Sponsorer

Oliver dök efter mycket smygande upp på en parkering i Kristianstad för att leta upp det barn som han hade bestämt träff med. Oliver skulle bara som han uttryckte det ha lite sex och som vi uttrycker det ägna förmiddagen åt en våldtäkt i Kristianstad.

Under samtalet betedde han sig ytterst vingligt men när kameran stängdes av så knatade han iväg med raska steg från platsen

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

57 thoughts on “Kurragömma med vinglige Oliver (napp igen)

 1. Jisses! Poletten trillade ner rätt snabbt där när insikten om att hans liv kommer att trasas sönder. Han är nog på väg in i en chock. Hellre att hans liv trasas sönder än att ett barn hamnar i det läget pga hans vidrigheter.

  1. Nä nä nä, jag säger som Patrik sa, ”äh han spelar ju bara”, det såg man tydligt, han hade säkert förhoppningar att inte hamna på Dumpen genom att spela virrig så att Patrik o Sara dkulle tycka synd om honom, en riktig peddoloosers var han. Bra snack från Patrik o Sara att säga till alla sjuka pedofiler att söka vård.

   Helt sjukt att vuxna hänget på Kik, det är ett gorum för småbarn o ungdomar, vuxna är störda som hänget där o man förstår varför de vill vara där, jo i förhoppning att hitta en liten unge att våldta. Ni peddos har faen inte på Kik att göra, låt barn ungdomar o tonåriga få ha Kik ifred från er sjuka pedofiler. Äckel!

   1. ”Ni peddos” och så svarar du på min kommentar. Lugna ner dig nu! Jag är inte ett av kräken,

   2. Det finns inga ungdomar som hänger på Kik längre. Det är late adapter peddos, botar och fiskare som hänger där. Efter Kik hängde de på snap, Instagram och Telonym. Sen musically, sen tiktok, sen Moli. Nu har Moli bytt skepnad så nu gäller Tiktok. Peddosarna har hela tiden hängt efter. Jag vet, för jag har konfronterat några. De som hänger på tiktok är svårast att komma åt, för de märker lätt ett konto på tiktok är fejk.

 2. Ännu en tomte som inte har alla hästar hemma .

  Ge fan i barn hur svårt skall det vara
  Äckliga peddon

 3. Återigen, håll i minnet att detta är farliga individer, oavsett vilka reaktioner de uppvisar i stunden de blir konfronterade. Han tillstod att han var medveten om konsekvenserna för barnen av att bli utsatta för övergrepp, ändå tar han kontakt med barn i sexuellt syfte.

 4. Såg en amerikansk motsvarighet, fast lite ”större produktion” avsedd för TV. Alla peddosar svarade skrämmande lika de gäddor som fångas här, nästan identiskt,”rollspel”, ”första gången”, ”vill bli kallad pappa”osv förekom frekvent.När konfrontationen avslutas blir pedofilerna gripna och dömda till omkring 8 års fängelse. Man går igenom tex.peddots bil och många ggr hittade man attribut som skvallrar om skrämmande ev. planer som smidits, tex vapen, tejp, snören, kameror mm. Kanske ingen överraskning för en del, men jag blev riktigt skakad. Hemskt.

  1. Tror jag sett samtliga avsnitt av TCAP som finns tillgängliga på Youtube och om man ska vara ärlig (och det ska man ju) så är det inte *många ggr* man hittar nåt i bilen som antyder kidnappningsplaner eller liknande. Dock kör(de) de ju alltid åtta poliser per förövare för maximal dramatik.

   Att hitta (handeld)vapen i bilen är kanske uppseendeväckande för en svensk, men i USA är det väl helt lagligt i många delstater och säger inte så mycket.

   1. Du får det att låta som om jag överdriver el hittar på, men vet du, 1: du har ingen aning om vad jag tittat på, 2: att hitta vapen i en pedofils bil, när hen är på väg för att träffa en minderårig att förgripa sig på, ÄR och kommer alltid vara ”uppseendeväckande” oavsett var i världen det inträffar.

    1. Jo, du har, som jag skrev, tittat på TCAP (”To catch a predator”). Det finns ingen annan ”större produktionen” som är avsedd för (Amerikansk) TV och som stämmer med din beskrivning.

     De flesta avsnitt finns helt (eller delvis) på Youtube. Det finns även hela sajter dedikerade till uppföljning/diskussion av de olika ”deltagarna”.

     1. Oj, visste inte att du satt med framför TV:n där jag befann mig?!. nä just det, det gjorde du inte, ej heller har du rätt beträffande om det finns andra serier än den du hänvisar till. ”större produktion” var en jämförelse med Dumpen och dess utformning. Hett tips, fundera lite över din Von Oben attityd, ingen gillar att hänga med en besserwisser som skriver folk på näsan. Detta är inte FB vet du..

    2. men var det TCAP du tittat på? Oavsett om du överdrev eller ej så lät det som ett intressant program att titta på.

  2. Jag minns den serien och önskade att det skulle finnas i Sverige med. Tack vare Patrik o Sara så finns det. Nu önskar man att straffen i Sverige blir samma som i USA.

 5. Video: MPEG4 Video (H264) 480×848 25fps 1275kbps

  Underbart, äntligen lite högre upplösning än de 320×570 och mindre, som ni ibland använder ;(
  Försök bibehålla så hög resolution ni kan, gillar 720 x 1280, annars är 480 x 848 som i detta fallet helt ok

  om inte BW räcker till för att streama? och ni måste downsiza? Kan ni väl erbjuda oss som vill ha Hög upplösning, en *.zip/rar/tar fil strax under befintlig video, en liten rad typ: (ladda ner 720×1280.zip) så att vi kan ladda ner orginal högupplöst video. Vore väldigt uppskattat, det är ju ändå 2022

  Patriks kommentar i slutet: ”Han spelar bara” 🙂

 6. Ytterligare en tomte som åkt fast.
  Fantastiskt bra av er! Detta har blivit min höjdpunkt – att njuta och fira varje äckel ni identifierar.
  👏👏👏👏👏

 7. Hans reaktion orsakades ENBART av insikten och besvikelsen att han åkte dit, blev avslöjad och livet som han är van vid tog slut där i samma ögonblick. Han offrade, och kommer inte att offra en enda tanke på det tilltänkta offret.
  Ett riktigt smygäckel som jag mycket väl kan tänka mig vara våldsam mot svagare offer.

 8. Starkt jobbat av Sara med att ge ynkryggen ett uns av empati. Patrik var också mer sansad. Smäller hårdare på detta sättet💪

 9. Och fy där kom jag på mig själv med att för en kort sekund känna att det var nästan lite sorgligt..🤢 för att BAAM vakna upp och inse vad jag eg tittar på för monster?! och sen läsa chatten igen..nä det här gjorde ni bra, hanterade det riktigt snyggt 💪🏻 SNÄLLA MÄNNISKA HÅLL DIG I FRÅN VÅRA BARN FÖR FAN! 🤮

 10. Inte ett dugg vinglig. Har spelar bara.. nice try bitch. Vilket jobb ni gör.. sluta aldrig.

 11. Dom säger samma sak allihopa. Jag vet inte . Alltså det finns absolut inget försvar till att vilja våldta barn . Vadå jag vet inte . Sluta dra på sig nån jävla offerkofta . De är inte dom som är offer . Fyfan blir så trött

 12. Det finns ingen ursäkt för detta beteende – men en person, ett öde – en bakgrund/livssituation. Jag vet. Nu återstår ett öde kanske värre än döden. Tur att det blev ett stopp på detta innan det hände något, hoppas att du inte skadat någon annan.

 13. Måste bara säga (skriva) det högt för jag kommenterar aldrig Sveriges trams på nätet numera.

  Dock…Jag är jävligt chockad över hur många som Patrik och Sara hittar. Att vilja ligga med barn verkar vara en samhällssjukdom i Sverige. Hur i fan orkar ni läsa all skit från dessa pervon? Och hur i helvete håller ni er så lugna? Jag tror ni är något på spåret med det här med ”public shaming” för i det långa loppet MÅSTE det här göra skillnad. Man ser verkligen ögonblicket i deras ögon när de inser att deras liv kommer bli ett annat. När de måste äga sin perversion. Och de har inget val. Det är briljant.

  Dedikationen ni har för att åka alla dessa mil (japp, har lyssnat igenom er podd – och jag har fan inte tid att lyssna på poddar) trots att det ibland inte blir någonting men att sedan åka på nästa möte, nästa dag… för att det DÅ kanske blir något möte där ni kan outa ännu ett as är imponerande. Vilket jävla driv! Det säger mig att ni verkligen gett er FAN på att göra skillnad. Det får min respekt. Direkt. Det ni gör är viktigt på så många plan som jag tror många inte förstår än. Ni visar hur VANLIGT det är. DET är budskapet som alla inblandade (polis, politiker m.m.) måste ta in. Och agera efter. Oavsett kostnad för det handlar om BARN! Vår mest värdefulla framtidsresurs.

  Sara och Patrik. Det ni gör är otroligt viktigt. Ska jag vara helt ärlig (efter att ha kollat igenom ALLT ni postat på er sida sedan ni började) så förstår jag er frustration, er ilska, er obarmhärtighet när ni hänger ut dessa jävla kryp. Och jag är imponerad (och tacksam) för ert totala fokus.

  Ett tips. Lägg till en donationsflik i menyn. Och ge gärna fler alternativ (typ Wise, Revolut, Payoneer, N26, Monese, Zeon, Nuri, Paypal och Skrill) så kommer era donationer att öka. I min kretsar så använder typ ALLA dessa tjänster och håller sig borta från swish. Jag vill inte att ni missar en MYCKET kapitalstark grupp. 🙂

  Det ni gör är extremt viktigt. Jag backar er 24/7. Skulle det bli tjafs om förtal m.m. så crowdfunda ev. böter så löser vi alla bakom er det. Jag tror inte ni fattar stödet. Det enda ni behöver göra är att inte falla för ”massans krav” utan att fortsätta sköta det så som ni gör. Obarmhärtigt, men ändå erbjuda och tipsa om hjälp men att hänga ut svinen och därigenom visa alla as att de val de gör får konsekvenser. Nyckelordet är ansvar. Är du i samhällets ögon en sjuk fan så ÄG det. Sök hjälp ffs.

  ”Bär ditt barn som den sista droppen vatten i en öken” skrev Björn Ranelid en gång. Det är dags att vi alla – tillsammans – visar dessa äckliga low-lifes vem de riktiga rovdjuren är. Det är VI. De anständiga. De som står upp för de svaga och de sårbara. Och de som ger sig på barn är inget annat än smuts.

  Känn stödet bakom er. Ni är fucking hjältar. Behöver ni något så hojta. We got you.

  PS. Till alla er som följer Dumpen. Ett tips är att läsa (och lyssna på allt) som sidan erbjuder. Men var beredda på att må riktigt dåligt.

  PS 2. Kan ni på Dumpen snälla hälsa alla era ”fiskare”, admins, mods etc, att vi alla är sjukt tacksamma för deras jobb. Att vi vet att det finns MASSOR av människor bakom som hjälper er göra det ni gör. Och jag vill gråtkrama varenda jävel som gör det möjligt för er att göra det ni gör.

  Ni. Är. Alla. Mina. Fucking. IDOLER.

  Tack!

  /Alexander

  1. Håller med om varenda ord du skriver Alexander.

   Arbetet som Sara, Patrik och Co bedriver är så otroligt viktigt.
   Och är liksom du otroligt imponerad av engagemanget.

   /Rickard

  2. Alexander – dina rader är vad vi alla känner & tycker. Jag ska kopiera & spara dessa för du har toppat vad jag själv brukar känna & skriva men du gav ett extra djup & bredd som även Du ska ha stort eloge för.
   Dina förslag & ditt stöd kring donatonerna är guld värt.
   Kort & gott, ditt inlägg borde ALLA läsa!
   Världen behöver även Dig, fler som Dig. Att sätta ord på vad man känner är inte helt enkelt.
   Ja vi hyllar alla bakom Dumpen men även alla som på något sätt agerar mot denna obegripliga grupp som fantiserar & förgriper sig på yngre & barn.
   KRAM på dig & tack för ditt inlägg, begåvat, fortsätt så. 💜❤🧡

 14. Tack för det ni göra. Jag blev groomad och våldtagen som liten. Många år av destruktivitet följde..

 15. I chatten, ”Vad hade dina kompisar sagt tror du?”
  DET ville peddot inte tänka på 😏
  Tror nog att han kommer få veta vad en å annan av hans kompisar tycker om saken nu vare sig han vill eller inte, vilket tydligen behövs för att han ska förstå hur jävla fel det är att våldta barn.. 🤮

 16. Nu har jag följt dumpen under 1 vecka och det är påtagligt och skrämmande, hur nära dessa förövare finns och att de kan se ut hur som helst.

  Vi bor utanför Gävle och fick höra att bl.a. ”Cykelmannen” från Gävle, har bott i vår lilla ort utanför Gävle och dessutom haft sin dotter (då 6 år), på samma fritids som vår dotter (då 9 år).

  Ibland har vi känt oss som överbeskyddande föräldrar, men det verkar bevisligen behövas.

  Idag är vår dotter 11 år och vi har alltid hämtat henne hos kompisar med bil, även om det har varit ljust ute och inte så lång väg att gå.

  Först nu har hon börjat gå de ca 400 meter som hon har från sin bästa kompis, men då har hon hela tiden varit online via mobilsamtal med oss.

  Ni gör ett fantastiskt jobb och vi får innerligt hoppas att det leder till att avskräcka fler och fler, att chatta med och försöka träffa riktiga barn.

  1. Svarar på mitt eget inlägg, då ”någon” (troligtvis utan egna barn) hade gjort sig lustig över min oro på Flashback, istället för att svara seriöst här.

   På förekommen anledning:

   Självklart så är vår dotter uppfostrad med, att direkt informera oss om någon okänd kontaktar henne via sociala medier. Det tror jag att vanligt folk och föräldrar såg som en självklarhet.

   Lika självklart som när min mor tjatade på mig om att aldrig prata med, eller gå med någon, när jag var barn på 70-talet.

   Besvärar mig inte med att bli medlem på Flashback, för att bemöta korkade inlägg…

   1. Om någon på Flashback gjort sig lustig över ditt inlägg så kanske det beror på att den personen själv har pedofil/parafil läggning? En av mina kolleger åkte fast i en pedofilhärva och med facit på hand så utmärkte sig den personen genom att göra sig lustig över föräldrar som av rädsla skjutsade sina barn överallt. Han mer eller mindre verbalt angrep en annan kollega när hon berättade att hon och hennes man lärt sina barn att ”akta dig för fula gubbar, följ aldrig med någon okänd, ta aldrig emot något från någon okänd”. Tror just sådana barnskyddande aktiviteter från oroliga föräldrar triggar den sköra pedofilsjälen.

 17. Detta var de bästa Patrick o Sara gjort. Mycket mer sansade och låta pedofilen få prata. Fortsätt så. Bitter hårdare är jag helt övertygad om.

 18. Kanske uppgifter om vart gäddorna kan söka hjälp kan lämnas/publiceras? Då kan de inte säga att de inte vet vart de ska vända sig?

 19. Ni gör ett otroligt jobb som man önskar inte ens behövdes. Tyvärr gör det ju det. Är imponerad av ert lugn i denna film och så glad att det var er denna person pratade med och inte ett faktiskt barn. Fortsätt kämpa!

 20. Vidriga äckliga människa .
  Bra att Patrik och Sara avslöjade honom.
  Kristianstad ligger ca 3,5 mil från där jag bor, Finja.

  Pedofilen verkar komma av sig helt när han inte får träffa ett barn utan får träffa Patrik Sjöberg och kollegan Sara.

  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

  1. Haha,vilken jävla parodi på en människa.Klimatbanta som en PK och sen knulla barn som ett svin.Jävla pajas!

 21. Herrejävlar pedofil o klimatbantare. Familjen har det nog riktigt eländigt nu. Snabba som attan att stänga ner sociala medier, Linkedin profilen försvann snabbt. Konsult inom omställning och karriärvägledning…..Den kompetensen lär han behöva nu.

 22. Att vingla på det där sättet utan att vara blek i ansiktet är inte ett tecken på att svimma.

  Det är bara den ökända ”pedo-dansen”.

 23. Fy tusan. Jag får så mycket känslor!
  En avsky sprider sig när jag ser filmen och läser loggarna, tillsammans med en olustig känsla över hela situationen. Han känns så bräcklig, samtidigt så vidrig. Jag känner en skam över att för en liten sekund känna ett litet uns av medlidande för denna pedofil.
  Fruktansvärd situation som nu hans fru och son hamnar i. Så obeskrivligt egocentriskt & vedervärdigt mot alla. Kan inte sätta mig in i den fullständiga shitstorm dessa anhöriga nu befinner sig i. Ta hand om er! <3 Ni är de bortglömda offren i denna tragiska situation.

  1. Lita på din känsla Johan, den är rätt. Du ser det många onekligen inte har förmåga att uppfatta! Här finns tragik/bräcklighet/en livssituation bakom men är såklart ingen ursäkt för beteendet. Svårt att läsa alla ofiltrerade spekulationer från ”individer” som tror sig veta. Mina tankar går till de anhöriga & mitt förakt till honom.

 24. Känner samma avgrundslösa vrede och sorg som flertalet besökare av dumpen.se men för en gångs skull även lite hopp. Hopp om krafttag för barnen och alla som utsätts för våldtäkt och övergrepp.

  Det viktiga arbete ni gör utförs professionellt och sakligt och i er podd uttrycker ni inte nog ofta hur viktigt det är att inte trakassera anhöriga eller offer utan låta Er sköta detta från början till slut.
  Endast genom en seriös hantering kan vi väcka debatt och få beslutsfattare i Sverige att börja ta problemet med närpedofilernas övergrepp av barn på allvar.
  En lynchmobb som går lös kan skapa en motsatt effekt i frågan.

  De som sätter sig emot publicering av icke dömda brottslingar av den här typen kan dra något gammalt över sig. Vad betyder begreppet rättsstat när så många barn faller offer för dessa monster?

  Jag diskuterar vilt inom mig om hur jag ska benämna dessa män. I raseri kallar jag dem för sjuka i huvudet men till slut kommer jag bara fram till att de väljer sin drift framför offrets rätt och välmående. Då återstår endast ondska i mina ögon. Det känns för enkelt att bara vifta bort det som en sjukdom. För mig är de ytterst medvetna om vad de gör. De är onda och jag känner ingen sympati alls.
  Undrar hur många män som dessa det finns där ute. Pappor, äkta makar, tränare, lärare som är socialt accepterade, omtyckta, respekterade men som lever ett dubbelliv?

  Tack och lov för att ni finns! Må ni inte sluta förrän ni tagit den sista av dem.

 25. Fy man får ju hjärnblödning av att se alla pedofil svin
  H
  Ni är så jäkla starka som inte tar till våld mot dom
  Ni är så jäkla bra Patrik o Sara
  // Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *