17 mars, 2023

David Ses var ute och jobbade med lastbil när han bestämde sig för att plocka upp ett av de av våra “barn” som han haft kontakt med. När han blev försenad swishade han lite pengar till fika. Personen som swishade var alltså David och fikapengarna räckte till kaffe och ett utdrag från Mrkoll på Davids senaste dom från 2015 när han dömdes för sexuellt utnyttjande av barn till villkorlig dom och samhällstjänst.

David såg sådär lagom glad ut över att träffa på ett ganska skäggigt barn på två meter och hans kompanjon, men så kan det bli om man söker efter barn I sexuellt syfte.

OBS! Kontakta absolut inte anhöriga, det gör vi.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

118 thoughts on “David Ses ville ses med barn (napp igen)

 1. Får Anders Eklund-vibbar av killen.. Ute på vägarna, kan dyka upp var som helst.
  Denna bör hårdbevakas.

  1. Snälla kan ni inte leva till 200år Sara och Patric vi behöver modiga och duktiga människor som er, jag önskar att jag också var lika duktig som Sara på att sätta dit människor. ALL LYCKA TILL ER:)

  2. Vilka hjältar vilka fina människor ni är Patrik höjdhopparen och Sara ni är så jag vet inte vad jag ska skriva ni är hjältar i mitt hjärta i Sveriges hjärta i barnens hjärta, jag hoppas att alla länder tar efter er som Nepal , Kambodja och många andra länder, stolt över att säga att jag kommer från Sverige där vi har ett team som hänger ut pedofiler offentligt!!!Kram:) Ps: Sara och Patrik ni inskjuter mod i människor.

  3. Patrik du är legend riktig King hur du trampar på pedofilernas ego och får tyst på dem, du kommer gå till historien som en riktig man, människo aktivist och bästa Sara du är en stjärna vilket team ni är och våra älskade fiskare som sitter bakom skärmarna för att sätta dit dessa värdelösa kräk ni står oss nära om hjärtat.

  4. Hej, alltså Patrik du är så duktig du och Sara är riktiga förebilder, tro mig jag blir bara modigare av att titta på er.

 2. Så läskig. Så gott att han inte kom undan med sina försök med härskartekniker för att skrämma er. Kan bara föreställa mig hur han kan vända och vrida på saker för att skrämma barn. Tycker det är återkommande hur pedofilerna känner sig kränkta, som att de inte gjort ngt fel, och blir upprörda över att någon stör dem i deras jakt på barn. Verkar som att de ser det som deras rättighet att våldta barn, så sjukt. Borde finnas en ö (utan internet) för dumpning av dessa avarter, fängelse och vård hjälper inte. Älskar er, ert orädda sätt och att ni inte låter dessa vidriga människor komma undan!

  1. Hans “härskarteknik” var ju rätt usel mot vuxna människor dock. 🤣 inte den vassaste kniven i lådan. Trotts detta så är han ju otroligt farlig för barn. Han borde låsas in och kasta bort nyckeln.

 3. Tack för att ni finns, ni är Sveriges superhjältar 🙏🏼
  Hoppas aset blir av med allt som är något värt för honom!
  Måste säga att ni bemöter dom så jäkla bra,era ord träffar så mitt i prick👍🏼

   1. Sara gör ett fantastiskt jobb, hon är så bra! Vad vore Patrik och Dumpen utan henne. Att hon har en stor roll, förstår man ju.

  1. Den som inte vet vem Patrik Sjöberg är måste ha bott under en sten.

   Han är dessutom en sann hjälte tillsammans med Sara som plockar dessa svin!

  2. Håller fullständigt med, o Sara är superbra också. Överlägsna när de plockar ner barnvåldtäkarna!

   Swish på det!

  3. Kan bara hålla med!

   Ett arbete är så viktigt, får ni bort en enda av de här idiotierna ifrån nätet så har ni räddat flera barn.

   Jag är ett stort fan! Speciellt av Forsberg som jag följde som idrottare när jag var liten och landshjälte nu som vuxen. Så skönt att ni inte lindar in när ni talar med de dårarna.

 4. Ge fanskapet världens minsta Oscar för försöket att verka obrydd och självsäker i den sits av livslång skit han satt sig i (för att inte tala om fjortonåringen som han drog med sig ner).
  Hejdå Sambon, Hejdå lastbilsjobbet, Hejdå kompisar, Hejdå kik och Hejsan nästa rättegång 👋🏻

  Samt: Tack fantastiska Sara och Patrik och resten av gänget och enorm eloge till att ni lyckas hålla ljuset uppe trots att ni behövt rycka så många fästingar på en och samma dag ❤💪🏻
  Den orangea #kylp hoodien pryder nu mitt hem.

  1. hmm de ger du då fan i, varför straffa tjejen? hur fan ska hon veta detta? GE FAN I BARNET OCH HENNE, STRAFFA FÖRFAN INTE DOM DITT ÄCKEL!!!!!!

  2. hmm de ger du då fan i, varför straffa tjejen? hur fan ska hon veta detta? GE FAN I BARNET OCH HENNE, STRAFFA FÖRFAN INTE DOM DITT ÄCKEL!!!!!!

 5. Ni är sannerligen grovstädare. När spyor och avföring täcker mer än en kvadratmeter behöver inte ordinarie städpersonal i Stockholms lokaltrafik ta itu med problemet. Särskilda städare, som kan likna månvandrare, kallas in. Ni är städbranschens Spetsnaz!

 6. Otroligt bra jobbat ! Blir bara chockad av att så många inte har koll på vår nationsikon Patrik Sjöberg 🏆

  1. Ja. Otroligt. Är fyra på listan av manliga friidrottare genom tiderna efter Duplantis, Ståhl och Gärderud.

 7. Den här alltså…Borde sitta inlåst igår. Är dömd och inte lärt sig ett skvatt, beter sig som om han har rätten på sin sida, kränkt över att ha blivit ertappad, livsfarlig för barnen. En riktigt skitig gris.🤮🤮🤮

 8. Gävle verkar vara nån sorts epicentrum för dessa drägg! Ni börjar bli jävligt bra på detta, Herr Sjöberg är snart lika bra på detta som han en gång var på höjdhopp. Sara och resten av teamet likaså!
  Bra catch av ett riktigt jävla svin! Lagar och regler i samhället måste ändras! Höjda någorlunda rättmätiga straff måste utdelas nu, helst igår! Det blir mer Swish kör hårt ni är hjältar!

 9. Det är verkligen fascinerande att lyssna på idiotens försök till försvar. Han verkar vara på samma mentala nivå som en bortskämd snorunge. Återigen bra jobbat!

 10. Ännu en gång bra jobbat!
  Denna liraren är en skam för hela chaufförkåren, och tror inte något Åkeri skulle vilja ha han bland sina chaufförer..

 11. Ni är grymma! Tack Sara och Patrik för ert värdefulla arbeta med att skydda det bästa och finaste vi har i samhället, barn. TACK

 12. Grymt imponerad att ni kan hålla er från att mula den lilla råttan.
  Väntar med iver när hela hans liv blir raserat.

 13. Patrik: -Jag är från Göteborg, vet du vart det ligger? 🤣🤣🤣
  Kan nog inte begära så mycket då han inte hade koll på vem Patrik Sjöberg är, och vad han själv har skrivit i kik.
  Sedan finansierade han sitt eget utdrag från tidigare domar genom att swisha en slant. 🤣👍Inte ens när det kommer upp ett annat namn på swish-appen än personen han skall träffa så reagerar han inte.
  Lever i en helt egen värld och förnekar nog allt för att rättfärdiga sina sjuka behov.

 14. Undrar om han kommer att köra med den där Bruce Willis-attityden även när sambon slänger ut honom.

 15. Den här killen är så fruktansvärt obehaglig.
  Han verkar inte bry sig över huvud taget.
  Och försöker köra med nån härskarteknik.
  Vore det inte så oerhört allvarligt skulle jag skratta åt hans attityd.
  Man kan ju undra vad arbetsgivaren säger om att deras lastbil läggs ut med bild samtidigt som han försöker lura ett barn och tänker våldta det…

 16. Jag hoppas att människor får den hjälp de behöver om de inte har koll på vad som är rätt och fel.

 17. Att inte veta vem Patrik Sjöberg är är skäl nog för uthängnining (förlåt Sara, din tid kommer).

  1. 😂😂Catch # **, Sara är bra men Patrik är i sitt esse och min stora favorit just nu, he is a natural!

 18. Synd att aset inte tänker på varken sin flickvän eller sina barn.
  Hur kul kan det vara att ha en sådan förälder?

 19. Kom på att jag ska till Gävle på jobb snart, blir kyskhetsbälte på då jag alltid fått höra att jag ser yngre ut än jag är!

 20. Den där ”människan” har även raggat på mig när jag va ca 14-15 år och gjort massa olika konton på facebook där han försökt lägga till mig. Tror sista vänförfrågan kom i november 2021, synd att dem aldrig lär sig. Han har även barn i din närhet som jag hoppas inte far illa på grund av honom

 21. Förstår inte varför den jobbar som lastbilschaffis när den verkar vara jurist, den vet minsann sina rättigheter den grisen.

 22. Fan vad gammal jag känner mig när jag tycker att det är allmänbildning att känna till Patrik Sjöberg.

  OS i Los Angeles 1984 var ju nyss.

  Bra jobbat för övrigt.

  1. Kanske inte så konstigt. Generationsfråga. Han är född 1994 alltså, Sjöberg var närmast i pension då. Om man själv tänker åren kring man föddes hur många idrottare innan har man koll på? Kanske inte många. Sjöberg kanske dock blir känd för yngre generationer inte som höjdhopparen utan han med Dumpen 🙂

 23. Låt sambon vara. Hon är dessutom bara 22 år. Jag var själv inte fullt kapabel att möta en kris i den åldern och är det väl kanske inte idag heller…
  Det är inte lätt att få ett sånt här besked.
  Någon skrev att om hon inte kastar ut sambon så är hon medskyldig…hallå?…hon har precis fått reda på detta fruktansvärda och några av er vill att hon direkt ska kunna fatta knivskarpa beslut i nivå med en elitsoldat. Låt henne istället få komma till insikt. Låt henne vara.

  1. Frågan man ställer sig är om partnern känner till den tidigare domen, det säger isf allt som behöver sägas. Min exkollega åkte fast i pedofilhärva. Det han gjorde var vidrig läsning. Jag skickade domen till hans partner och bad henne läsa exakt vad hennes sambo begått mot det lilla barnet. Detta är två år sedan och de är fortfarande tillsammans. Förklara för mig hur en normalt funtad människa kan vilja dela tak och ha ett samliv med en människa man vet tänder på barn och när man vet vad han gjort med sina händer och k*k. När man vet att ens partner sannolikt förstört barnet/barnen för livet. Förklara.

   1. Ja för de flesta av oss så är det inte normalt att man stannar kvar men människan är mer komplex än så, det kan finnas många orsaker. Psykisk ohälsa, missbruk, ensamhet, hjärntvätt, listan kan göras lång. Kan vara att hon inte vill se sanningen för att hon älskar honom. Han kanske behandlar henne kärleksfullt och då vill hon inte ta in att han är pedofil och har begått såna brott, det blir svårare för henne att tro att han skulle ha begått den typen av brott om han behandlar henne väl. Hon lägger upp skygglappar inför hans tidigare dom,låtsas som ingenting.

   2. Jag kan inte svara för henne. Men jag kan relatera till min barndom.
    Min mor blev våldtagen och slagen av sin alkoholiserade sambo. Även när jag var hemma.
    Först då jag var 15 år så gick mitt topplock då han mitt i natten kommit hem stupfull och slagit henne gul och blå. Jag misshandlade honom till orken var slut.
    Min mor stannade kvar hos honom ändå. Hela vägen tills han gick bort. Först då insåg hon att han brutit ned henne fullständigt. Gjort henne psykiskt oförmögen att ta sig därifrån.
    Jag är tacksam att han gick bort och att min mor äntligen kan få andas och leva igen. Det var inte hennes fel att min uppväxt blev lidande. Det inser jag idag, även om det var svårt att förstå då.
    Både oskyldiga barn och oskyldiga närstående blir offer.

   3. För mig är det lika ofattbart som för dig. Det finns absolut inga alternativ i en sån situation, oavsett ev.mental ohälsa (som knappast lär bli bättre av att dela sitt liv med en pedofil..då får man söka hjälp för sin egen problematik ist att) ensamhet, känslor mm, man lämnar och ser sig aldrig nånsin om. Har man dessutom barn ihop, ja då hade iaf jag gjort allt jag kunnat för att se till att hen inte fått umgängesrätt, tills dess de blivit vuxna och kan bestämma själva. Det står tydligt klart för mig, att dessa pedofiler, de har 100% återfallsrisk, då skall man inte ha med barn att göra, någonstans.

    1. Det är inte ofattbart för mig – tvärtom skulle jag säga. Men hur mycket jag än skulle vilja “få in” budskapet i henne, så måste hon nå sina insikter själv. Men vi får se, det kanske hjälper att folk skriver till henne och berättar vad som hänt, vem vet?

     1. Ledsen, förstår inte hur du menar, el så tänker vi helt enkelt olika. Du tycker det är fullt fattbart & förståeligt att hon vill stanna kvar hos en dömd pedofil, där hon även tagit del av domen om vad han gjort mot ett barn?

     2. Vet inte om vi tänker så olika egentligen, Annie. Inte a n g kärnfrågorna. Jag supportar inte att man stannar kvar efter att ha fått vetskap om vad ens kille är dömd för. Det jag menar är att vem hon är, hur hon tänker, hur hon känner, är svårt att sia om. Det är så lätt att säga “gör så här” – men vad finns bakom kulisserna? Har han tillgång till ALLA hennes lösenord? Är hon rädd för sitt liv?

      Jag har t ex själv umgåtts med min pappa, t o m bott under samma tak, trots vad han gjorde mot mig och även efter det att han dömts för liknande brott. Vi var t o m på en weekend ihop i ett annat land. “Jag kunde ha sagt nej” till att följa med – men ändå så sa jag ja. Det som är lätt för vissa, är svårt för andra. Och tvärtom.

      Det som jag är emot är att man ger sig på anhöriga, trots att dumpen ber om att de ska sköta den biten. Det är allt.

     3. Ok, jag fattar. Är helt enig om anhörig frågan! Sen är man kanske, beroendes på ålder, mer i en beroendeställning, både känslomässigt och försörjningsmässigt, när det är ens föräldrar som är förövare, tyvärr. Men du har rätt, vi är alla olika och reagerar med olika försvarsmekanismer.

 24. ’Stackars David, det var kanske hans mamma han skulle träffa och det är ju kanske pinsamt 😵‍💫😵‍💫😵‍💫så det var ju tur för honom att det var ni han träffade istället ,jävla idiot,så han slipper skämmas.Sen undrar jag varför skillnaden är på att träffa en 13åring/en 16åring är för skillnad för det är ju fortfarande ett jävla äckel,och dom verkar ju lida av demens hela högen 🤮🤮🤮🤮🤮.Om hela grejen är så ’naturlig’varför i helvete ska det då vara så jävla hemligt.J…a f….r ,men det är väl ingen annan som vill ställa upp på era våldtäkter 🤮🤮🤮,ha det bra alla ni andra 🥰

 25. Alltså det tar aldrig slut . Och sen stå och neka och ljuga . Spela Allan ballan. Men Sara och Patrik heja dom . Ni gör ett så bra jobb . Barn vill inte bli våldtagna .punkt slut .

 26. Jag blir bara mer och mer frustrerad äcklad och ja vad fan ska man säga. Tycker ni gör ett hästjobb och tänkte att snart så är det slut på pedofiler men va fan det poppar upp nya hela tiden verkar inte finnas något slut på dessa äckel. Hoppas innerligt att vi kan stifta nya lagar som gör att det blir kännbara straff och inte som den här sista som fick 4 månader eller nåt. Nej ministraffet för att förstöra ett barn är i mina ögon livstid… 🤔

 27. På ett sätt så tycker jag allt är så jädra tragiskt. Varför vill man våldföra sig på barn? Vad gick snett i uppfostran eller är dessa avarter födda med någon defekt i hjärnan? Eller rentav en kombination? Hur mycket forskning finns det på detta?
  Hittar man svaret så kan ju man arbeta med preventiva metoder för att få bort majoriteten.
  Man kan fånga en fisk här och där men den stora massan simmar under radarn.
  De stora fiskarna jobbar nära barn och har tillgång till barn hela tiden.
  Ni gör ett suveränt jobb men hur många av dessa “ingenjörer” ni trålat fram skulle ha en rimlig chans att få till en träff på riktigt när de har ett ansikte och kropp endast en mor kan älska?
  De groomar säkert många och skickar en massa bilder osv men att en 13-åring skulle vilja träffa någon av dem är inte troligt.
  Nu säger jag inte att ert jobb är onödigt och det är ingen kritik men jag tycker att man måste få med hela spektrat.
  Ni gör skillnad men för att få till en stor förändring så krävs det så mycket mer.
  Ni har iaf tagit första steget och hoppas på en dominoeffekt.

  Mvh en orolig trebarnsfar

  1. Majoriteten av männen som publicerats i filmerna ser ut som vem som helst, de för sig som vem som helst, de har relationer och egna barn. Några är dessutom hyfsat unga och ser relativt bra ut. Peddosarna lever på att gå ned till barnets nivå och skapa tillit/trygghet. Många lyckas tyvärr komma så nära att de kan förgripa sig.

   1. Ja, verkligen.

    Frågan är hur problemet kan lösas. Det bästa vore att det kom en mirakelmedicin som tog bort dessa skadliga drifter. Men tyvärr är det säkert väldigt djupt rotat. Säkert i själva hårdvaran. Det är ju tragiskt även att människor har sådan störning.

    Som alltid måste åtgärder vägas av. Det är hårt att säga att man ska hålla pedofilerna i förvar livet ut, men vad är alternativet? Att unga riskerar att få sina liv förstörda.

    Förutsatt det inte går att ändra en pedofil så måste avvägningen vara lätt att göra.

    I mina mörkaste stunder får jag rent medeltida tankar vad jag vill göra med förövarna. Men egentligen är de ansvariga, politikerna, högst ansvariga.

    Tänk vilken uppmärksamhet metoo fick av opportunistiska politiker! Problemet var där på nivån sexistisk jargong på operan och att nån överklasskärring kom på att den där klappen på rumpan på spritfesten 1998 nog var en våldtäkt ändå. Samtididigt som man lät riktiga våldtäktsutredningar hopas.

    När det gäller ungar så är de inte lika pigga på åtgärder. De flesta vuxna är föräldrar men ändå är det inte värt att lyssna in folkviljan och göra politik av den! Obegripligt. Strutsgener?

 28. Älskar Patrik! Så vass du är när du talar till alla dessa idioter som står och vägrar ta ansvar, kommer med diverse ursäkter osv.

  Bästa idag: “Mitt tålamod börjar ta slut, så stå inte här och spela nån jävla Clint Eastwood”

  1. Håller med, Patriks utsagor mot peddos ÄGER, så oerhört träffande med sina ord som kommer direkt utan förberedelser! Kung!!!!!

   Tänker på alla idioter i riksdagen som ska tala till folket, de står o läser från ett papper vad de ska säga, vilket deras talskrivare skrivit ner o författat till dem. När Patrik sätter folk på plats, damn!!! De rätta orden direkt!!! Kung är Patrik!!!

 29. Har kollat på mycket av det ni filmat och man mår ju fysiskt dåligt asså. Helt vansinnigt, och skrämmande. Tusen tack för erat samhällsviktiga arbete och fortsätt jaga svinen.

 30. Jag är föredetta vän med detta vidriga äckel, så fort jag fick redan på detta så sa jag upp all bekantskap med han, vägrar umgås med pedofil jävlar. så tack så mycket att ni uppdagade allt detta, mycket bra jobbat!

 31. Till dig ditt lilla äckliga peddo i lastbilen!!! Ge faen i våra barn! Barn vill inte våldtas! Fattar du det ditt svinpeddo!!!
  Tack för det viktiga arbete ni gör P o S!
  Vilket litet kryp! Så liten, så han får stå o titta upp mot en 2 meter lång Patrik, världsstjärna 2 for two! Den lille peddomopsen står o tittar uppåt under sin lugg och försöker käfta mot en 2 meter lång Patrik, verkligen komiskt att inte förstå när man bör underkasta sig!!! O köra med härskarteknik när man bara är en liten skit, du ditt äckliga peddo, fattar du inte att du har för liten kostym för det!!!! O ge faen i att skicka äckliga kukbilder till småbarn, så sinnessjukt. Helt otroligt vad alla störda peddon är analfixerade! Vartenda as frågar småbarn om de gillar “analt”??!!! Idioter!!! När ska domstolarna vakna!!!! De dömer pedofiler som våldtar barn till “villkorligt”. Som om detta skulle räcka?? 5 år senare är det bara en tillfällighet att de åker dit igen som idag!!! Kastrering är det enda rätta!!
  Och ja, självklart ska den 22-åriga flickvännen underrättas så att hon själv får avgöra om hon vill slösa en enda dag till på att förstöra sitt liv på en äcklig pedofil som dessutom är dömd för detta för 5 år sedan!!!!
  Hoppas peddot blir av med precis allting, så lär han nog inte vara så kaxig mer i fortsättningen.
  Ge fullständigt faen i våra barn, äckliga pedofiler!!!

 32. “Mitt tålamod börjar ta slut, stå inte och spela nån jävla Clint Eastwood”. Älskar dina kommentarer Patrik. Beundrar er och ert enorma jobb! Sen måste jag tillägga, vet man inte vem Patrik är, min idol sedan tisdagen den 30 juni 1987 klockan 21.28, då förtjänar man en extra omgång knytnävar! Och till er Pedofiler, i mina ögon är ni inte vatten värda, låt bli våra barn!!

  1. Jag såg inte själva hoppet men jag minns Tomas Dileva i Sommarmorgon den 1:a juli 1987 när han sprang runt som en dåre i studion och skrek ”Patrik Sjöberg 242” 😀

  2. Håller med, Patrik träffar mitt i solar plexus med sina vassa träffande kommentarer, Patrik är fullständigt suverän. Patrik borde också jobba som frilandsjournalist, för han är så otroligt intelligent, vass hjärna, o kan uttrycka sig både i tal o skrift på ett lysande sätt.

 33. En sak jag börja tänka på när jag kollade chattloggar och de va att ni visar en bild på hans könsorgan, men de kan väll klassas som spridning av andras nakenbilder och då kanske de kan bli konsekvenser för er… men aja han förtjänar allt!!

 34. Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb med dessa rövägg som spatserar runt på våra gator och tror dem är skyddade.
  Men! det finns en sak ni inte vet ni som sitter här och kommenterar det ena och andra om detta äckel.
  Jag sympatiserar inte med honom, men Patrik & Sara ni har precis kastat honom till hajarna. För i går 1/2-2022 fick han påhälsning utav 11st, riktigt hur han ser ut idag vet jag inte. Eller om han faktiskt lever i överhuvudtaget, så min fundering då är.
  Är det så här dagens nya samhälle skall se ut? 2st från dumpen som letar rätt på dem (vilket fortfarande är bra!) MEN! det är väll inte meningen att allmänheten/privatpersoner skall gå in och slå ihjäl människan? Jag menar låt han skämmas, för hans liv är förstört för all framtid nu. Och är inte det gott nog? För som ni säger (Vi ska göra en polisanmälan) kan inte den rättsliga processen få han sin gång då?
  Och faktiskt har jag aldrig förstått det här med att ta saker i egna händer bara för att man är förbannad på den enskilde.

  1. Om han blivit attackerad är det såklart fel. Men Dumpen kan inte hållas ansvarig för vad andra gör. Var och en är ansvarig för sina handlingar.

   Storsamhället erbjuder en fristad från ständig social kontroll. Det kan vara skönt, nånting bra. Men baksidan är att diverse pervon kan syssla med skumma aktiviteter i det fördolda. Uthängningssajter som Dumpen – Hall of Shane – är ett sätt att införa lite social kontroll där det behövs.

   Pervona lurar i skuggorna och prdofiljägarna lyser upp med strålkastare så alla kan se vad som försiggår

   1. Jag skulle inte vilja medge att jag har påstått att dumpen är huvudsaklig ansvarig för att han har blivit påhoppad.
    Det jag ville ha fram med mitt budskap är att, det är inte OK! nånstans att ge sig på någon då dem nämner i filmen att han skall polisanmälas. Så allt det Patrik & Sara säger till honom är helt korrekt.

    För
    1.Han polisanmäls.
    2.Det kommer komma en rättsligt beslut om honom.
    3.Kan bara hoppas att han får skaka galler och ruttna i finkan.
    4.Allt som gör utifrån privatpersoner “Kan” rent försvåra en förundersökning i polisiärt arbete, då flera blir inblandade.

  2. Tycka synd om ett peddo?? Som kör som en idiot i en tung låntradare o överskrider hastighetsbegränsningar o därmed utsätter oskyldiga trafikanter för han har stånd i hytten när han är på väg att våldta en liten 13-åring i hennes anal!!????
   Du har inte snuddat vid tanken på alla 10-13 åringar som våldtas av dessa pedofiler, o snuddat vid tanken “HUR mår alla dessa småflickor” efter våldtäkter??? Hur ska de orka bära denna våldtäkt genom livet??? Hur ska de kunna lita på en bra man när de blir vuxna??? Med traumat när de blev våldtagna av gamla gubbar i deras ögon??? Har du överhuvudtaget tänkt på barnen?? Förstår att du inte ha små barn. Enligt min uppfattning är de som tycket synd om pedofiler, ja de är säkerligen själva peddon.

   1. Hej GQ!
    (Tycka synd om ett peddo??) -Jag tyckte jag skrev klart och tydligt att jag INTE sympatiserar med honom. Men du kanske missade den delen. För jag visar hellre sympati för alla dessa barn som blivit utsatta för dessa äckel människor som vandrar runt på våra gator.

    -“HUR mår alla dessa småflickor” (Jag har en nära anhörig som blivit utsatt, och lyssnat på vad hon säger och hon mår skit)
    Och allt därefter har jag också tänkt på som du skriver i din kommentar.

    -Förstår att du inte ha små barn. (Jag har 3 barn i olika åldrar, 2 pojkar 1 flicka.) Så denna kommentar anser jag helt onödig att skriva, men svar på tal. Skulle någon vuxen röra nåt utav mina barn, så i första anseendet så hade jag blivit galen och viljat jämna denne med marken. MEN! då åker jag dit för mord och denne kommer lindrigt undan utan att sona för sin gärning!

    -Enligt min uppfattning är de som tycket synd om pedofiler, ja de är säkerligen själva peddon. (Själva peddon!? bara för att jag lägger min åsikt?)

    offtopic! Se bara vad som händer runt om i sverige som det är nu, mer eller mindre inbördeskrig, bränder, förstörelser, bomber i butiker/lägenheter. Men du själv kanske accepterar att leva i ett otryggt samhälle och faktiskt vill kolla över din axel varje gång du går ur genom dörren så ingen anfaller dig med tillhygge/vapen?

  3. Aset har ju blivit “straffad” förut men ändå så fortsätter han att hålla på att jaga barn.Nu förespråkar jag inte våld men vad sjutton kan få stopp på ett sådant as?
   Kanske att känna sig rädd och iakttagen ifrån samhället är bra alternativ tills vi har bättre lagar som kan få stopp på eländet

  4. En påhälsning hoppas jag de gjorde men utan våld. Utan att vi håller koll på dig. Vi vet vem du är. Rör våra barn o då jävlar. Att han ska va medveten om att samhället vet att han älskar att våldta småbarn

  5. Det beror ju till stor del på att polisen inte gör sitt jobb. Då blir det medborgargardet som får rycka in och göra jobbet istället. Om han fått “påhälsning” har han bara sig själv att skylla. Det borde han ha tänkt på innan han tog kontakt med den unga tjejen och att han hade den stöddiga attityd han hade under konfrontationen. Hade han inte haft den approachen som han hade, hade han nog kommit lindrigare undan. Och det här med att “andra” har “förstört” hans liv. Vad är det för patetiskt skitsnack??? Det har han klarat av bra själv med sitt eget agerande. Att han plockade ned sin FB-profil visade ju också att han är en liten feg krake som inte vågar stå för det han gjort.

   1. Hej Danne!
    Det beror ju till stor del på att polisen inte gör sitt jobb.-( Polisen gör sitt jobb!)

    Då blir det medborgargardet…(Så kallade bounty hunters är olagligt i sverige bara så du är medveten om det. Och dagens namn på det är Grannsamverkan.)

    Sen resten av allt blaj du har skrivit tänker jag inte ens svara på, läs mitt huvudinlägg en gång till och försök igen. För det är solklart att du missuppfattat det jag skrivit.

    1. Tobbe!
     Polisen gör INTE sitt jobb!!! Det har de flesta skattebetalare som avlönar dem själva kunnat konstatera genom åren!!

     1. Polisen gör sitt jobb. Det är kedjan efter som gör det dåligt. Polisen gör bara det som åklagare och politiker säger åt dom vad som skall göras.

  6. En del har själva varit pedofilutsatta, en del har egna barn och en del är sadister som ifall det varit under nazitysklands tid hade gillat att döda oskyldiga. Spelar ingen roll vad anledningen är, dom vill skada (typ som fotbollshuliganer).

  7. Det är något som inte stämmer i detta inlägg!
   Läser man mellan raderna så verkar du få det att verka som att han redan fått påhälsning vilket inte stämmer enligt den info jag har fått.
   Inlägget försöker visa att han redan fått sitt “straff” av allmänheten som då ska ha tagit lagen i egna händer.
   Det är inte alls något jag rekommenderar då “straffet” han har fått genom att visa vilken pedofilgris han är visas för allmänheten.

   MEN denna idiot är ju STRAFFAD för detta förut så han har ju med all önskvärd tydlighet visat att han fortfarande har pedofililustarna kvar och i och med detta så undrar jag vad som behövs göras för att han ska lägga av med sitt beteende.

 35. Är straff nog att bli uthängd på detta sätt. Om man som privatperson misshandlar (som på detta sätt 11 st och som vi förövrigt inte vet om det är sant eller inte )begår man ett brott. Killen har säkerligen redan fått sitt straff. Sen om han slutar med brotten vet vi ju inte. Kemisk kastrering är utmärkt.

  1. Gustav ursäkta om jag frågar
   Men har han blivit misshandlad
   av 11 personer eller har jag förstått det hela fel?

 36. Pedofiler, Våldtäcktsmän och kvinnomisshandlare blir aldrig straffade/dömda som dom borde i detta landet.
  Så det är inte konstigt att folket tar saken i egna händer.
  Är så klart inget som Dumpen kan klandras för.
  Efter dom kan ändå allmänheten begära ut samtliga handlingar.

  Dumpen är en underbar plattform att hänga ut dessa sämsta skitmänniskor på.

  Ni gör ett så sjukt bra arbete Patrik/Sara och C/O
  Som orkar ta tag i det som polisen inte orkar eller lägger tillräckligt med resurser på.

  Tack för allt jobb ni gör❤️

 37. En skäggig liten flicka på 2 meter va inte vad han hade väntat sig minsann. Att han är dömd för att ha våldtagit en 14 årig flicka för några år sedan och nu helt fritt vågar sig på att möta en ny liten flicka visar med all tydlighet att vårat samhälle inte tar ansvar för att skapa en trygg tillvaro för unga tjejer. Det är en stor skam.

 38. Problemet med detta pedofiliri är alla sociala medier, pedos fanns för 500år sen, delen är att alla småflickor måste posera och smickra ut sig i sociala medier, jag hatar pedos men det är rättssamhällets jävla fel i dagens läge.

  1. Va fan babblar du om? Ser jag en väldigt ung tjej som sminkat sig tänker jag “åhh va fin” eller “åhh va gulligt” eller “va kul att hon får leka” eller eller va fan som helst annat, inte att jag vill våldta henne och utsätta henne för massa skit eller skicka bilder på min *** till henne. Det finns liksom ingen normal tankebana mellan sex och hur ett barn ser ut och skyll fan inte bort det på sociala medier, smink kläder eller när annat utan stå upp och ta ansvar.

   1. Tack PatrikB, du skrev allt vad jag själv tänkte gällande “Bull”s inlägg, ingen man skulle vilja ha i sin närhet, ingen att lita på eller känna trygghet till.

 39. Tack Patrik och Sara, för att ni står
  upp för våra barn, när samhället sviker
  ❤️🙏🏼
  En gnutta hopp i ett hav av monster.
  Dem skall rensas väck, och förhoppningsvis utplåna sig själva🤮🤮🤮

 40. Att det finns så många äckel, vidriga
  typer. Han har fått sin chans och inte fattar det. En chans för mycket.
  TÄNKER DE INTE PÅ ATT DE HAR EGNA BARN. SKULLE DE VILJA ATT DERAS BARN RÅKADE UT FÖR DERAS ÄCKLIGA SAKER.

 41. Är det någon som har någon uppdatering på honom? Har hört att han bytt namn och flyttat tillbaka till Sandviken? Hans barns mamma är livrädd och vet ingenting

 42. Varför finns han inte i Hall of shame? Har bläddrat igenom alla sidor utan att finna honom, man måste googla eller söka på sidan, då dyker han upp. Inte annars?

 43. Vet inte ifall det är psykopati eller någonting annat, men får brutala psykopat-vibbar från den här snubben. Han ser inte speciellt nervös ut, det verkar på honom mer som att det är NI som gjort fel, och han håller den ställningen rakt igenom. Han kommer definitivt inte sluta här, vilket jävla vider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *