Sponsorer

EDIT: Cykel-mannen är identifierad.

Videon kan tyckas rolig, och i stunden vek vi oss av skratt när den cyklande pedofilen gav järnet för att fly på cykel. Bakgrunden är desto mer allvarlig med tanke på att mannen dök upp för att träffa en kvinna och hennes dotter i sjuårsåldern i sexuellt syfte.

Mannen som kallar sig Christer Andersson dök alltså upp på cykel, men när han såg att personen i passagerarsätet inte alls var ett barn utan en fullstor och skäggig Patrik Sjöberg så valde han alltså att pinna iväg. Råkade visst kläcka av mig att ”jag kör över honom” men det var alltså ett skämt.

Patrik hoppade av bilen och tog upp jakten till fots. Mannen fick hoppa av cykel för att ta sig igenom terrängen och fortsätta upp på tågspåren. Turen var dock inte på mannens sida för när hoppade upp på sin lilla cykel igen så tappade han bakhjulet. Mannen sprang med resten av cykeln över axeln tills han insåg att han hade Patrik efter sig. Då slängde han cykeln och sprang vidare.

Känner ni någon med rött skägg som cyklat runt på cykeln som nu ligger slängd uppe vid tågspåret så är vi tacksamma för tips.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

9 thoughts on “Vem är den cyklande Gävle-pedofilen?

 1. Han är nog torsk ganska snabbt, logga i kläderna samt tatueringarna i benen är så specifika så så fort någon av arbetskompisarna ser detta så är det färdigt. Man skulle haft ett bildebehandlingsprogram så man kunde fixat skärpan för att läsa texten på tröjan.
  För att det här är en farlig jävel som utan att blinka vill våldta en 7-åring.

 2. Vad i all sin dar?????? Kunde inte ens tänka mig nåt liknande som detta. Akut hjälp för honom och med tvång om han vägrar med tanke på de stackars barnen och detta är helt klart ett extremfall. Usch får lust att spy.

 3. Förstår att man kan känna att man vill köra över, helt naturligt att tänka så. Sen att verkligen göra det är ju en annan sak.

  Han tappade däcket till cykeln,snacka om panik. Vilka idioter de är pedofilerna och så jävla livrädda. Men när de sitter vid datorn kan de vara hur råa som helst.

 4. Visst … verkligen tråkigt för anhöriga..
  Men ett barn slapp bli våldtagen av detta as idag. Vilken vinst👏👏👏👏.
  Majoriteten av oss vanliga förstår att anhöriga INTE är förövare utan offer de också.
  Det här måste vara bästa idéen ever för att plocka bort dessa vidriga män!!!
  Heja heja er!!!

 5. Till alla er som oroas och våndas över att pedofiler hängs ut och därmed även deras anhöriga :

  Dessa människor tar en extremt stor risk redan som det är (utan Dumpen). Dom kan träffa en (som i detta fall) en totalt psykiskt instabil mamma som ena dagen låter en pedofil utnyttja hennes dotter andra dagen går till Polisen.
  Eller som andra fall. Dom VET att dom kan träffa en totalt trasig HVB-hemsplacerad 13-åring med psykisk diagnos och kanske drogproblem som ena dagen vill knulla med en gubbe andra dagen berättar allt för personal / Polis.

  Det jag vill säga är att dessa människor redan hängde ut sig själva den dagen de tog beslutet att fysiskt möta ett barn för sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *