Blir intentionen att skapa offer av barn finare för att man skriver om sina avsikter till ”familjelekar” och ”tabu som jag gärna hade velat uppleva” ?

Mannen som körde 74 mil från Gällivare för att träffa en mamma och hennes sjuåriga dotter såg till en början ganska nöjd ut över att ha anlänt till det hotellrum som han själv beskrev som mysigt.  Mysighetsfaktorn sjönk dock avsevärt när en skäggig sjuåring med skägg och två meter i strumplästen kom ut från toaletten i sällskap av journalisten/aktivisten Jens Ganman som för dagen följde vårt arbete.

Film 1:

Patriks film:

 

Fiskaren som haft kontakt med mannen en längre tid hade inledningsvis skickat början av deras konversation till mig. Beklagligt nog så försvann en lite mer frispråkig mittendel av konversationen. Vi valde dock att fullfölja mötet med tanke på att han redan från start visat vilka avsikter han haft med att träffa mor och dotter. En av hans konstiga idéer som han beskrivit för fiskaren i telefon är en pedoraptor variant av följa John som han kallar för ”härmleken” där mamman visar på mannen hur man ska göra och sedan ska dottern göra likadant. Han ville även att hela familjen skulle massera varandra.

Efter mötet ringde mannen inte en, men två gånger för att diskutera hur han skulle kunna förmå oss att inte publicera materialet. Han hävdade då att han varit ensam så länge att han såg sin chans i livet att få en kvinna, så han åkte ner för att omvända pedofilkvinnan som han skulle träffa så att hon inte skulle förgripa sig på sin dotter och därmed bli en bra mamma.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

86 thoughts on “Från Gällivare till Sundsvall för ”familjelekar” (napp igen)

  1. Ni är så duktiga på konfrontera människor bästa Patric och Sara, jag hoppas jag får träffa er och ge er en buket rosor en kram, jag tycker väldigt mycket er, hoppas ni når målet att ta bort alla pedofiler i Sverige, många kramar till er:)

 1. Alltså jag spyr på dessa äckel som vill träffa så små barn. Det gör ont i hela mig. Och dessutom tillsammans med barnets mor, vilket vore ett otroligt trauma för det lilla, lilla barnet om det hände på riktigt. Den barnet ska vara trygg med. Och denna gris tror på riktigt att mamman bjuder ut sin lilla 7-åring för ”familjelekar” 🤮. Tyvärr kan det säkert hända i denna sjuka värld, eller jag vet att det händer. Var själv med om det som femåring, att min mamma lät sin pojkvän förgripa sig på mig medan hon satt bredvid. Jag påverkas ännu av det och jag är idag 45 +. Kastrering, lås in, kasta bort nyckeln på denna gris. Inget annat hjälper.

  1. Man behöver inte känna varandra för att reagera stark.
   Beklagar av hela mitt hjärta, din upplevelse är inte bara en mardröm, mkt mkt värre än så.
   TÄNK att en person kan vara så ego att denne inte känner skam inför sig själv eller andra att fantisera & FÖRGRIPA SIG på ett stackars barn!
   Barnet som sedan blir äldre & äldre, avslöjar för vem som helst närsom helst vad den vidriga personen (oavsett familj eller inte) är kapabel till.
   Dom är ju själva, som vi vet, så ynkliga när dom blir påkommen så redan där, i sitt EGOtänk så borde dom vända på stört när fantasin skenar & börjar tänka ’förverkliga fantasin’.
   Oavsett vem jag skulle få veta bär dessa tankar eller minsta lilla erfarenhet, jag kommer INTE lida av tunghäfta.

   MedlidelseKRAM modell gigantisk till dig & givetvis ALLA andra som bär på pedofilsår.
   Jag blev själv som en vilde där alla muskler jobbade & panikskrik & dom konstanta ropen, all bedjande, tårar ven genom luften när min mosters man kastade sig över mig i en lada. Mina kusiner ville nog hjälpa mig men dom blev nog mest rädda.
   Han höll mig i ett starkt grepp obehagligt länge trots mitt raseri. Sprang sedan på chockade ben in & låste in mig i husets enda toalett.
   Dom fick inte ut mig därifrån förrän mormor & morfar ställde bilen vid ytterdörren med öppen dörr. Alla utanför fick lova & försäkra att han inte fanns i närheten. Rusade ut & kastade mig ner på golvet i bilen & där i den sekunden slutade jag komma till mina kusiner som jag växt upp med.
   Moster skilde sig inte långt senare från honom.
   Jag har berättat om honom, sagt hans namn 1000tals ggr så fort tillfälle kommit upp till allt & alla.
   Hans s.k humor var alltid äckligt snuskig, bara dom som inte tordes annat skrattade men bara av ren vana & teatraliskt. Kan än idag höra hans hånfulla urlöjliga skratt, han älskade att reta barn & vuxna med detta. Även annat som kunde chockera, se skräck i barns ögon gottade han sig i.

   Så JA!! – jag bär på ett djupt pedofilHAT, dom SKA avslöjas & HELST låsas in på livstid.
   Att hänga ut är dock ett bra verktyg, folk får chansen att rädda så många barn det är möjligt. TACK SÅ OTROLIGT ALLA AKTIVA PEDDOJÄGARE❣
   Jag hoppas att det är många med mig som lite nu & då swishar, har läst om allt som sker & kommer att ske för att detta ska få en chans att bli en självklar hjärteindustri ❤

 2. Hur kan han ens tro att han ska kunna bortförklara detta! Det är pinsamt och jobbigt att titta på dessa filmer. Vidrigt 🤮

 3. Man blir rädd för vad som faktiskt finns där ute! Plötsligt känner man sig rätt så normal!
  Snacka om att stånga huvudet blodigt imot en betongvägg när man försöker diskutera med något dylikt!
  Nice move att locka in psykot i ett hotellrum där han verkligen får chansen att förklara sina sjuka böjelser men det är ju såklart omöjligt att krypa till korset!
  :- Vad tog du med för spel förresten 😂🤩👍

 4. Jag hoppas att livet i lägenheten i Gällivare är med en känsla av att väggarna ramlar ner på honom. Att han kliver in med Lekiapåsen gjorde mig spyfärdig.
  Hade varit intressant att se vad för mer ”leksaker” han hade i sin väska, spyr av tanken.

  1. Blev väldigt illa berörd när jag såg Lekiapåsen. Min dotter är 7 år..bara tanken är ju så fruktansvärt hemsk. Små oskyldiga barn som råkar ut för såna vidriga människor.

   1. Word. Har en tioåring. Hade jag fått reda på att en peddo förberedde övergrepp. Jag vill inte ens vara i närheten av det mörkret min hjärna skulle hamna i för att åtgärda problemet.

    Skönt att dessa hängs ut till beskådan

   2. Ja man blir helt ur spår när man försöker tänka minsta lilla vad många barn råkar utför. Sjukaste helvete man kan tänka sig!
    Obehaget minskar inte när man hör dem prata om sig själv, det är ’jag, jag, jag’ samt att trots alla vattentäta färska bevis så nej, inte dom, aldrig gjort osv osv.
    Man tappar totalt andan av allt ynkligt man bevittnar.
    Totalt omöjligt att tycka synd om/känna förståelse.

  2. Ensamhet och sökande efter kärlek o sex i spåren av ensamhet är en bortförklaring alla dessa ägnar sig åt. Att deras perversioner skulle ha något med det att göra är bara sjukt. De har nog i grunden att antisocialt beteende. Denna man ser ju inte sjaskig ut o med ett normalt beteende borde han på fyra lyckas möta en vanlig kvinna.

   Hatar de självömkande bortförklaringar. Du får inga tjejer för du är ett peddo. Så enkelt e det

 5. Jösses, detta var next level av peddofiske.

  Hans andning i början när han inser vad som är påväg att hända talar sitt tydliga språk.

 6. Bra jobbat men jag fattar inte att ni kan vara så lugna. Bara att höra han svamla så kokar det inom mig. Hoppas han förlorar jobb och aldrig mer vågar vara ute i Gällivare .

 7. Snacka om förnekelse! Det går verkligen inte in i hans huvud! Hoppas att han tittar på inspelningen och inser hur hans resonemang om att han skulle ”bara träffa kvinnan” inte håller, hur han framstår som en komplett idiot!

  Patriks kommentar på slutet ”Ha en bra dag”…Hahahaha

 8. Ni är grymma!

  Först när jag tittade på de två filmerna så tänkte jag att ni kanske hade fått det om bakfoten. SEN läste jag chatloggarna och det är inget som helst tvivel om att detta är ett pedofilsvin.

  Bra jobbat!

 9. Satan i gatan de där va fashinerande underhållning. Jobbigt o bo kvar i Gällivare

 10. Patrik och sara går all in . Dom tar verkligen ned honom på jorden omgående. Fyfan så bra . Ändå bara ljuger han . Förstår inte hur dom har tålamod. Men dom gör ett bra jobb som vanligt

 11. Glömde skriva att bra jobbat som vanligt Patrik! (såklart du också Sara men blivit lite kär i Patriks snabba svar till dessa idioter) Jag håller med Patrik om att man får ont i huvudet av att lyssna på honom.

 12. Man funderar ju hur många såna här äckel det går runt i vårat avlånga land 😡🤮. Patricks kommentar ”Gå och spela Monopol med någon vuxen istället!” Så stackaren fick lomma iväg med sin Lekia påse som var fylld med diverse spel. 😂 Ett riktigt bra arbete gör ni.

 13. Tittar man bara på videon när de konfronterar honom kan man nästan tro på honom och tycka lite synd om honom. Han blir så stressad!
  Han ser snäll och ”normal” ut och låter snäll, kanske pga hans dialekt. Men så läser man chatten och då försvinner allt medlidande på 1 sekund. Skulle varit intressant att hört telefonsamtalet eller sett den text som försvann.

 14. Vilket jä*la bra jobb ni gör med att ”sätta dit” dessa rövhattar! 👍💪

 15. Snart måste ni skriva kontrakt med Tv4 ”Arga pedofiljägarna”, Ganman kan vara besk kommentator.

  Fö smakfullt att killen inte vräker ur sig bilder på sin flottiga geggmask. Det ska han ha en eloge för. En pedofil med stil!

 16. Tillägg. Därför fick jag en klump i halsen när han fick lämna och ta presenten med sig hem igen, precis det som jag varit med om.

 17. Men asså Patrik i detta klippet – sån jävla pondus! Han tog inget jidder o uttryckte klart o tydligt sitt äckel.
  Fy fan va ni är bra, allihop.

 18. Apropå detta med allmänintresset och vad som är försvarbart att publicera. Tänk på Trolljägarna som far runt och hänger ut folk för att ha spridit ”hat”. Ok, hot är polissak. Men hat?? Det är en känsla, inte en handling.

  Ska vi jämföra pedofiluthängning med exempelvis arg, frustrerad utförsäkrad människa som skriver massa elaka brev till makthavare! Det blir ju bara larvigt. Dumpen, ni har rätten på er sida!

  1. Efterlyst har ju ägnat sig åt samma typ av verksamhet i många år. Man publicerar bilder på ännu icke dömda människor som fått med sig någons annans bankkort och nycklar. Vi publicerar individer som råkat visa sexuellt intresse för minderåriga men vi hävdar inte att de är skyldiga till brott så visst är det lagligt.

   1. Pappers loggarna/gammelmedia är bara intresserade av att behålla sitt grepp om människors verklighetsuppfattning. De är lite av vår tids prästerskap. Endast genom dem kan vi vanliga människor förstå världen, precis som människor förr i tiden behövde en präst för att komma i kontakt med Gud. Detta handlar såklart om deras arbeten. Allt fler människor upptäcker att bra journalistik inte alls måste komma från Public Service eller de stora mediahusen.

    För min del insåg jag detta slutligt 2015. En historieintresserad kille hade en podd som på 7 minuter förklarade i stora drag vad Syrien-konflikten handlar om. SVT har sänt hundratals timmar om detta men allt vi fått veta är att det är några dumma människor som krigar där. Och såklart bilder på skadade och döda barn.

 19. Helt ärligt hur klarar ni av detta blir så arg knyter näven skriker . Nu får det fan vara nog. Hoppas aldrig mer jag vet vem svinet är. Räcker men gubben i Nova bilen .

  Starkt jobbat alla berörda i dumpen

 20. Samtidigt som man fylls av äckel och avsky över han, så kan jag inte sluta skratta över hans tafatta försök att förklara sig.
  Det blir en fars av de hela.
  Är förvånad över att han inte tog chansen och hoppade ut genom fönstret och gjorde slut på det hela.

 21. Vad är det dom säger,..norrlänningar är sega. Den här var fn segare än sån kola som fastnar i tänderna, han verkade fastvuxen i stolen och malde på om samma lögner om & om igen. Fy fn för såna här offerkofta/gnällspik, som kola på tänderna-pedofiler.🤮

 22. Det skär i hans hjärta att en man som kommer till ett hotellrum för att våldta ett 7-årigt barn får ta med sig presenten tillbaka då det (tack och lov) inte existerade något barn att våldta.

  Vidrigt kanske inte rätt ord. Värre än så.

  1. Han tänkte säkert inte till innan han skrev sin kommentar gissar jag..eller vad vet jag.

 23. Det här är så jävla sjukt. Så vidigt. Jag är själv pappa till en dotter på tre år som jag älskar över allt annat. Och att det finns såna här människor som utnyttjar och våldtar barn (eller vilken människa som helst för den delen) gör mig så jäkla förbannad. Tack för det ni gör Patrik och Sara!

 24. Fyyy, man blir så bedrövad tänk så många barn man inte kan rädda men ni gör ett så bra och betydelsefullt jobb som rensar i träsket. Gällivare är ett litet samhälle och redan nu har detta spritt sig överallt. Kan inte tänka mig att han får behålla jobbet och att han kommer kunna visa sig ute i samhället. Man kräks åt dessa vidriga människor….

 25. Detta är precis vad som behövs i detta mkt bisarra land. Sverige har blivit synonymt med gärningsmanna-vurmande. Flata straff och skadestånd till våldtäktsmän. ”Förståelse” för pedofiler och våldtäkares behov och påstått egna trauman (ofta lögner iofs) samtidigt som man pissar på offren.

  Gång på gång på gång på gång häpnar man över det svenska ”rätts”-systemets märkliga prioriteringar och fokus på gärningsmännens rättigheter. Vanligt folk har sedan länge tappat tron på svensk rättsskipning. I min värld är dessa rovdjur (pedofiler) värre än gängkriminella. Dessa ”predatorer” ljuger, smusslar och uppträder utåt som goda och vanliga medborgare. Dom förstör och traumatiserar små barn för resten av livet enkom för att få vara kåta ett tag…. JÄVLA AS!

  Tack för att ni finns. Ni behövs VERKLIGEN i detta bisarra land.

  Keep up the good work! 👍👍👍

 26. Han slingrar sig och ljuger. Han skrev på många ställen att han ville ha med dottern. Skrev först att det var en dröm. 20 minuters bla bla bla. Patrik och Sara har och kommer rädda många oskyldiga barn. Trevlig helg.

 27. Jag är så glad men endå så arg att jag har hittat hit till dumpen.se. Inte för det underbara jobb ni göra. Ni är skyddsänglar till många små barn men att det finns så många pedofiler över allt. Det gör en så arg.

  Jobbar som vakt i arresten och ser väldigt många gripna pedofiler komma in, dock så är dom bara misstänkta men många erkänner.

 28. Han är tydlig sjuk på något vis. Han ljuger så det skriker om det. Han har umgåtts med folk som var riktiga snuskhumrar pedofil äckel i sina tidigare år i livet. Kanske därifrån hans knäppa tankar och inspirationer kommer ifrån om sex lekar. Hoppas sjukvården tar hand om han akut. Blir inte alls förvånad om att token spårat ut så där i livet och börjat ragga efter barn. Även i dushen i Aitik glodde han med dreglande ögon på män med. Psykiatrisk slutförvar vore bäst för han. Ett äckel av värsta sort är denna person. Han borde nog prata med polis om hans egen säkerhet, folk gillar inte sådant där i Gällivare.

 29. Hej Linda,

  Jag är en överlevare och har stött på ett flertal pedofiler under min uppväxt. Jag har fått uppleva deras totala självupptagenhet och brist på empati. Jag uppmanar inte till våld och skulle själv inte utöva det. MEN i jämförelse med det som barnen får utstå och sedan leva med ett livslångt lidande är en misshandel INGENTING i jämförelse. Förstår att uttryck om våld kan te sig stötande för någon som inte själv kommit i närheten av en pedofil, men föreställ dig en vuxen man som penetererar en 5-åring, tycker att det är hans fulla rätt och struntar fullständigt i att han skadar barnet, att barnet känner smärta, är rädd och ledsen. En man som endast tänker på sig själv och tycker synd om sig själv om han inte får ge utlopp för sina avskyvärda lustar. Hur barnet har det, eller hur barnet påverkas av att bli våldtaget skiter han fullständigt i. Har sett många (främst kvinnor) som går på dessa mäns självömkan, tycker synd om dem och att livet är så orättvist mot dem och försvarar dem. Återigen, föreställ dig hur mannen i fråga penetrerar en 5-åring. Jag hoppas verkligen att fokuset skiftar av den bilden. Skenet bedrar så många gånger, allt är inte som människor vill påskina utåt. Värt att ha i åtanke. Dumpen kan ju inte ta ansvar för hur människor väljer att agera på den information de publicerar (oavsett om de skriver våldsbejakande kommentarer här) och de uppmanar ju inte till våld. Men att arbetet här skulle läggas ner för att en enskild pedofil kan riskera att få en smäll på käften och att pedofilerna återigen får agera helt ostört saknar helt logik för mig. ÄNTLIGEN sker något på riktigt och skulden läggs där den hör hemma.

  1. Hej. Jag beklagar vad du varit utsatt för. Jag har varit utsatt för våld som barn. Jag har dock aldrig varit utsatt för sexuella övergrepp som barn vad jag minns iaf ,men jag har mött äckelgubbar som betett sig obehagligt och där jag varit rädd. Det är otryggt och sätter sina spår in i vuxenlivet. Jag kan föreställa mig allt det du skriver och jag har en snart 5 åring själv, men jag anser oavsett att våld eller hot om våld inte är rätt. Jag tycker inte att en misshandel av en pedofil är rätt, det ska straffas det också. Jag är emot alla typer av våld och det borde varje vettig människa vara.

   Jag känner inget medlidande med denna man, det jag ifrågasätter är bara om allt verkligen är 100 % rätt i just detta fallet. Han tillåts inte heller prata till punkt. Även om man får huvudvärk av att lyssna på han på grund av att han är så seg i sina svar, så får han knappt tala alls (vilket skiljer sig från övriga konfrontationer) Sen att en konversation mellan fiskaren och han plötsligt kommit bort är för mig misstänksamt.

   Nej dumpen kan inte ta ansvar för hur andra reagerar och även om de säger att de inte uppmanar till våld, så är det ändå ett tyst accepterande av våld när man tillåter att såna kommentarer får ligga kvar. Jag anser att det minskar trovärdigheten hos de om att de verkligen tar avstånd från våld.
   Jag förstår också att pedofili skapar ett förakt och vrede inom människor, så även inom mig såklart, men det är en svaghet att inte kunna kontrollera sin ilska. Nivån på flera av kommentarerna gör att jag ifrågasätter hur det står till uppe i huvudet hos många.

   1. Jag tycker inte heller att detta är det bästa sättet att göra det på. Men eftersom samhället (myndigheter) ser mellan fingrarna när det gäller dessa saker så förstår jag att det blir ett desperat sätt för Dumpen att trots allt agera och bli några som i alla fall gör något.

    Tjejer blir våldtagna och sexuellt utnyttjade i en extremt stor grad och polisen lägger ned fall efter fall. Inte på grund av att det saknas bevisning. De anser att de inte har TID att utreda. Ta bara fallet med flickan som blev våldtagen på en toalett på Stenungssunds station. Polisen lade ner utredningen och förhörde inte ens våldtäktsmannen (som de visste vem det var). Inte fören Joakim Lamotte stressade polisen så öppnade de utredningen igen (hur det gick med fallet vet jag inte).

    Detta exemplet är bara ett bland många många fall som slutar på detta sättet. Småtjejer som blir sexuellt utnyttjade överallt och rättsväsendet ser medvetet åt ett annat håll. Jag orkar inte med detta mer och även om jag inte anser att detta är den absolut bästa metoden så kommer jag räcka över minst en femhundralapp för att täcka lite av deras omkostnader den dagen jag ser någon av dem på gatan.

 30. Jag har skrivit en del inlägg här och jag vill förtydliga att jag inte kritiserar Dumpen för tidigare konfrontationer. Jag anser dock att denna konfrontation lämnar en hel del frågetecken efter sig och det gjorde att jag i det stora hela började ifrågasätta om detta är rätt arbetsmetod överhuvudtaget, litegrann ifrågasätta hela Dumpen. Samtidigt så har jag följt Dumpen många månader nu och jag har ställt mig frågan många gånger ”hade jag velat veta om min granne är pedofil”? Ja, det hade varit väldigt viktigt för mig att veta idag då jag har ett litet barn.

  Patrik och Sara kan bete sig, de är smarta och starka i psyket eftersom de kan behålla sitt inre lugn och inte börjar bete sig som galningar vid konfrontationerna. Vad jag vänder mig emot är vissa kommentarer som helt spårat ut, där vissa uppmanar till våld eller på andra sätt beter sig som rena galningar. Det gjorde att jag även började ifrågasätta om Dumpen verkligen tar avstånd från våld och gör de inte det så försvinner ju trovärdigheten. När de nu meddelar att de ser över kommentarer så ändrar jag min uppfattning i den frågan.

  Pedofili skapar vrede inom oss alla som är friska i huvudet. Tro mig, jag har och kan känna en enorm vrede när jag läser och hör om människor som begått våldtäkter mot barn. De flesta känner en maktlöshet mot detta då samhället inte verkar prioritera dessa brott särskilt högt. MEN att uppmana till våld är som Patrik och Sara sagt flera gånger, kontraproduktivt. Tänk på det och lyssna på de.

  1. Jag såg själv hur illa det var bevänt i kommentarsfälten idag. Emil har hoppat in som moderator och sitter och tvättar kommentarsfälten för fullt. Vi tar definitivt avstånd från våld.

 31. ”Då hade hon inte ens ”viljat” träffa mig”… Därför så säger han inte nej till att ett barn ska vara med på ett hörn och ha sex med mamman till barnet…

 32. De fanns ju en baktanke med att ge en present, har du inte förstått de? Han åker ju inte dit för att va snäll bara. Va är de du inte förstår? Ja blir så förbannad

 33. Han är pedofil högst troligen, ja. Dels på grund av tabun han pratar om… Men även att han inte protesterar när barnet ska vara med mamman på hotelrummet b.la. De flesta normala hade nog iaf ställt en del följdfrågar angående det. Eller hur? Dock känns detta fallet inte lika självklart som andra fall här. Finns troligen en del subjektivitet i hur mannens ordval kan tolkas, men det ser ju inte bra ut för han. Känns också fel och konstigt att ni avbryter honom flera gånger utan att han får prata till punkt, vilket ni inte gjort mot andra fall. Men ja det går att förstå varför också; han är senfärdig och uttrycker sig luddigt och försöker troligen ”slingra sig” från det han skrivit. Givetvis är det grooming och kanske försök till våldtäkt mot barn, men för mig känns det fel att säga till 100% att han är en pedofil som de flesta verkar anta att han är. Men som sagt, det ser inte bra ut för han direkt. Hoppas rättvisa skipas och att ingen tar lagen i egna händer bara.

  1. Ja, det är klart en ful gubbe. Och jag håller med om att ingen som konfronteras ska avbrytas, så länge de inte svävar iväg från ämnet. Kanske inte heller så lätt att förklara sig när han på kort stund gått från att tänka på ett stundande nyp till att ha tre personer framför sig, tre mobiler som filmar järnet. Det är nog kaos i huvudet på karln. Även om de är pervon så ska de få komma till tals. Det blir särskilt obegripligt när Dumpen är mån om att fulingarna stannar kvar och förklarar sig.

   Så i korthet: Jag anser det försvarbart publicera konfrontationer men de måste göras med omdöme. Om man själv är så hatisk mot peddon på grund av egna trauman kanske någon annan ska göra konfrontationerna? De är ändå bara toppen av isberget av det arbete som Dumpen gör, enligt uppgift.

 34. Mycket sjuk människa som lyckats leva ett dubbelliv i så många år. Jag undrar just vad har för ”lik i garderoben” hemma, hoppas polisen gör en husrannsakan och kollar ”hans hemma kontor”. Tycker synd om hans anhöriga & vänner och tankarna och oron dom ska leva med om han varit på deras barn. Även barnfamiljerna i bostadsområdet måste känna en stor oro.

 35. Jag tycker man kan läsa in mycket i det han skriver, men helt tydligt är det inte. Denna tycker jag inte känns bra. Kan det vara så att mannen är så ensam och desperat att det han säger är sant? Han ville träffa kvinnan. Skulle vilja få mer bevis på att denna var ute efter barnet. Jag lider inte ett dugg av att pedofiler blir uthängda, men det är hemskt om någon skulle bli uthängda av misstag, det får inte hända.

  1. Bara att läsa en gång till.

   Lek med tanken att herrn var där för att träffa en vuxen tjej. Och i text ”spelat” med för att få till en träff. Dagen kommer och dom träffas där i rummet. Tror du herren skulle säga nej och ta sitt spel och gå när det visar sig att den lilla flickan också skall tvingas in i det hela utav sin mor. Don’t thinks so. Han hade grisat runt där för fulla muggar. Nä du den går iaf inte jag på. Och det finns dessutom betydligt lättare sätt att finna en ny partner att ha sex med än att leta efter mor och minderårig dotter på skumraska forum.

   Han var där för att främst ha sex med barn.

   1. Exakt! Håller med Tobias.
    Man skall ha med sig att förövarna vet ofta att det är skamligt äckligt hatat och olagligt, så det ligger en stor dos förnekelse de vill inte se sig som de monster dem verkligen ÄR! De behöver se sanningen i vitögat inte kunna slingra sig och ljuga till och med för sig själva, de behöver få insikt och Dumpens jobb är ett steg i rätt riktning

  2. Håller helt med. Det ska vara helt vattentätt. Jag läser det som att han var ute efter att ha sex med barnet och jag misstänker honom vara en pedofil. Men människor är väldigt olika och agerar på alla möjliga sätt. Därför skulle jag också vilja veta mer. Framför allt något som utvecklar vad flickan skulle vara införstådd med. Här menar jag inte själva kontexten som är publicerad (den är sexuell) utan klara uttryck vad mannen ville göra med barnet.

 36. Bra gjort!
  Han bor granne med mig och mina barn brukar leka på lekplatsen bredvid hans hus, det är så äckligt att tänka att en pedofil bor i vårt trygga område.
  Bra att han blev avslöjad innan någon barn kom till skada.
  Jag kommer att stödja er arbete i framtiden, barnen ska inte utsättas för såna sviner

 37. Om man är en sån reko kille med ärliga avsikter som han vill på skina varför använder man ett fejkat namn o varför är man o chattar på såna sidor??? Gissar att han hade en låååång o jobbig bilresa hem..

 38. Vilka äckliga hycklare ni är som inte godkänner min kommentar. Er sajt kommer vara nedstängd inom 6 mån. Mark my Words.

  1. Lycka till! Är du en av de drabbade kanske??
   Varför tror du dig veta att de kommer stänga ner?
   Tvärtom så har de satt en snöboll i rullning som kommer bli en lavin bland äckliga pedofiler och göra så att de kommer tänka efter mer än en gång innan de försöker våldta ett barn.
   Barn vill inte bli våldtagna.

 39. Så fruktansvärt för henne och dig. Hoppas hon orkar göra en polisanmälan så han åker dit ordentligt. 🙏
  Önskar henne allt gott ❤

 40. Man slutar aldrig att förvånas, vilka störda fantasier människor har, han ville spela Monopol naken med en kvinna och ett barn…
  Någon som såg vilket / vilka spel han hade med sig i påsen ?

 41. Det är så jävla bra jobb ni gör. Ni ska även ha en eloge för erat tålamod med sådana äckel. Vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort om jag var ensam med en sån i ett hotellrum ensam.

 42. Skönt att ni tar fast äcklerna 👍, bra jobbat all cred Patrik och Sara, keep it up

 43. Bra jobbat, hade varit intressant om Patrick hade väntat lite till för och se chocken han hade fått då inget barn dök upp med Sara. Förr eller senare hade han säkert frågat efter barnet annars hade han lika gärna kunnat stanna och träffa någon vuxen i Gällivare. På så sätt kunde han inte ens komma med de små ursäkter han hade. Men grymt bra jobb!

 44. Det här var ett riktigt obehagligt kryp! Hoppas hen sitter inlåst idag

 45. Bra jobbat Dumpen. Uppskattar dessutom hur maskulin Patrik är när han sätter gäddorna på plats. ”Nu håller’u käften” 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X