Sponsorer

David Ses var ute och jobbade med lastbil när han bestämde sig för att plocka upp ett av de av våra ”barn” som han haft kontakt med. När han blev försenad swishade han lite pengar till fika. Personen som swishade var alltså David och fikapengarna räckte till kaffe och ett utdrag från Mrkoll på Davids senaste dom från 2015 när han dömdes för sexuellt utnyttjande av barn till villkorlig dom och samhällstjänst.

David såg sådär lagom glad ut över att träffa på ett ganska skäggigt barn på två meter och hans kompanjon, men så kan det bli om man söker efter barn I sexuellt syfte.

OBS! Kontakta absolut inte anhöriga, det gör vi.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

28 thoughts on “David Ses ville ses med barn (napp igen)

 1. Så läskig. Så gott att han inte kom undan med sina försök med härskartekniker för att skrämma er. Kan bara föreställa mig hur han kan vända och vrida på saker för att skrämma barn. Tycker det är återkommande hur pedofilerna känner sig kränkta, som att de inte gjort ngt fel, och blir upprörda över att någon stör dem i deras jakt på barn. Verkar som att de ser det som deras rättighet att våldta barn, så sjukt. Borde finnas en ö (utan internet) för dumpning av dessa avarter, fängelse och vård hjälper inte. Älskar er, ert orädda sätt och att ni inte låter dessa vidriga människor komma undan!

 2. Tack för att ni finns, ni är Sveriges superhjältar 🙏🏼
  Hoppas aset blir av med allt som är något värt för honom!
  Måste säga att ni bemöter dom så jäkla bra,era ord träffar så mitt i prick👍🏼

 3. Otroligt bra jobbat ! Blir bara chockad av att så många inte har koll på vår nationsikon Patrik Sjöberg 🏆

 4. Ni är grymma! Tack Sara och Patrik för ert värdefulla arbeta med att skydda det bästa och finaste vi har i samhället, barn. TACK

 5. Patrik: -Jag är från Göteborg, vet du vart det ligger? 🤣🤣🤣
  Kan nog inte begära så mycket då han inte hade koll på vem Patrik Sjöberg är, och vad han själv har skrivit i kik.
  Sedan finansierade han sitt eget utdrag från tidigare domar genom att swisha en slant. 🤣👍Inte ens när det kommer upp ett annat namn på swish-appen än personen han skall träffa så reagerar han inte.
  Lever i en helt egen värld och förnekar nog allt för att rättfärdiga sina sjuka behov.

 6. Jag hoppas att människor får den hjälp de behöver om de inte har koll på vad som är rätt och fel.

 7. Synd att aset inte tänker på varken sin flickvän eller sina barn.
  Hur kul kan det vara att ha en sådan förälder?

 8. Jag är så imponerad över att ni orkar detta, ni gör ett fantastiskt skitjobb. Tack❤️

 9. Fan vad gammal jag känner mig när jag tycker att det är allmänbildning att känna till Patrik Sjöberg.

  OS i Los Angeles 1984 var ju nyss.

  Bra jobbat för övrigt.

 10. ’Stackars David, det var kanske hans mamma han skulle träffa och det är ju kanske pinsamt 😵‍💫😵‍💫😵‍💫så det var ju tur för honom att det var ni han träffade istället ,jävla idiot,så han slipper skämmas.Sen undrar jag varför skillnaden är på att träffa en 13åring/en 16åring är för skillnad för det är ju fortfarande ett jävla äckel,och dom verkar ju lida av demens hela högen 🤮🤮🤮🤮🤮.Om hela grejen är så ’naturlig’varför i helvete ska det då vara så jävla hemligt.J…a f….r ,men det är väl ingen annan som vill ställa upp på era våldtäkter 🤮🤮🤮,ha det bra alla ni andra 🥰

 11. Alltså det tar aldrig slut . Och sen stå och neka och ljuga . Spela Allan ballan. Men Sara och Patrik heja dom . Ni gör ett så bra jobb . Barn vill inte bli våldtagna .punkt slut .

 12. Jag blir bara mer och mer frustrerad äcklad och ja vad fan ska man säga. Tycker ni gör ett hästjobb och tänkte att snart så är det slut på pedofiler men va fan det poppar upp nya hela tiden verkar inte finnas något slut på dessa äckel. Hoppas innerligt att vi kan stifta nya lagar som gör att det blir kännbara straff och inte som den här sista som fick 4 månader eller nåt. Nej ministraffet för att förstöra ett barn är i mina ögon livstid… 🤔

 13. Älskar Patrik! Så vass du är när du talar till alla dessa idioter som står och vägrar ta ansvar, kommer med diverse ursäkter osv.

  Bästa idag: ”Mitt tålamod börjar ta slut, så stå inte här och spela nån jävla Clint Eastwood”

 14. ”Mitt tålamod börjar ta slut, stå inte och spela nån jävla Clint Eastwood”. Älskar dina kommentarer Patrik. Beundrar er och ert enorma jobb! Sen måste jag tillägga, vet man inte vem Patrik är, min idol sedan tisdagen den 30 juni 1987 klockan 21.28, då förtjänar man en extra omgång knytnävar! Och till er Pedofiler, i mina ögon är ni inte vatten värda, låt bli våra barn!!

 15. Pedofiler, Våldtäcktsmän och kvinnomisshandlare blir aldrig straffade/dömda som dom borde i detta landet.
  Så det är inte konstigt att folket tar saken i egna händer.
  Är så klart inget som Dumpen kan klandras för.
  Efter dom kan ändå allmänheten begära ut samtliga handlingar.

  Dumpen är en underbar plattform att hänga ut dessa sämsta skitmänniskor på.

  Ni gör ett så sjukt bra arbete Patrik/Sara och C/O
  Som orkar ta tag i det som polisen inte orkar eller lägger tillräckligt med resurser på.

  Tack för allt jobb ni gör❤️

 16. En skäggig liten flicka på 2 meter va inte vad han hade väntat sig minsann. Att han är dömd för att ha våldtagit en 14 årig flicka för några år sedan och nu helt fritt vågar sig på att möta en ny liten flicka visar med all tydlighet att vårat samhälle inte tar ansvar för att skapa en trygg tillvaro för unga tjejer. Det är en stor skam.

 17. Tack Patrik och Sara, för att ni står
  upp för våra barn, när samhället sviker
  ❤️🙏🏼
  En gnutta hopp i ett hav av monster.
  Dem skall rensas väck, och förhoppningsvis utplåna sig själva🤮🤮🤮

 18. Att det finns så många äckel, vidriga
  typer. Han har fått sin chans och inte fattar det. En chans för mycket.
  TÄNKER DE INTE PÅ ATT DE HAR EGNA BARN. SKULLE DE VILJA ATT DERAS BARN RÅKADE UT FÖR DERAS ÄCKLIGA SAKER.

 19. ”Jag vill inte ha denna diskussion med er”. ”Det är ingen diskussion, det är ett utvecklingssamtal”. ”DIN lille vän ska hållas i byxorna hädanefter, håll gylfen stängd!” 😂😂

 20. Jag tänker att när det har gått ett par år så kommer dessa avslöjade as börja jaga igen då de flesta lär ha flyttat och tror att folket glömt. Vilket tyvärr jag tror många gör. De må vara fula, men går ändå att glömma. Så hur gör vi för att de inte ska börja igen? Tyvärr har vi inte liknande Megan’s Law här, och det är så bisarrt att vi inte har.

 21. Längesedan jag skrattade så gott! Du är underbar Patrik!

  Jag är så fascinerand av att man frågar vad Patrik heter, vart han kommer ifrån.

  Vad för jävla grotta bor man i om man inte känner igen Patrik, att dessutom vara så trög och fråga en person som pratar bred göteborgska var han kommer ifrån är helt makalöst korkat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *