skillnad och därför ljuger han om att han är 45.
   Nej din fula gädda…ska man våldta en 13-åring är 45 eller 54 samma äckliga, gamla gubbe! Måste ju vara totalt verklighetsfrånvänd som ljuger om sin ålder, som om det har den minsta betydelse i det här fallet🤮

 9. Skall vi börja blanda in politisk hemvist i pedofiljakten så blir det inte bra.
  Det var en smart fiskare, halade in snyggt o prydligt. Gäddan hade ingen chans.
  Läskig typ hoppas han får löpa gatlopp i byn.

 10. Å där tystnade Nils😆
  Bra skrivet Elsa👍 Politik är definitivt inget man ska diskutera här för då bryr man sig nog inte så mycket om vad detta handlar om.

 11. Det går att rehabilitera en pedofil/parafil lika mycket som det går att rehabilitera andra sexuella preferenser. Det är lika lätt för en pedofil att avstå att leva ut sina sexuella behov som det är för en homosexuell eller heterosexuell, dvs antingen lätt, mindre lätt eller omöjligt. Sexuella människor som inte har tillgång till sex mår ofta i olika grad dåligt. I många andra länder har detta tagits i beaktande när det gäller lagstiftning och hantering av pedofiler. I Sverige betraktas däremot pedofili som något behandlingsbart.

 12. Nils försökte vinna lite politiska poäng och få ryggdunkar genom cyberrymden. Ack så fel det blev. Så blir det när man inte är bland gelikar.

 13. Det här äcklet har hållit på länge. För 7 år sen när min lillasyster var 12 så sökte han kontakt med henne via sociala medier. ville bland annat att hon skulle träffa honom ensam osv.
  Tack och lov så berättade hon allt för oss i familjen.
  Hoppas verkligen att några ger honom vad han förtjänar

 14. Det här äcklet har hållit på länge. När min lillasyster var 12 (idag 19) så sökte han kontakt med henne, ville bland annat att hon skulle träffa honom ensam osv.
  Tack och lov så berättade hon allt för oss i familjen.
  Hoppa verkligen några ger honom vad han förtjänar.

 15. ”Duger jag” skriver äcklet till 13 åringen. Har människan ingen spegel hemma??? Han ser ut som ett missfoster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X