I november månad, när jag satt i psykakutens väntrum med en av herrarna som hade lite ångest efter att han träffat mig och Patrik två gånger på en vecka, så satt vi och tittade lite i hans surfplatta. Han visade sidor med chattar och konversationer som man inte ens i sin vildaste fantasi kan föreställa sig att de existerar på svenska webben.

Video 1:

 

Video 2:

 

För att wallraffa lite som pedofilkvinna registrerade jag ett konto som hette ”Mammatilltreflickor” och la ut en liten kommentar om att ”Vi söker openminded man för mys” Responsen blev enorm och nästan alla började med frågan ”Hur gamla är dom” En av de första som svarade var ”Erik47” och konversationen som fördes var verkligen svår att ta sig igenom. Vi fortsatte från webben över till Skype, där han kallade sig Tobias,  och sedan november månad har vi haft kontakt från och till.

För att se om han nappar på våra barnfiskare så testade vi även den vägen, och det gjorde han, även dessa konversationer har varit genomvidriga. Dock har han varit otroligt försiktig och rädd för att det inte skulle vara rätt personer som han kommer för att möta, så vi har spanat förgäves ett antal gånger. Denna gången hade han ställt sin bil på andra sidan motorvägen och gått över en gångbro för att spana.

Kollegan som jag hade med mig har tidigare under många år arbetat som polis, (dock sa hon upp sig på grund av dåliga arbetsvillkor för ett antal år sedan) och när hennes gamla polisinstinkter vaknade till liv så styrde hon oss ner mot den passage över motorvägen som utgörs av bensinmack, godisbutik och cafeteria. Efter att vi delat på oss för att söka av området så träffade vi på honom med en liten godispåse i handen.

VARNING FÖR DE MEST VEDERVÄRDIGA  CHATLOGGAR LÄNGST NER PÅ SIDAN. LÄS ABSOLUT INTE OM NI ÄR KÄNSLIGA.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

Fortsättning på Skype

45 thoughts on “Femfinger-Tobbe letar småbarn (napp igen)

 1. Sitter helt chockad i soffan efter att ha läst chatloggen..

  Fy fan, en sådan här människa skall inte få vistas ute bland oss andra. Totalt livsfarlig.

 2. Detta var bland det vidrigaste jag läst, vilket as, må den djävulen brinna i helvetet!!!

 3. Jösses 🤮
  Att dessa finns i vårt samhälle 😰
  Ni gör ett fantastiskt jobb och sluta inte att kämpa för utsatta barns framtid ✊✊
  Skulle vilja skriva vad man skall göra med ovan personer, men det skulle bli för barnförbjudet 🤐
  Ni är hjältar i mina ögon 🤗🤗🤗

 4. Fy vad äcklad man blir. Verkar ju finnas hur många som helst, överallt. På alla samhällsnivåer och i rättsväsendet säkert, som ska skydda de allra mest utsatta. Kanske är de för att blir påkomna! Men tycker att stort sett alla ser smått galna ut, Så fruktansvärd fattas det en gen eller två. Har inget som helst förbarmande. Vilka vedervärdiga människor, det är svårt att förstå att det kan finnas en sådan brist på medkänsla i en människa, så att den kan utsätta barn för detta.

 5. Jag mår riktigt dåligt av att läsa konversationerna.
  Förstå inte hur ni orkar? Ni är guld värda.. all heder och respekt till er..

 6. Visst kollar polisen upp om det stämmer med 11-årige grannen? Han måste åka dit det perversa äcklet 🤬

 7. Riktigt sjuk läsning men tyvärr så hur sjuk texten än är, så är verkligheten ännu värre. Så tack o lov för er på Dumpen. Skrämmande hur vanliga många av dessa ser ut vid en första anblick. Det visste jag iofs av egen erfarenhet sen tidigare men det förvånar mig ändå lite varje gång någon ny dyker upp här.

  Ang just detta fallet, så vet jag inte vad jag ska skriva mer än att du får stå för dina handlingar i resten av ditt liv, Tobias + att ALLA du någonsin haft kontakt med, som fd klasskompisar, familj, arbetskompisar, m.fl. kommer till slut att få reda på detta. Sånt här sprids. Fan va synd om din familj och de som står dig nära, som trott gott om dig och så visar det sig att du är helt störd i huvudet. Hela din fasad sprack. Ditt smuts!

  1. Jag måste säga att jag tycker synd om alla anhöriga till de här förövarna… De är helt oskyldiga men blir ändå uthängda indirekt.

 8. Som mamma till fyra barn orkade jag inte läsa den fruktansvärda chatten! Men tack för att ni finns, jag hoppas verkligen inte mina barn kommer i kontakt med dessa äckliga pedofiler. Fortsätt ert arbete, stödjer er till 100%

 9. Fy fan, fy fan, fy faaaaaaaaan,
  Det här var nog den vidrigaste Chatloggen, jag läst

  Hur i hela Helvete kan man skriva sånt här???

  Mat olja på en 4 åring,???

  Vad är det för sjuka människor?? Reagerar man inte på en pedofilmamma?

  Äcklet har säkert varit på grannens dotter också,
  Usch, detta är ju inte klokt ju

  Sara och Patrik mfl, ni gör ett grymt bra jobb
  All kärlek och respekt till er ❤❤

 10. Va fan …..ska inte staten låsa in en människa som skriver sånt….om inte måste ju Sveriges befolkning ta hand om sånna…VILKET JÄVLA AS

 11. Usch! Vart bor och verkar denna vidriga typ!!?Såna där måste borde definitivt inte få gå lösa och om de ändå gör det måste folk få veta var de befinner sig!

 12. Detta slår fan alla rekord i vidrighet. Tack för att ni fick tag i den vidrigt sjuka jäveln!

 13. Håller med Ola..
  Här känns en ”part 2” viktig, vill veta vad fan denna vidriga jävel får för straff om ens något alls… vet hans arbetsgivare om detta?
  Önskar denna jävel all olycka och hoppas han aldrig mer får träffa sina barn.

 14. Helt fruktansvärt, detta måste vara point of No return – kan inte finnas en människa kompis eller släkt som någonsin vill tala med detta sinnessjuka monster!! Jag är chockad och dessa män är en skam för det manliga släktet… fy fan

   1. Så hemskt..är bästa kompis till hans barn… fy fan. Att man bara tänker på dig själv? Han drabbar ju hela familjen , barn , ungdomar och alla! Usch så vidrig , brinn i helvetet .

 15. Tragiskt, svårt att ta in det jag just har läst.
  Hans sätt att utrycka sig i chatten tyder på att det finns flertalet tidigare offer.

  Gemensamt för dem flesta är att dem initialt endast erkänner minimalt med info i hopp om att den som ställer frågorna (sara/patrik) inte har förmycket bakgrunds info. När dem förstår att ni har tillång till mer info i form av genuina långtgående chatloggar, ip så erkänner dem lite mer.. för var gång.. när ni återigen hänvisar till en eller flera logg(ar).

  Intressant är att studera dessa Vidz / Ansiktsuttryck och man ser väldigt tydligt hur dem tänker febrilt, för att *anpassa svaren* utefter vad ni säger eller i vilken riktning bevisen pekar, haha

  De som säger sig sökt eller ska söka hjälp, gör det endast/ofta i syfte för att visa sig samarbetsvillig inför en ev. kommande rättegång för att få ett lidrigare straff. Det problematriska är att en del peddos (inte alla) vill EJ bli botade. Dem vill helt enkelt återuppta sitt sjuka hyperaktiva intresse för barn och fortsätta med det dem alltid gjort, vare sig dem åker dit flertal gånger eller bli uthängda.

  Fortsätt meddela alla i dess omgivning, partner, arbetsgivare, etc.
  Ert arbete gör definitivt skillnad, verkligen!

  Kvinnliga pedofiler förvånar Interpol .
  https://sverigesradio.se/artikel/4119911
  .

 16. Detta var det absolut vidtigaste jag läst och sett. Stackars barn som träffst honom. Och stackars hans egna barn som han uppenbarligen har.
  Hoppas ni har nån duktig fiskare som kan leta reda på fluckan han våldtagit som numera bor i Norge.
  Fy fan! Jag har inga ord 😭😢

 17. Fattade jag det rätt att pedofilen visade en chattlogg där en riktig mamma bjöd ut sitt/sina barn och att ni kopierade konceptet?

 18. Fy fan…jag kräks. Vilken vidrig varelse. Klarade inte läsa allt, skummade igenom texten. Lås in och kasta bort nyckeln. 🤮

 19. Det var inte direkt här man trodde man skulle se sin egen chef. Cred till er som fick tag i honom.

 20. Fyfasiken. Kan inte beskriva vad man skulle vilja göra med ett sådant här praktkräk.

  All respekt för att ni fångar in dessa.

 21. Fy fan va bra ni är som haffar dessa odjur! Kan inte fatta att det dräller av dessa äckel!!!
  Sluta aldrig med ert viktiga arbete, ni är guld.

 22. Hade han varit min granne hade han fått fly som en liten 🐀 Han är så ful och äcklig att se på. Tror han på fullaste allvar att någon attraheras av honom🤮 pedofil äckel. Nu vet hela Sverige att du är pedofil. Det var det bästa straffet du kunde få.

 23. Fiskaren är så grym😂 Trodde han på riktigt att hon menade att han var snygg och att han såg yngre ut än 48 år🤣 Han ser ut som 65+ antar att han ljög om sin ålder. Han kan nog aldrig vistas ute igen bland folk. Fegis till pedofil.

 24. Fyfan va ni är bra. Sätt dit dom jävlarna. Har blivet utsatt själv är 62 år nu men mår skit fortfarande. Riktigt jobbigt. Tack för att ni finns

 25. Blir så ledsen när jag läser sånt här, Att människor av denna typen går fritt… Jag själv är uppvuxen i fosterhem, Min pappa hade aldrig tagit ansvar utan försvann när jag var runt 4 helt – När jag hamnade på barnhem skulle han visa sig duktig och strax efter fick han uppdraget för avlastningsboende för fosterhemmet. Jag berättade åtskilliga gånger för mina fosterföräldrar på det sättet jag kunde att allt inte var bra hos pappa – Men jag fick orden ”han vill iaf ta ansvar” i ansiktet…. Idag förstår jag att min fobi för rumpan som pappa stoppade fingrar i och mitt problem med att ens gå på toa är något han orsakat.

  Tog tung narkotika i 14 år, blev ren och är idag själv förälder och kan inte på något sätt förstå hur man vill göra nått oskyldigt illa – Har faktiskt ingen tilltro till varken socialtjänst eller polis eftersom det jag var med om utspelade sig i modern tid (början av 2000). Jag fick en cykel i förlåt av socialtjänsten mot att jag inte talade mer om det.

  Det ni gör kan rädda så många från det mörker som kan gömma sig i att va utsatt – Tack för ert jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X