Sponsorer

Ute på pedofil-safari träffade vi på denne mannen när vi rullade förbi Tibro. Han hade bestämt träff med en trettonårig flicka som han ville ha en relation med.

Vi har via ett annat konto haft kontakt med honom under samma tid. Även denna flickan var tretton, och till henne hade han skickat såväl videos som bilder på sitt kön.

 

Skrämmande i sammanhanget var att han svarade att han tappat räkning på hur många barn han haft kontakt med. Vi har bara varit två, och under förutsättning att han kan räkna till mer än ett och två så kvarstår frågan: Vilka är de andra barnen som han haft kontakt med?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[video width="272" height="480" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/01/received_292026459574923-1.mp4"][/video]

15 thoughts on “Mannen som tappat räkning (napp igen)

 1. Ännu ett rötägg. Det är ju f-n otroligt. Lite sinnesslö är han nog, eller så var han bara chockad över att ni slog till. Oavsett vad så ursäktar det ju inget alls. Kläm åt de dj-vlarna rejält.

  Jag måste säga att jag är djupt impad av hur era fiskare uttrycker sig. Det lyckas ju alldeles uppenbart.

  Jag blir illa till mods när jag ser de här äcklen, men ni gör en viktig sak. Jag hoppas att ni orkar fortsätta.

 2. Jag tycker det är så jvla obehagligt hur vanligt detta faktiskt är! Hade själv ett förhållande med ett pedofil-as i 6 månader.

  Jag uppskattar så oerhört mycket ert jobb och engagemang i detta. Ni är guld värda!

 3. Jag har sådan hatkärlek till den här sidan. I den bästa av världar så skulle det ju aldrig komma upp några nya inlägg här från er men tyvärr så kommer det ju mängder med ny konfrontationer. Där har vi själva hatet. Att det här va så vanligt förekommande hade jag ingen aning om.
  Kärleken består i att jag får se ytterligare en idiot bortgjord och stå och försöka stamma ur sig lögner och ursäkter. Tittar man riktigt noga så kan man se hur ångesten tar ett stadigt tag om strupen på dom och den kommer inte att släppa sitt tag på en lång lång tid. Seså, gå hem och skäms nu din fähund!

  Tack för jobbet ni gör och givetvis har ni fått en Swish också.

 4. Jag skulle gissa på att majoriteten som fångats in av dumpen ligger mellan en normalbegåvad person och denna Robin (ett fåtal undantag som är normal/högbegåvade). Man märker ju att ganska många utav dom ligger runt en 13-årings mentala nivå. Dom vet ju inte ens varför det är fel att ge sig på barn.

  1. En kollega till mig åkte fast i en pedofilhärva. Han betedde sig som vem som helst men i kontakten med barn uttryckte han sig som ett barn själv. Ett sätt att locka till sig barn gissar jag.

 5. Grejen med att de gör konfrontationer och lägger ut det här är inte för att andra ska börja trakassera dessa personer, hota med våld,att de vill att andra ska skriva hur de ska tortera pedofilerna och så vidare. Att de lägger ut det är för att varna om att pedofilen kan finnas där barn finns,för att samhället ska se vilket enormt problem detta är och så vidare. Jag är övertygad att det är så de tänker.

  Alla ni som sprider hat eller på andra sätt skriver vidriga saker om tortyr för pedofiler, ni är sjukt obehagliga i era beteenden.

  1. Jag tycker faktiskt som dig! Det är ett nog straff att bli uthängd härinne.
   Sen vad man själv tänker om dessa är en annan sak.

 6. Han ligger på samma mentala nivå som ett barn och han kan säkert finna det svårt att bli tillsammans med en vuxen människa men hans beteende är lika farligt för alla barn som han kontaktar och det måste få ett slut.

 7. Tror denna man förutom pedofil också är i behov av bättre stöd runt omkring sig. Han verkar lite bakom flötet minst sagt

 8. Ingen av de som vi hänger ut är friska, men kan man göra skillnad mellan högerregel och huvudled så ser man nog skillnad på barn och vuxna, annars kan man nog skylla på ett funktionshinder om man krockar också?

 9. ett år senare men han sa ju faktiskt att han var rädd för offrets pappa, vilket betyder att han vet att det han gör inte är rätt.

 10. Spelar ingen roll hur jäkla korkad och dum han är, han ska ligga ute på dumpen som alla andra peddos. Inte ett dugg synd om honom bara för att han är blåst i huvudet, för det är han lite extra mycket ja… ingen ursäkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *