Mannen som vi mötte i centrala Gävle verkade ha totalt ha glömt att han skrivit att han vill lära ett barn att ta hela kuken i halsen, att det kan kännas obehagligt men att det inte är någonting att bry sig om. Han vill även lära henne vad han kallar ”kinky-sex” där han tänker kissa på henne när man hör den ynkliga varelse som står på gatan och försöker förklara för Patrik varför vi inte borde publicera hans video och chatloggar.

HJÄLP OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

[video width="480" height="640" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/01/received_1627224460952879.mp4"][/video]

 

19 thoughts on “Kinky-Brian ångrar sig (napp igen)

 1. ”Nej ålder är en siffra”

  Den gamla (felöversatta) klyschan blir ju extra komisk när den kommer från en sån här typ.

  Åldrar brukar vara TVÅsiffriga från och med mellanstadiet.

 2. Hur många jävla äckel finns det😡
  Helt otroligt att dom tror att barn skulle bli sugna på dom där bilderna…….idioten har själv blivit utsatt säger han men ska göra samma sak själv!!!
  Ni gör samhället en stor tjänst!!
  Tack för jobbet ni gör

 3. Dessa bortförklaringar hela tiden. Jag vet inte . Jag har aldrig . Dom säger samma sak allihopa. Kom på något nytt . Ne de finns inget försvar alls på detta dom håller på med . Vidrigt.. hur kan man tända på barn . Jag kräks 🤢🤢🤢 på dessa personer. Men sara och Patrik gör ett bra jobb som vanligt

 4. Jag blir helt perflex!! Vilka stolpskott till män tror att kvinnor, tjejer, flickor och barn uppskattar att få dessa nakenbilder eller dickpicks?? De måste ju vara helt bakom flötet. Man vill ju käkas!!

  Jag blir grymt orolig över att män ( det är oftast män) som tycker det är helt okej att först ta kontakt med barn för att sedan och vilja våldta ett BARN.
  Men oxå att det är män som redan är i relation och i vissa fall även har barn hemma själva som gör dessa handlingar.

  Gör ni orosanmälan i de fall det finns barn hemma? Jag menar i vissa falla har det ju visat sig att de har barn i samma ålder eller yngre.

  Ni gör ett fantastiskt jobb och jag förstår knappt hur ni orkar med all skit ni får se och uppleva.

 5. Ha ha förlåt ge mig en chans sälla förlåt .
  Kan ni inte ge mig en chans. Har aldrig skrattat innan men i dag gjorde jag det. Fan vad jag älskar er Sara och Patrik.. Och gilla bilen som körde för bi. Ha ha. Den ände chansen han skulle få var att berätta för familjen vad han gjort innan Dumpen informera..

  Hoppas alla vänder dig ryggen . Sök hjälp

 6. Det finns verkligen inga ord för hur vidriga dessa män är! 🤮 Det är ju helt sjukt hur många de är dessutom!!! 🤬 Kan bara hålla med killen i bilen, bra jobbat Patrik och Sara!! 🙏❤️

 7. I detta fruktansvärt äckliga & tragiska kan jag inte låta bli att gapflabba åt ”vet inte om jag vågar visa bild, då jag vill vara diskret”, varpå baam, in your face, en helbild på en gravid Frankenstein!😭Fy fan, hoppas Kiss-Brian gick hem och berättade om sina sjuka böjelser.🤮🤮🤮

 8. Kommentaren ”Bra jobbar, Patrik” är ett tecken på att Dumpen numera är allmänt känd. Det är glädjande. Och hoppas teamet bakom Dumpen (inte bara Patrik) verkligen tar åt sig av äran.

 9. Fan vad jag längtar till nästa Dumpenpodd och förhoppningsvis få höra lite ”hur gick det sen”-snack osv.

 10. Först trodde jag att det var Ron Jeremy som gick i fällan. Men det var en dubbelgångare 🙂

 11. ”Kan du ta den i alla dina hål? Mun, hals…”

  Den där helkroppsbilden har ju alla möjligheter att bli ett mem. Och var det förresten en blinkning med hela kinden? Och med blicken i golvet? Charmtroll!

 12. Klokt skrivet, precis så är det. Ingen ska klara sig undan bara för att man är smidigare och visar upp ett visst mått av social kompetens och trevlighet som man lurar folk med. De trevligaste och till synest mest normala är oftast de värsta. I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna.

 13. Min kära kusin delade denna länk med mig för en liten stund sedan och jag känner mig illamående, chockad, förbannad och skamsen, ja allt på en gång!
  Jag är ett av hans ”offer”!
  Han tog kontakt med mig när jag var 13 (då var han 21 om jag inte minns fel) och försökte manipulera mig men då jag varit med om mycket redan som 13åring så var jag mkt osäker av mig. Han spelade på mitt intresse för rymden och ljög om allt från höger till vänster för att få komma mig nära. Han pussade mig men det gick inte längre än så, dels för att jag inte kände mig bekväm med de och jag var hela tiden spänd och försökte komma på något annat att prata om eller fråga om för att inte hans ”närmanden” skulle leda vidare…
  Jag förstod inte att vårat ”förhållande” var fel eller olagligt och han sa hela tiden att ”åldern är endast en siffra”(!)
  Min familj var enormt oroliga och jag fick till slut hjälp av en tjejkompis att avsluta det hela via telefon.
  Han har efter alla dessa år hört av sig till mig med jämna mellanrum då han sagt att han aldrig slutat älska mig (blä!)
  Jag har inte gett honom eller vår ”relation” en enda tanke sedan jag var 13 och idag när jag är 38 och får se o läsa allt detta så mår jag fruktansvärt dåligt!!!
  Var jag hans första offer, hur många fler under alla jävla år har han varit på??!!
  Skammen över att jag inte trodde/tänkte på att han skulle fortsätta gör mig så illa till mods! Känner mig så dum!

 14. Hahahahaha killen som åker förbi i firmabilen ”Bra jobbat Patrik!”

  ”Tack.”

  DÖR 🤣🤣🤣

 15. Patrik och Sara. Ni är helt fantastiska människor och riktiga hjältar. Tack för det ni gör. Ni räddar livet på så många.
  Får blandade känslor av att se era konfrontationer, ilska mot avskummen, rädsla och sorg för de som blir utsätta, kärlek och tacksamhet för er och det ni gör.

  Hoppas ni aldrig slutar!❤️

 16. ”Bra Jobbat Patrik!” När bilen kör förbi!

  Klockrent, jag är så glad att ni stoppar dessa ångvältar till pedofiler.

  Suveränt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X