29 mars, 2023

Ute på pedofil-safari träffade vi på denne mannen när vi rullade förbi Tibro. Han hade bestämt träff med en trettonårig flicka som han ville ha en relation med.

Vi har via ett annat konto haft kontakt med honom under samma tid. Även denna flickan var tretton, och till henne hade han skickat såväl videos som bilder på sitt kön.

 

Skrämmande i sammanhanget var att han svarade att han tappat räkning på hur många barn han haft kontakt med. Vi har bara varit två, och under förutsättning att han kan räkna till mer än ett och två så kvarstår frågan: Vilka är de andra barnen som han haft kontakt med?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[video width="272" height="480" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/01/received_292026459574923-1.mp4"][/video]

38 thoughts on “Mannen som tappat räkning (napp igen)

 1. Ännu ett rötägg. Det är ju f-n otroligt. Lite sinnesslö är han nog, eller så var han bara chockad över att ni slog till. Oavsett vad så ursäktar det ju inget alls. Kläm åt de dj-vlarna rejält.

  Jag måste säga att jag är djupt impad av hur era fiskare uttrycker sig. Det lyckas ju alldeles uppenbart.

  Jag blir illa till mods när jag ser de här äcklen, men ni gör en viktig sak. Jag hoppas att ni orkar fortsätta.

 2. Denne man är svagbegåvad eller till och med lätt utvecklingsstörd. Dock är han ett hot mot barn eftersom det verkar som att utrustningen funkar för honom. Detta påminner lite om den bölande pedoraptorn. Tyvärr tror jag inte han lärde sig ett dyft av denna konfrontation. Nyttan av konfrontationen är identifiering och synliggörande av detta pedofilproblem. Nackdelen är att denne kommer bli försiktigare och därmed farligare. Jag tror kastration och i allvarliga fall deltagande i eutanasiprogram är vägen framåt.

 3. Jag tycker det är så jvla obehagligt hur vanligt detta faktiskt är! Hade själv ett förhållande med ett pedofil-as i 6 månader.

  Jag uppskattar så oerhört mycket ert jobb och engagemang i detta. Ni är guld värda!

 4. Här blev jag nog för första ggn lite…fundersam!
  Är den här personen verkligen i “fullt tillräkneligt tillstånd”???
  (Ingen ursäkt för beteendet, men risken är att han har nåt ytterligare problemområde…)

  Hur som, Hejja er och alla fiskare, ni behövs!

  1. Maria: Ja. Hans boende är ett så kallat “Trapphusboende” eller om man så vill LSS-boende med tillhörande gruppbostad med matsal i samma område, så nog verkar han nog inte i “fullt tillräkneligt tillstånd” som du skriver. Hans beteende bör nog tas upp med hans handledare eller vad man kallar det för.

  2. Jag har verkligen delade känslor efter denna konfrontation. Självklart är han precis lika farlig för barn som dom andra pedofilerna och han måste ju självklart stoppas . Samtidigt tycker jag att det är tragiskt på ett annat sätt jämfört med dom andra konfrontationerna. Barnen kommer alltid först och som pappa till en tonåring så är jag väldigt tacksam för det jobb ni gör ❤️ men av någon anledning känner jag inte lika stort hat mot den här killen som mot dom andra männen.

   1. Jag är beredd att hålla med dig. tror inte han är helt frisk där uppe och inser nog inte helt 100 vad han verkligen gjort för fel.
    hoppas där är någon som kan förklara för han och hjälpa han få bort sig från dom sidorna .

    Fint jobbat Sara och Patrik och alla andra Fiskare

    1. ett år senare men han sa ju faktiskt att han var rädd för offrets pappa, vilket betyder att han vet att det han gör inte är rätt.

  3. Jag fick samma tanke! Fast det är flera som har nappat som jag anser inte har alla hästar hemma.
   Men oavsett så ska dem åka dit och hängas ut anser jag.

  4. Håller helt med.

   Den här killen är absolut inte helt riktig i skallen och i chattloggen så lyser det igenom hur sjukt ensam och bekräftelsetörstig han är. Han hade nog försökt inleda en relation med en kaktus om kaktusen börjat skriva sådär till honom.

   Med det sagt så är han, som andra säger, lika farlig för barn trots detta så bra jobbat.

 5. Ni gör något mycket viktigt. Efter att ert avslöjande delats i lokal Facebookgrupp framkommer att han jobbar som vaktmästare inom barn/ungdomssport samt att han jobbat som vaktmästare på dagis. Skrämmande. Förhoppningsvis kommer han inte skada fler barn nu.

 6. Han körde även ut mat till dagis o skola i Tibro kommun !!! Tycker synd om alla barn han haft kontakt med o säkerligen träffat !!!!!!!!!

 7. Jag har sådan hatkärlek till den här sidan. I den bästa av världar så skulle det ju aldrig komma upp några nya inlägg här från er men tyvärr så kommer det ju mängder med ny konfrontationer. Där har vi själva hatet. Att det här va så vanligt förekommande hade jag ingen aning om.
  Kärleken består i att jag får se ytterligare en idiot bortgjord och stå och försöka stamma ur sig lögner och ursäkter. Tittar man riktigt noga så kan man se hur ångesten tar ett stadigt tag om strupen på dom och den kommer inte att släppa sitt tag på en lång lång tid. Seså, gå hem och skäms nu din fähund!

  Tack för jobbet ni gör och givetvis har ni fått en Swish också.

 8. Tveksam denna. Dömmer inte er, men håll en dialog om detta. Konfrontation och filmen till LSS är ju självklart.

 9. Jag skulle gissa på att majoriteten som fångats in av dumpen ligger mellan en normalbegåvad person och denna Robin (ett fåtal undantag som är normal/högbegåvade). Man märker ju att ganska många utav dom ligger runt en 13-årings mentala nivå. Dom vet ju inte ens varför det är fel att ge sig på barn.

  1. En kollega till mig åkte fast i en pedofilhärva. Han betedde sig som vem som helst men i kontakten med barn uttryckte han sig som ett barn själv. Ett sätt att locka till sig barn gissar jag.

 10. Grejen med att de gör konfrontationer och lägger ut det här är inte för att andra ska börja trakassera dessa personer, hota med våld,att de vill att andra ska skriva hur de ska tortera pedofilerna och så vidare. Att de lägger ut det är för att varna om att pedofilen kan finnas där barn finns,för att samhället ska se vilket enormt problem detta är och så vidare. Jag är övertygad att det är så de tänker.

  Alla ni som sprider hat eller på andra sätt skriver vidriga saker om tortyr för pedofiler, ni är sjukt obehagliga i era beteenden.

  1. Jag tycker faktiskt som dig! Det är ett nog straff att bli uthängd härinne.
   Sen vad man själv tänker om dessa är en annan sak.

  2. Ni som skriver och tycker lite synd om denna kille. Tänk då på barnet denna kille hade förgripit sig på om allt hade gått som planerat. Bara för att man ser lite välvårdad och gulligare ut än genomsnittet på denna sajt ursäktar inte det våldtäkt på barn.

 11. Han ligger på samma mentala nivå som ett barn och han kan säkert finna det svårt att bli tillsammans med en vuxen människa men hans beteende är lika farligt för alla barn som han kontaktar och det måste få ett slut.

 12. Alla ni som “tycker synd” om denna man, faktum är att han chattat, skickat kuk bilder mm, och har (förmodligen hade) ett jobb där han är i ständig kontakt med barn!! Han är ju klar i knoppen nog för att inneha ett körkort, hantera datorer och så vidare.
  Så det är inte ett jävla dugg synd om en barnvåldtäktsman.
  Och vad anbelangar hans jobb, fick jag redan igår kväll ett mejl tillbaka från kansliet på idrottsföreningen att de kommer att ta åtgärder i saken redan idag.

  1. Tänkte samma sak, han är klar i skallen tillräckligt för att inneha körkort!!!! I övrigt, ett riktigt miffo.

  2. Det krävs ju ingenting för att ta körkortet. En som var med i “I en annan del av Köping” tog körkortet (dvs IQ<70). Jag har jobbat inom psykiatrin, och en kille som var intagen hade gått i särskola och han kunde ta körkortet. Och alla kan knappa på datorn.

   1. Nej han i “en annan del av Köping” misslyckades med bilkörkort så han kör runt med en mopedbil.
    Gravt utvecklingsstörda klarar inte av att ta bilkörkort sen brukar de inte sitta hemma och dricka starköl som denna filur.

    1. Nu pratar du om nåt du uppenbarligen inte har nån koll på.
     Har en syster med ett ganska grov förståndshandikapp, finns absolut dom i hennes ”krets” som har körkort. Det är inte jätte vanligt men det är några.
     Men det jag reagerar mest på är att du säger att dom inte brukar sitta och dricka starköl. Om du visste vilka problem dom har med just detta på boenden för utvecklingsstörda runt om i landet! Det är så jävla vanligt att folk med en störning utvecklar alkoholproblem. Dom vill vara ”vuxna” och drömmer om att ha riktiga relationer. Blir ofta väldigt fel när dom gör vad dom tror en vuxen ska göra.

  3. Det finns massor av mördare, våldtäktsmän osv med psykiska störningar som har körkort och till och med lite mer avancerade meriter i bagaget, tro det eller ej 🙄 Att använda kriterier som ”Innehav att körkort ” och ”kan hantera datorer” för att definiera huruvida någon är mentalt frisk låter inte helt genomtänkt..

   1. Ingen av de som vi hänger ut är friska, men kan man göra skillnad mellan högerregel och huvudled så ser man nog skillnad på barn och vuxna, annars kan man nog skylla på ett funktionshinder om man krockar också?

 13. Tror denna man förutom pedofil också är i behov av bättre stöd runt omkring sig. Han verkar lite bakom flötet minst sagt

 14. Tycker det är sjukt bra att ni gör det jobb ni gör. Känner den här killen lite grann men inte jättemycket. Kommer ihåg att han gick på särskolan. Har dock extremt svårt att tro att han på något sätt skulle vilja våldta. Jag vet vad lagen säger. Tror mer att han intellektuella nivå är “ganska låg” och att han förmodligen känner sig ensam osv. Att han förmodligen hade blivit lika intresserad som vid detta tillfälle även om personen är 13, jämnårig eller över 40. Så är det nog mest bekräftelse och att vilja ha ett förhållande att det kanske blir “desperat”. Men som sagt och som jag sett många skrivit så är det självklart inte okej på något sätt. Men som jag såg några skriva tidigare så tror jag mycket väl att han förmodligen inte förstår innebörden av det hela.

 15. Men va i hela helvete. Har sett den parasiten flera gånger i Skövde. Fy fan, kastrering och tvångströja på fanskapet. Tvi fan…. 😡😡🤬

 16. Spelar ingen roll hur jäkla korkad och dum han är, han ska ligga ute på dumpen som alla andra peddos. Inte ett dugg synd om honom bara för att han är blåst i huvudet, för det är han lite extra mycket ja… ingen ursäkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *