15 november, 2022

EDIT: Cykel-mannen är identifierad.

Videon kan tyckas rolig, och i stunden vek vi oss av skratt när den cyklande pedofilen gav järnet för att fly på cykel. Bakgrunden är desto mer allvarlig med tanke på att mannen dök upp för att träffa en kvinna och hennes dotter i sjuårsåldern i sexuellt syfte.

Mannen som kallar sig Christer Andersson dök alltså upp på cykel, men när han såg att personen i passagerarsätet inte alls var ett barn utan en fullstor och skäggig Patrik Sjöberg så valde han alltså att pinna iväg. Råkade visst kläcka av mig att “jag kör över honom” men det var alltså ett skämt.

Patrik hoppade av bilen och tog upp jakten till fots. Mannen fick hoppa av cykel för att ta sig igenom terrängen och fortsätta upp på tågspåren. Turen var dock inte på mannens sida för när hoppade upp på sin lilla cykel igen så tappade han bakhjulet. Mannen sprang med resten av cykeln över axeln tills han insåg att han hade Patrik efter sig. Då slängde han cykeln och sprang vidare.

Känner ni någon med rött skägg som cyklat runt på cykeln som nu ligger slängd uppe vid tågspåret så är vi tacksamma för tips.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

102 thoughts on “Vem är den cyklande Gävle-pedofilen?

 1. Rött skägg, borde inte vara så svårt att identifiera honom även om han nu rakar av sig skägget, o så kommunalarbetare på det, ser ut som kommunens jobbkläder. O samma grova språk dessa pedofiler har när de pratar om barn, en 11 årig litet flicka. Helt uppenbart så verkar pedofiler tända på grovt språk mot små barn, o man förstår på deras språk mot barn att utöver att de vill våldta små barn så verkar de vilja misshandla dem också, det ser man i chattloggarna på deras grova o respektlösa språk. Fy f…n vilket svin. Alla peddon lika sinnessjuka i skallen, lobotomering av hjärnan borde återinföras igen på samtliga peddonäckel för de kan aldrig bli normala, de har dragning mot barn hela livet. Polisen borde stå på tårna o vilja sätta dit dem o ta deras dator o mobiler, där finns säkerligen enorma mycket peddomaterial, otäcka svin. Ge f..n i våra barn alla peddomän!!! Barn vill inte våldtas, fattar ni det.
  Ta med peddots cykel till polisen, han kan identifieras via ramnummer som sitter på ramen om ni vänder cykeln upp o ner!

  1. Han är ingen kommunalarbetare, vilket syns tydligt på bilderna då det inte är kommunens logga. Rätt ska vara rätt. Dessutom har det kommit information i kommentarerna att han jobbar på swed handling. Ett privat företag vad jag kan se. Är inte bara kommunalarbetare som har varselkläder.

 2. Han måste hängas ut på alla tillgängliga sätt, så alla vet vem han är. Även att arbetsgivare över hela Sverige vet,så dom aldrig anställer ett sån avskräde till människa. Fy faaan!

 3. Han måste fångas in, bara språket han använder är värt kompanistryk.
  Hur galet sjuk är man om man ens nämner dessa ord ihop i samma mening som 7-åring.
  Han är ju livsfarlig. 🤮😡🥵

  1. Han är identifierad med både namn, adress, tidigare anställningar osv osv . Imorgon allt i veckan kommer hans närmaste chef få ett besök där hans anställdes bravader kommer att tas upp.
   Socialtjänsten kommer även de få ett samtal med tanke på att mannen har barn .

 4. Fy fan vilket as. Synd att han inte blev allvarligt skadad i jakten men då kanske ni hade blivit anklagade för något?

  1. Jag börjar tappa hoppet om det manliga släktet o då e jag själv man, hur många finns det!??? Denna grisen kommer ni nog hitta med tanke på var han jobbar, tatueringar mm. Längtar efter att få läsa att ni identifierat honom. Ni gör ett så jävla bra jobb så jag hoppas folk Swishar så ni kan fortsätta med detta på heltid. 👏👏👏

 5. Han är nog torsk ganska snabbt, logga i kläderna samt tatueringarna i benen är så specifika så så fort någon av arbetskompisarna ser detta så är det färdigt. Man skulle haft ett bildebehandlingsprogram så man kunde fixat skärpan för att läsa texten på tröjan.
  För att det här är en farlig jävel som utan att blinka vill våldta en 7-åring.

  1. Det är rätt tydligt var han jobbar, iaf om man är från Gävle 👍 han är identifierad och har tagit bort sina sociala medier…

 6. Vad i all sin dar?????? Kunde inte ens tänka mig nåt liknande som detta. Akut hjälp för honom och med tvång om han vägrar med tanke på de stackars barnen och detta är helt klart ett extremfall. Usch får lust att spy.

 7. Den här fick man inte se hela ansikten på men gissar att han inte direkt är någon snygging han heller. Fattar att pedofiler kan se ut på alla sätt, både fula och snygga, men de är ju i stort sett fula allihop. Brukar inte yttra mig om folks utseende för det kan man inte rå för men äcklen som visas upp här, är fula inifrån och ut. Usch!

  1. Inget fel med att vara ful. Man kan vara ful och snäll, snygg och dum osv. Bedrövligt att du skiftar fokus från att mannen är pedofil till att handla om hur han (eventuellt) ser ut.

 8. Alla pedofiler borde skaffa sig en skiftnyckel. Så de kan spänna fast det som sitter “lite” löst.

 9. Får inte ihop det. Så många som spänner gubbfläsket bäst de kan och skapar illusion om en enorm apparat. Så vill dessa “Machon” ligga med småttingar.

  Sedan detta med Fallosfixerade Martin, eller vad den idioten kallade sig. Alla verkar vara fixerade vid kuken.

 10. Förstår att man kan känna att man vill köra över, helt naturligt att tänka så. Sen att verkligen göra det är ju en annan sak.

  Han tappade däcket till cykeln,snacka om panik. Vilka idioter de är pedofilerna och så jävla livrädda. Men när de sitter vid datorn kan de vara hur råa som helst.

 11. Nu är det iofs mindre än 99% av Sveriges befolkning som vet vad Dumpen är eller som varit inne här och kollat . Men tänker ändå hur det kan slå tillbaka på dom anhöriga till dom äckliga pedofilerna…låt oss säga att denna man har fru och barn i tonåren, även om dom är helt oskyldiga till vad deras man /pappa har gjort så kommer dom ändå få ett helvete. Frun kommer höra hur det tisslas och tasslas bakom ryggen på henne på stan och jobbet, barnen kommer få höra att deras pappa är pedofil ( ja tonåringar kommer garanterat få höra det i skolan ) hur kul är det då för frun och barnen ?? Självklart ska dom få reda på att deras man / pappa är pedofil men måste även fruns kollegor och barnens skolkamrater veta det ? Lätt att säga att många kommer stödja dom och säga att dom inte har med saken att göra, men dom kommer ändå tycka att det är jobbigt att gå på stan speciellt i mindre städer. Skulle vi själva vilja gå på stan strax efter att en nära anhörig blivit konfronterad här? Tycker detta är svårt ….bra att pedofilerna åker fast men vet inte om dom anhöriga kommer få det bättre av att allmänheten vet om det .

  1. Men alternativet då? Att inte publicera/hänga ut på detta förhållandevis milda sätt skulle ju per automatik innebära en större risk att barn råkar illa ut. Nej, det är hög tid att se till barnens och offrens bästa, inte pedofilernas eller gärningsmännens. Sen att pedofilernas anhöriga indirekt drabbas är så klart beklagligt, men alternativet är som sagt ännu hemskare.

  2. Det är bra att pedofiler blir uthängda så att det blir kännbart för dem och kanske inte lika lätt att komma åt barn framtiden. Det du skriver har alltid tagits upp som ett argument för att inte hänga ut såna här människor och dessa vidriga peddon har tagit skydd bakom det.

   Tycker att det här tillvägagångssättet är helt riktigt, för de barn som blir utsatt har inte gjort något heller men får skador för all framtid. Nu blir de sedda och får på något sätt upprättelse som kan stärka dem. Barnen som blir utsatta och deras upplevelser får helt fokus, de som behöver det mest. Att det drabbar anhöriga till pedofiler är tråkigt men kanske det får dessa äckel att tänka sig för både en och två gånger.

   1. Det ligger nåt i synpunkten. Spelar i gen roll om peddon gömt sig bakom detta (betvivlar starkt att det är någon medveten handling) om oskyldiga drabbas. Det kanske skulle vara en avvägning att göra innan publicering, precis som i fallet med LSS-pedofilen.

   2. Elsa …självklart har dom barnen som blivit utsatta inte gjort något fel , men dom blir heller inte utlämnade till allmänheten dvs ingen vet vilka dom är . Men dom anhöriga till pedofilerna får med ångest gå på stan , till jobb och skola för något dom inte har gjort . På vilket sätt blir det lättare för dom utsatta barnen att andra barn blir retade för att deras pappa är pedofil? Det viktigaste är väl att pedofilerna åker fast ? Mvh Anders

    1. De utsatta barnen har inte gjort något fel så det finns väl ingen anledning att skylta med deras identitet. Begår man så här grova brott så får det konskvenser. Det är bra de blir synliggjorda, just för att hindra fortsatta aktiviteter. Att anhöriga blir drabbade är sekundärt och inte prio.

    2. Det borde väl deras man/pappa tänkt på eller ? Det är väl inget Dumpen ska tänka på utan det är väl var och ens uppträdande Är jag skitfull på lokala pizzerian får mina barn skämmas så därför är jag inte skit full där . Samma gäller väl pedofiler

   3. “Att det drabbar anhöriga till pedofiler är tråkigt men kanske det får dessa äckel att tänka sig för både en och två gånger.”

    Den hypotesen borde gå att prova i USA och England där mängder av pedofiluthängarkanaler/sajter funnits i 10-15 år?

    Strömmen av nya uthängningar borde då sina efter ett tag. Även faktiska övergrepp borde minska(t) över tid.

    1. Den lilla statistiken jag sett säger att det inte är mindre barnsexövergrepp per capita i dom länderna. Man tycker ju att med dom nya övervakningslagarna som trädde i kraft så skulle sådant här kunna stävjas på ett bra sätt. Att polisen skulle kunna sluta att jaga fildelare och istället rikta in sig på groomare så att tusentals kunde städas undan per månad. Att skjuta till resurser till jakten av groomare känns som en mycket god idé.

  3. Men herregud, pedofilerna hängs ut för att skydda barnen.
   Att skydda barnen är långt mycket viktigare än att skydda anhöriga från tissel och tassel.
   Skärp dig!

   1. Vera …jag menar bara att pedofilernas barn också är offer i detta ( inte bara för att dom eventuellt blivit utsatta själva ) om dom förutom det hemska att deras förälder är pedofil och ska bli retade i skolan att deras pappa / mamma är pedofil! Man måste väl kunna sätta dit pedofiler utan att deras barn ska drabbas , är ju inte deras fel att deras pappa/ mamma är pedofil? Barn mobbar andra barn för mindre anledningar än detta. Jag hatar pedofiler missförstå mig inte, och självklart ska dom fortsätta jaga dom och meddela deras anhöriga och jobb. Men vet inte om jag tycker att deras barn ska behöva ännu mer trauma än dom redan har och få höra varje dag i skolan att deras förälder är pedofil. Mvh Anders

  4. Självklart blir det synd om anhöriga och eventuella barn när de upptäcker att deras pappa/anhörig är pedofil . Jag tror dock att det är viktigt och kanske avgörande att sätt blåslampa på dessa individer. Det tråkiga och märkliga är att straffen för dessa brott är så låga , ibland obefintliga. Vi förstår ju alla vilka signaler detta skickar till offer som vill anmäla . Jag är chockad över hur många vuxna män som är beredda att våldta barn .
   Jag uttrycker mig milt eftersom mina verkliga tankar om dessa pedofiler inte lämpar sig för tryck .

  5. dom får väl visa samhället att dom tog avstånd från äcklet 🙂 peddo eller vad är problemet? skydda barnet inte vidret, bättre få bort dom så de ej händer

 12. Kunde inte i min vildaste fantasi tro något sådant om honom. Det är obehagligt. Man tror sig känna en människa men så visar denne en helt annan jävligt sjuk sida! Han förtjänar all skit han någonsin kan få.

 13. Vidriga människa. Du är så jäkla körd..

  Arbetsgivaren blir nog nöjd att du står i företagets kläder och viftar med din wurst..

  1. Det blir en ledig arbetsplats på Swedhandling i Gävle då om han inte är för högt uppsatt. Fast hans äckliga arbetskläder kan slängas i sopkorgen. Är nog lite fläckiga hmm. Tar ett tag innan man glömmer hans vidriga wurst.

 14. Härligt han spänner upp sig den äckliga jäveln! Har han inte tatuerat kuken oxå Swe det ut som?
  Visst, inte kul att vara anhörig till något dylikt!
  Känns säkert mer ok att vara anhörig till en seriemördare…
  De måste hängas ut och märkas , verkligheten är tydligen mycket sjukare än man trodde möjligt! Inlåsning som gäller.

 15. Angående tidigare resonemang. Det kan ju faktiskt vara så att man räddar barnen till sådana här äckel från incest också, genom att hänga ut vederbörande. Säkert ett flertal barn som lever i skräck hemma om pappan eller mammas nya kille ska komma in och kladda.

 16. När ni firar 50 st måste ni fixa till en massdejt som alla kommer till samtidigt. Skulle bli ett episkt klipp!

  1. Bra idé! Får väl tänka ut den ultimata runkdrömmen för en pedofil. “Aha. Det var som jag trodde. Lite för bra för att vara sant.”

  1. Snygg vinkel. Om du är nationalist är du nazist och dessutom pedofil. På förhand borde dessa sjuka lustar bejakas främst av vänstermänniskor. Det finns ju en hel rörelse, RFSL och dess Pride, som härbärgerar massvis med pedofiler.

   1. Jag konstaterade bara att det är som väktaren i Malmö ytterligare än sk Sverigevän / nasse. Kände igen honom.

    Förutom peddo är han dessutom en äcklig nasse. Dubbelt äckligt.

    Eller gillar du nassar Tor Palmkvist?
    Ты понимаю русский?

  2. Pedofiler och hebefiler existerar inom alla samhällsklasser och politiska läger. Att försöka dra egna politiska poäng kring detta blir mest fånigt.

   Däremot kan jag hålla med om att det kan finnas ett allmänintresse att känna till enskilda förgripares politiska hemvist, om inte annat för kuriosa.

 17. Tips till Dumpen: Anmäl honom för att ha beträtt spårområdet. Det är brott mot järnvägslagen och är för med sig ett bötesstraff.

 18. Visst … verkligen tråkigt för anhöriga..
  Men ett barn slapp bli våldtagen av detta as idag. Vilken vinst👏👏👏👏.
  Majoriteten av oss vanliga förstår att anhöriga INTE är förövare utan offer de också.
  Det här måste vara bästa idéen ever för att plocka bort dessa vidriga män!!!
  Heja heja er!!!

  1. Lisa …jag har aldrig sagt att dom inte ska jaga pedofilerna, menar bara att ett barn hade sluppit bli våldtagen av honom oavsett om dom la ut detta eller inte . Det bästa vore väl helt enkelt att lagen ändras, så att om dom som jobbar på dumpen lämnar detta material till polisen ,så ska det räcka till att få ett väldigt väldigt väldigt långt straff . Då får vi bort pedofilen och hans anhöriga får bearbeta chocken /sorgen av att deras man/fru/ pappa /bror /syster / son /dotter är pedofil, inom familjen . Det viktigaste är iaf att dom åker fast tycker jag . Mvh Anders

   1. Att de riskeras att hängas ut här kan nog verka avskräckande så de som blir uthängda får ta en för laget, nästa potentiella övergrepp kanske blir kväst i sin linda av risken för att hamna här.

   2. Barn ska inte bli våldtagna. Så är det. Men hur i helsike kan man tro att ett barn slapp bli våldtaget just dagen för konfrontationen? Det var ju en fiskare som hade haft kontakten, eller hur?

    1. Nu kastar du ut barnet med badvattnet. Det är inte relevant om det fanns ett riktigt barn just den gången, det är den avskräckande faktorn framåt som är poängen med uthängningarna.

     1. Det är klart att detta visar vad dessa typer går för. De tror ju att de har träff med en unge eller ungdom. Vad jag vänder mig mot är att beskriva det som att en unge hade blivit våldtagen just den dagen om inte Dumpen-teamet dykt upp.

   3. Anders – Fast det är ju allmänheten som hjälper till att identifiera dessa kräk. Snabbt och enkelt kan sen polisen ta vid. Fast jag förstår så klart vad du menar och respekterar din åsikt.
    /L

 19. Visst … verkligen tråkigt för anhöriga..
  Men ett barn slapp bli våldtagen av detta as idag. Vilken vinst👏👏👏👏.
  Majoriteten av oss vanliga förstår att anhöriga INTE är förövare utan offer de också.
  Det här måste vara bästa idéen ever för att plocka bort dessa vidriga män!!!
  Heja heja er!!!

 20. Vad ska man skriva i kommentarerna för att de publiceras? Det verkar vara en extrem censur här baserat på godtycklighet. Kul.

 21. Till alla er som oroas och våndas över att pedofiler hängs ut och därmed även deras anhöriga :

  Dessa människor tar en extremt stor risk redan som det är (utan Dumpen). Dom kan träffa en (som i detta fall) en totalt psykiskt instabil mamma som ena dagen låter en pedofil utnyttja hennes dotter andra dagen går till Polisen.
  Eller som andra fall. Dom VET att dom kan träffa en totalt trasig HVB-hemsplacerad 13-åring med psykisk diagnos och kanske drogproblem som ena dagen vill knulla med en gubbe andra dagen berättar allt för personal / Polis.

  Det jag vill säga är att dessa människor redan hängde ut sig själva den dagen de tog beslutet att fysiskt möta ett barn för sex.

 22. Fick höra via en vän att namnet på aset är nu känt. Inte direkt svårt att identifiera honom med tanke på hans tatueringar.

 23. Spåret är ett industrispår till Korsnäsfabriken enligt google maps, så det går nog inte så jättemånga tåg där. Men han gör ju sig skyldig till spårspring helt klart och den här videon skulle helt klart hålla i en rättegång och som bevisbörda för spårspringet.

 24. Ni som har lurat pedofilen till ett möte med er, har ni gjort en anmälan till polisen? Blir ingen anmälan gjord går han ju fri? Det krävs en anmälan för att polisen ska kunna plocka in honom. Annars finns ju risken att han kan lura yngre tonåringar och barn till att möta honom ensam och då kanske det inte slutar lika bra..

 25. Det var inte svårt att via olika sidor få fram vilka familjen är. Man vet ju inte hur det har varit men de ser ut och ha familjegemenskap och släkt runtikring sig. Kanske en familj som är väldigt tighta med släkt och vänner men som har väldigt lite medkänsla med dem utanför sin egen sfär där mycket kan vara tillåtet.
  De är som lägervakter i ett koncentrationsläger där man gladeligen skickade andras små barn till gaskamrarna, sen går hem till sin familj och kramar sina barn som leker i trädgården. Efter det sätter sig hela familjen och äter middag medans röken ringlar sig från lägrets skorsstenar. Svårt att förstå en sån brist på insikt och medkänsla.

  1. Vart är din medkänsla när familjen blir jagad av människor och vågar inte gå ut och röra sig ute för att hela familjen blir dömd för ett brott en annan har gjort? Sluta sitt och spåna och tro att du vet något som du uppenbarligen inte gör. Vart är din medkänsla när anhöriga är oroliga för sina små barn för att människor gör allting för att få tag på en person? Låt polisen göra sitt jobb.

  2. Så du menar alltså att bara för att man har familj och släkt som man står nära, är man en människa som accepterar att en släkting är en pedofil och skyddar den? Var har du källor på att det är så som du skriver? Vilken källa har du som säger att hans anhöriga visste om nånting?
   Hans anhöriga har ingenting alls att göra med vad han anklagas för. Tror ingen normal människa skulle skydda en pedofil, oavsett släkt eller ej.
   Vänd på steken då, om det kom fram att det va en anhörig till dig? Skulle du också vilja bli anklagad för att ha varit medbrottsling?

  3. På riktigt! Vad i hela friden har hans familj och släktingar med hans handlingar att göra?? Du bör nog inte använda dig av ord som medkänsla och insikt, då du uppenbarligen inte förstår innebörden av dom. Tänk dig in i deras situation. Mamma, pappa, syskon och barn. Hur f-n tror du dom mår?

   1. Givetvis är det tragiskt för familjen, jättesorgligt. Men hur kan man komma på tanken att vilja våldta en sjuåring? Jag kan ju inte veta det men han verkar ju ha “normala” familjeförhållandet och en kärleksfull familj ändå gör han såhär som om andra inte betyder något, skulle han vilja se sina närmaste bli utsatt för något sånt här? Varför tycker man då att det är ok att utsätta andra och förstöra dem för livet. Samtidigt har han förstört för sin familj, förstår att de mår uselt. Han verkade inte haft en tanke på någon annan än sig
    själv. Det är det som man har svårt att förstå, hur tänkte han!? Inte alls förmodligen för då hade han inte utsatt sina närmaste för det här eller velat förgripa sig på en sjuåring.

    1. Det verkar inte heller som det är första gången för honom på han sätt att skriva, vem vet vilka han har förgripit sig på? Stackars anhöriga.

     1. För det första har jag aldrig skrivit att familjen skyddar honom eller visste något. Min medkänsla vet ni inget om. Men uppenbarligen så har pedofilen ingen medkänsla alls, skulle kalla det ondska. Syftar på hans avsaknad av medkänsla.
      För övrigt har jag varit inne och läst här ett par gånger efter den 30 januari och inte sett vare sig Marias eller Saras kommentarer men de är daterade den 30 januari men då var det inte här,utan måste ha skrivits långt senare.

 26. Jag gick gymnasiet och känner en del människor i Gävle, så jag skulle gärna vilja veta vem det är OM det nu är någon som man känner.

 27. När kommer hela konversationen ut med tidslinje på vilken ordning bilder och text kommit? Ser skapligt klippt och klistrat ut.. jag försvarar absolut inte en sådan människa mest nyfiken på hur det skrivits..

 28. Tja alla.
  Jag känner mannen sedan tidigare
  va på mitt jobb förut o lalla.
  Kände igen gym bilder för att han har skickat dem förr att han håller på tränar bara för att jag tränar.

  Hans sociala media är borta fb o dyligt.
  Jag hoppas verkligen att han får pisk för det han har ställt till med .
  DJÄVLA VIDRIGA AS.

  1. Fick detta tidigare efter jag mejlade arbetsgivaren i fredags:
   Hej! Tack för ditt tips, och för att detta kom till vår kännedom. Personen i fråga har avskedats från oss med omedelbar verkan och vi kollar på att göra en eventuell polisanmälan. Så stort tack än en gång.
   Mvh
   Swed Handling

   1. JR: Vad bra att du delar med dig om den nyaste uppdateringen. Har suttit och funderat på detta. Toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.