11 november, 2022

Mannen som vi mötte i centrala Gävle verkade ha totalt ha glömt att han skrivit att han vill lära ett barn att ta hela kuken i halsen, att det kan kännas obehagligt men att det inte är någonting att bry sig om. Han vill även lära henne vad han kallar “kinky-sex” där han tänker kissa på henne när man hör den ynkliga varelse som står på gatan och försöker förklara för Patrik varför vi inte borde publicera hans video och chatloggar.

HJÄLP OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

[video width="480" height="640" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/01/received_1627224460952879.mp4"][/video]

 

89 thoughts on “Kinky-Brian ångrar sig (napp igen)

 1. “Nej ålder är en siffra”

  Den gamla (felöversatta) klyschan blir ju extra komisk när den kommer från en sån här typ.

  Åldrar brukar vara TVÅsiffriga från och med mellanstadiet.

 2. Hur många jävla äckel finns det😡
  Helt otroligt att dom tror att barn skulle bli sugna på dom där bilderna…….idioten har själv blivit utsatt säger han men ska göra samma sak själv!!!
  Ni gör samhället en stor tjänst!!
  Tack för jobbet ni gör

 3. Hur fan kan han inte veta vem Patrik Sjöberg är, sicket jävla as. Ni som bor i Gävle skrik peddoas när ni ser honom🤮🤮🤮🤮

  1. Alla följer ju inte sport 🙂 Den här killen verkar dessutom inte riktigt vara helt “där” i skallen så det ser jag väl inte som så jätteunderligt egentligen.
   Nu vet han iallafall vem Patric är. 😉

   1. Eller följer dumpen.se. Det verkar ju den som körde förbi med bilen göra eftersom han hälsade på Patrik på det sätt som han gjorde.

 4. Eloge för att han inte försöker spänna sig och verka så jääävla manlig.

  Han är som antabus för sexdrift.🤮

  1. Han visade nöjd upp sig som Gud skapade honom, Gud hade ingen bra dag alls, hjärnan tex blev helt felbyggd.
   En eloge till honom att han stod kvar och babblade lite, dåligt med spring o benen kanske🤔 Riktigt jobbig chatlogg styvts sig igenom, fy tusan urk . Bra fångst Swish!

 5. Men jisses!! En låg intelligent jävla sate igen!!!
  “jag älskar dig!!!!!!!”
  Detta säger han trots att han vet åldern!
  ” Blir du med barn får vi hålla det hemligt”

  Hoppas aset förlorar ALLT…..Jobb fru ja hela sitt nuvarande sociala liv. Jävla äckelpäckel

 6. Dessa bortförklaringar hela tiden. Jag vet inte . Jag har aldrig . Dom säger samma sak allihopa. Kom på något nytt . Ne de finns inget försvar alls på detta dom håller på med . Vidrigt.. hur kan man tända på barn . Jag kräks 🤢🤢🤢 på dessa personer. Men sara och Patrik gör ett bra jobb som vanligt

  1. Hej Carl den där idioten känner jag
   Jag har varit vänn med han i 20 år
   Hans tjej ringde mej och sa att polisen hade frikännt han
   Men de hade anmält Patrik
   Men det tror jag inte på de juger bara båda två är knäpp i huvudet
   MVH Jörgen

 7. Jag blir helt perflex!! Vilka stolpskott till män tror att kvinnor, tjejer, flickor och barn uppskattar att få dessa nakenbilder eller dickpicks?? De måste ju vara helt bakom flötet. Man vill ju käkas!!

  Jag blir grymt orolig över att män ( det är oftast män) som tycker det är helt okej att först ta kontakt med barn för att sedan och vilja våldta ett BARN.
  Men oxå att det är män som redan är i relation och i vissa fall även har barn hemma själva som gör dessa handlingar.

  Gör ni orosanmälan i de fall det finns barn hemma? Jag menar i vissa falla har det ju visat sig att de har barn i samma ålder eller yngre.

  Ni gör ett fantastiskt jobb och jag förstår knappt hur ni orkar med all skit ni får se och uppleva.

  1. Det är bara män som jagar offer på detta sätt.
   Kvinnliga pedofiler finns definitivt, men de är inte alls lika utåtagerande som dessa är. Deras metoder ser mycket annorlunda ut.

   Blev själv utsatt för kvinnlig pedofil när jag var liten. De finns definitivt där ute men som sagt…deras tillvägagångssätt ser inte ut så här och jag tvivlar mycket starkt på att Sjöberg och Sara någonsin kommer få napp av en kvinna på detta vis.

   1. Joho..någon gång kanske. Bara för att 🙂 Nej, allvarligt talat så är de svårfiskade om man inte vill köpa bilder och skit till en början och den risken är man inte sugen på att ta.

    1. De kvinnor jag fångat som pedofiler har varit genom singelmanprofil som sökt efter äventyr med andra singelföräldrar. Tar tid men sen när man meddelar anhöriga o jobb har alla haft misstankar

 8. Ha ha förlåt ge mig en chans sälla förlåt .
  Kan ni inte ge mig en chans. Har aldrig skrattat innan men i dag gjorde jag det. Fan vad jag älskar er Sara och Patrik.. Och gilla bilen som körde för bi. Ha ha. Den ände chansen han skulle få var att berätta för familjen vad han gjort innan Dumpen informera..

  Hoppas alla vänder dig ryggen . Sök hjälp

 9. Det finns verkligen inga ord för hur vidriga dessa män är! 🤮 Det är ju helt sjukt hur många de är dessutom!!! 🤬 Kan bara hålla med killen i bilen, bra jobbat Patrik och Sara!! 🙏❤️

 10. I detta fruktansvärt äckliga & tragiska kan jag inte låta bli att gapflabba åt “vet inte om jag vågar visa bild, då jag vill vara diskret”, varpå baam, in your face, en helbild på en gravid Frankenstein!😭Fy fan, hoppas Kiss-Brian gick hem och berättade om sina sjuka böjelser.🤮🤮🤮

 11. Lustigt att Brians sambo gjorde något facebooktest i början på året och där står det att hon skall bli singel i början på 2022 och få en del stålar. Jag som tvivlat på dessa tester, men nu börjar man tvivla.
  Härlig kille som ropar bra jobbat Parik 🙂
  Grymt bra jobbat Patrik o Sara.

 12. Haha videon där han blinkar och gör pussar mot kameran är fan GUUUULD!
  Bästa jag sett på länge haha! Vilken SEXBOMB han är.

 13. Jag lovar jag har aldrig gjort det förut!
  KiK konversationen
  -synd att du inte bor i Gävle
  -jag bor i Gävle
  -jaha jag blandade ihop dej med någon annan trodde du bodde i Uppsala.
  Kompis…. Kom igen😅

  1. Jaaaa men el hur!!!!!! Han har ju tappat förståndet å om han trodde att det va kul att låtsas blanda konversationer så e han ju helt bränd i huvet

  2. Han erkände ju att han hade haft sex med en 15-åring innan. Jag orkade inte läsa allt så det var i början någonstans

 14. Kan ni lägga till funktion så att inläggen hamnar med datum samt skriva datumet när ni har en update? Tycker det är lite svårt att hålla koll på hur det går med de här fula fiskarna

 15. Kommentaren “Bra jobbar, Patrik” är ett tecken på att Dumpen numera är allmänt känd. Det är glädjande. Och hoppas teamet bakom Dumpen (inte bara Patrik) verkligen tar åt sig av äran.

 16. Han bad faktiskt om ursäkt flera gånger! Sa hur ledsen han var och raderade till och med kontot. Om det hade varit ett riktigt barn där istället för Patrik hade dessutom det aldrig hänt något och det här var första gången någonsin han sexchattade med ett barn på nätet. Om jag hade en spänn för varje gång…

 17. Det som är ytterst märkligt är hur han kan ha en sambo. Kom igen tjejer i Gävle, bättre kan ni än att vara så desperata att ni är ihop med en sån här lirare. Är alla tjejer i Gävle synskadade? Det verkar inte bättre.

    1. Ska jag uttrycka mig milt så var det så att säga som det gamla ordspråketkaka söker maka, utseendemässigt.

    2. Då har du tittat på fel fru. När jag kollade precis så är hennes Facebook-sida kvar. Hennes förnamn börjar på Z och har dubbelefternamn.

     1. Eloge till bilen som körde förbi med bra kommentar! Peddot säger i chatloggen att den yngsta han haft sex med är 15 år! Till Patrik o Sara säger han att han aldrig haft sex med barn tidigare, han har så klart hållt på med att våldta barn i åratal, sjukt att vuxna män håller till på Kik som är ett forum för små barn o ungdomar. O tro att allt ska vara glömt genom att upprepa “förlåt förlåt”? Idiot! Du äckliga peddo, Barn vill inte våldtas!!! Hör du det!! Ge faen i våra barn ditt äckel, o ta dina fula äckliga kuk bilder o stoppa upp där bak istället för att skicka sådan skit till barn!!

    3. Nej jag hittar den fortfarande. Dock bytt bild och tog Brian som sin partner o vän innan han stängde ner sin fb.

  1. Fattar inte logiken.

   “Är alla tjejer i Gävle synskadade? ”

   Alla tjejer i Gävle är väl knappast tillsammans med Brian-typer?

 18. Ska sätta upp helkroppsbilden bredvid badrumsspegeln så jag har en referens när jag får dåligt självförtroende. Tack Dumpen!

 19. Han ser ut som någon karaktär ifrån “little britain” men nu är det ju hans pedofili och fantasier som är värst.

 20. Varför har ALLA dessa män så döda ögon. Och varför ser ALLA dessa män ut som att de har 2 i IQ.

  Varför skicka dessa snoppbilder, och nakenbilder på sig själva.. nää jag fattar ingenting. Men så är jag normalt funtad.

 21. Den här mannen var UNF ledare i början av 2000 men verksamheten lades ner och han börja bjuda hem minderåriga på alkohol och hade ”fest” väldigt ofta. Dom yngsta tjejerna på festen va födda 93. Han var ett vrak redan då och tros sig vara adopterad från en planet vid namn Erodan.

 22. Fan vad jag längtar till nästa Dumpenpodd och förhoppningsvis få höra lite “hur gick det sen”-snack osv.

 23. Peddot måste vara gravid i 57:e månaden, med den stora buken! Fy f…n o skicka sådana störda bilder till ett litet barn!!! O utöver hans önskan om att våldta ett litet barn så frågar idioten om barnet har låtit sig bli urinerad på??? Ett barn???? Lås in idioten omgående!!!! Jobbar på teater???? Efter detta lär han nog inte ha ngt jobb kvar på ngn teater, lär nog bli skyddad verkstad för det fula ölbukfyllda bukpeddot!!!!

 24. Enligt egen uppgift lagar han cyklar. Ni kan ju sammanföra honom med den andra idioten i från Gävle så kan han få cykeln lagad.

  1. Den andra idioten tror jag att jag kan ha stött på på ria huset, jag låter det dock vara osagt då jag inte har vidare information.. känner igen tattueringarna kan bara inte placera ifrån vad det är mer än ett år sedan iallafall och allt var rätt slirigt då för mig..

 25. Otroligt hemsk människa 🤢 Filmklippet funkar fortfarande inte…
  Snälla, se till att teatern plockar bort honom ögona böj. Tack.

 26. Brukar se den här snubben på stan.. mycket lågt begåvad, brukar gå klädd i rosa sebra byxor. Har en lika lågt begåvad sambo som ser ut som en tolvåring. Dem lever i sitt eget Lala land dessa två. Trodde inte den här människan var kapabel än mindre visste hur snoppen fungerar. Sedan har jag hört om personer med dawnpsyndrom som reglerar sitt mående genom onani..

  När jag lyssnar på videon hör jag dock att karln är mer än väl medveten om vad han gjort och tycks inte skämmas över det heller vilket är skrämmande då jag ser dessa två rätt ofta ute bland folk..

 27. “Kan du ta den i alla dina hål? Mun, hals…”

  Den där helkroppsbilden har ju alla möjligheter att bli ett mem. Och var det förresten en blinkning med hela kinden? Och med blicken i golvet? Charmtroll!

 28. Kan tycka det är lite trist (om än delvis begripligt) att det i så hög grad verkar vara “underhållningsvärdet” på chattloggar och video som styr hur mycket skit den uthängde får utstå.

  Kan nog tycka att en person som exempelvis Nänänänä-mannen är lååångt mycket mer utstuderad, farligare och vidrigare än denna ganska (vad det förefaller) trasiga, bekräftelsesökande individ.

  Men eftersom den förstnämnde är smart nog att inte stanna kvar och diskutera eller skicka komedimaterial på sig själv så slipper han mycket av gatloppet och förlöjligandet.

  1. Klokt skrivet, precis så är det. Ingen ska klara sig undan bara för att man är smidigare och visar upp ett visst mått av social kompetens och trevlighet som man lurar folk med. De trevligaste och till synest mest normala är oftast de värsta. I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna.

 29. Klokt skrivet, precis så är det. Ingen ska klara sig undan bara för att man är smidigare och visar upp ett visst mått av social kompetens och trevlighet som man lurar folk med. De trevligaste och till synest mest normala är oftast de värsta. I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna.

 30. Pervers och efterbliven! Så fel att man stängde mentalsjukhusen!
  Vidriga äckel, gräv en grop och bränn den vidriga mannen i gropen med napalm!

 31. Min kära kusin delade denna länk med mig för en liten stund sedan och jag känner mig illamående, chockad, förbannad och skamsen, ja allt på en gång!
  Jag är ett av hans “offer”!
  Han tog kontakt med mig när jag var 13 (då var han 21 om jag inte minns fel) och försökte manipulera mig men då jag varit med om mycket redan som 13åring så var jag mkt osäker av mig. Han spelade på mitt intresse för rymden och ljög om allt från höger till vänster för att få komma mig nära. Han pussade mig men det gick inte längre än så, dels för att jag inte kände mig bekväm med de och jag var hela tiden spänd och försökte komma på något annat att prata om eller fråga om för att inte hans “närmanden” skulle leda vidare…
  Jag förstod inte att vårat “förhållande” var fel eller olagligt och han sa hela tiden att “åldern är endast en siffra”(!)
  Min familj var enormt oroliga och jag fick till slut hjälp av en tjejkompis att avsluta det hela via telefon.
  Han har efter alla dessa år hört av sig till mig med jämna mellanrum då han sagt att han aldrig slutat älska mig (blä!)
  Jag har inte gett honom eller vår “relation” en enda tanke sedan jag var 13 och idag när jag är 38 och får se o läsa allt detta så mår jag fruktansvärt dåligt!!!
  Var jag hans första offer, hur många fler under alla jävla år har han varit på??!!
  Skammen över att jag inte trodde/tänkte på att han skulle fortsätta gör mig så illa till mods! Känner mig så dum!

  1. En kompis pojkvän umgicks med Brian när vi var unga. Hon tog med mig till honom en gång. Jag blev lämnad själv i vardagsrummet med honom.
   Jag var 15år då tror jag, kanske 14. 29 idag.
   Han var så otroligt på, tjatade om det där med att ålder bara är en siffra och försökte ha sex med mig hela tiden. Pratade om att gifta sig och skaffa barn.. Än idag när jag ser honom på stan i Gävle får jag sådana obehag känslor….

  2. Kanske är han mer utstuderad än vad man skulle kunna tro. Han drog ju gråtvalsen och stod och stammande. Har han hållit på så pass länge som 25 år eller mer så döljer sig det nog en hel del bakom hans sjaskiga yttre.

 32. Hahahahaha killen som åker förbi i firmabilen “Bra jobbat Patrik!”

  “Tack.”

  DÖR 🤣🤣🤣

 33. Vidrig meniska ser ut som en förvriden hård rockare skrämmande När lammen tystnar är fan snnygare vidrig äklig är han ja jag känner han sen förr från Årsunda och saken är den att han har nog hållt på i minst 25 år lås in han innan vi har ett nytt fall av Engla mordet jag spyr fan

 34. Han höll på sådär på qruiser också back in days. Vet också att han ska ha försökt ha utsatt tonåriga killar för övergrepp, eller försök i alla fall. Något creepy var det med honom… förvånar mig i övrigt inte om det finns fler gubbar att hänga ut från Gävle som hände på qruiser.

 35. Patrik och Sara. Ni är helt fantastiska människor och riktiga hjältar. Tack för det ni gör. Ni räddar livet på så många.
  Får blandade känslor av att se era konfrontationer, ilska mot avskummen, rädsla och sorg för de som blir utsätta, kärlek och tacksamhet för er och det ni gör.

  Hoppas ni aldrig slutar!❤️

 36. Håller med mannen i bilen ” bra jobbat Patrik” äckligt att se nakenbilder på honom,ännu äckligare än att han vill visa sig för barn. Jag har tyckt själv att jag är ful, men i jämförelse med honom då är jag inte speciellt ful. Hoppas han hamnar på rättspsyk och att hans fru kommer ifrån honom och får ett bättre liv. Trodde det inte om honom då han och frun går i kyrkan

 37. Det känns så sjukt obehagligt att veta att sådana sjuka människor finns ibland oss.
  Det skall inte finnas en andra chans för dem.
  Liven som de förstör får aldrig någon andra chans.
  Det borde vara lag på kemisk kastrering livet ut, för att rädda de oskyldiga liv som de förstör.

  Swishar och delar.
  // Roine Söderberg

 38. REQUEST @dmin_dumpen
  Snälla, kan du encoda om denna brutalt bra video med högre uppläsning
  KinkyBrian är helt unik. Varje gång jag ser videon så får han mig att le:)

  När ni har en minut över, så vore det vänligt om du kan fylla min begäran.

 39. Först var jag 95% säker (det är väldigt länge sen), sen när jag läste chatloggen är jag 100… Det här ärkeäcklet har jag sålt sex till för vad som känns som hundra år sen… nåja, jag var ju nästan vuxen iaf (17). Kul att han använder exakt samma användarnamn 15 år senare, verkar ha utvecklat sej rejält… Not.
  Han höll på med mej också och tjatade att vi skulle gifta oss, skaffa barn och att jag var hans livs kärlek haha herregud…
  Han hade även någon psykotisk idé om att han kom från yttre rymden och dom (hans alien-släktingar) snackade med honom genom telepati. Sedan fick han för sej att han kunde snacka med mej telepatiskt…
  han hade också för sej att man inte skulle duscha för ofta för då blev det nåt skit med huden. Ni kan ju tänka er hur det luktade i hans mer intima regioner…
  Ett tag hade jag nästan dåligt samvete för att jag blåst honom men nu ser jag ju att det var det absoluta minimumet av all skit han förtjänar.
  Fyfan spyr när jag tänker på det.

 40. ”Bra Jobbat Patrik!” När bilen kör förbi!

  Klockrent, jag är så glad att ni stoppar dessa ångvältar till pedofiler.

  Suveränt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.