22 november, 2022

Cigarett-Lasse erbjöd Emma13 två paket cigg för ett ligg och en avsugning. Emma lyckades dock förhandla fram så att cigarett-Lasse skulle betala hela tre paket Winston för att få våldta ett barn.

När barnet (en ung kvinna som lätt passerar igenom som trettonåring efter lite styling) dök upp på Osby station så lös cigarett-Lasse upp som en liten sol.
Han hann precis fråga
– Fryser du? Och hon svarade med sin ljusa röst
– Ja det är lite kallt.
Han hade tänkt att de skulle gå in på stationens toalett för att han skulle få valuta för nikotinet när solförmörkelsen dök upp med en kamera i högsta hugg.

 

Pedofilerna ska veta att vi i fiskelaget pratar skit bakom deras ryggar. Konversationen som följer är mellan mig och en fiskare, där jag hemskt gärna ville ha cigaretter av märket Level men fick nöja mig med Winston.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

35 thoughts on “CIGG FÖR ETT LIGG (napp igen)

 1. Vart fan hittar ni dessa Imbecilla idioter? Hahahaha 😂😂😂
  Att ens gå på att någon skulle resa för 105kr t o r för 3 paket cigg i en timma av sämre kvalite genom sex i utbyte. Hur jävla dum får man vara? 😂😂😂😂😂
  Att han inte ens kände att det var nåt “fishy” när det är billigare och be nån köpa ut själv och respengarna och spara tid.

 2. Grymt bra! Vilken jävla pajas! Skrämmande att se hur många idioter det verkar finnas av detta slaget!! 2 paket cigg😂😂😂

 3. Hur många Second Handbutiker finns i Osby? Borde väl vara rätt enkelt och höra av sig till dessa och fråga hur de kan tänka sig att ha en som honom anställd.

 4. Från tre paket cigaretter till två paket…

  Han är inte bara ordentligt jävla sjuk i huvudet, han är också snål som en jag vet inte vad.
  Vem fan tror han att han är? Kn*lla ett barn för tre paket, ditt snåla pedofiläckel!!!

 5. En låda kubanska cigarrer och jag hade kunnat peta på pungen med en träpinne. Men två paket level? Classy.

 6. Så avtalet är alltså att den vuxne mannen ska köpa sex av en 13-årig tjej på en offentlig toalett, priset är tre cigarettpaket om kondom inte används. Han försöker pruta ned det till två paket.

  Om detta hade varit påhittat så hade jag skrattat åt det tarvliga beteendet men nu fastnar skrattet i halsen för idioten finns ju på riktigt.

 7. Undra vad frugan tyckte om att ha tog ciggen ?
  Och Får han många nya kunder till loppisen ?
  Jag hoppas i alla fall du får en spark mellan benen så du tappar din mobil på din dator så båda går sönder. Sen kryper du ut på gatan . Och har du barn hoppas jag aldrig du får träffa dom igen .

 8. Han är enkel att hitta på fejjan. Sambon som är dubbelt så gammal som han har tagit bort honom som vän efter att någon skickade videon som kommentar på hennes senaste inlägg. Han verkar ha diverse diagnoser och jag har en känsla av att hans jobb på loppis eller va det nu var är någon form av daglig verksamhet. Sistnämnda är spekulation.

 9. Men denna loppis måste man ju besöka när han jobbar där.
  “Tycker jag känner igen dig?”
  “Är det du Lasse?”
  “Cigg-Lasse? ”

  Se vad ärkegrisen säger.
  Skulle han inte jobba just den dagen så kan man väl visa upp filmen för de som jobbar där och fråga när han jobbar nästa gång?

  Nån som vet vilken loppis han jobbar på?

 10. De flesta pedofilerna verkar ju vara förståndshandikappade, imbecilla.
  Inte så jävla fräscha heller 🤮.
  Men den gemensamma nämnaren, efterbliven eller ej, är att dom anser sig ha rätten att våldta våra barn 😨.
  Och som tidigare nämnts, det verkar finnas hur jävla många pedofiläckel som helst😱.
  Nu när ni finns och avslöjar pedofiler på löpande band kan man ju tycka att dom borde låsa in kuken sin och kasta nyckeln, men ikke.
  Men om detta sätt att avslöja dom sprider sig till en “folkrörelse” likt ett medborgargarde så bör det ju rimligtvis minska…
  Så jävla drygt och man är i princip maktlös.😢

 11. Hej , jag tycker att ni gör ett kanonjobb som konfronterar pedofilerna och lägger ut det här , har ingen som helst sympati för dom. Men tycker inte att ni behöver visa ansiktena på dom runt omkring , som inte har något med detta att göra , tex på dom som gick av tåget i denna konfrontation. Det finns många som lever med skyddad identitet som inte vill att vissa ska få reda på vart dom bor . Borde ju gå att fixa hyfsat lätt , en tanke bara . Mvh Anders

  1. Hur gör de som filmar dokumentärer i storstäder och andra städer när folk går omkring på torg och tågstationer mm? Söker de upp varenda person för att fråga om det är ok om de är med i bakgrunden? Jag tror inte man jobbar så i Sverige. I USA däremot gör man så och måste be om allas tillstånd.
   Dessutom är det en väldigt liten procent som lever under skyddad identitet.

   1. Jag tänker mest att det inte syns att dom filmar , är ju skillnad om man ser riktiga kameror, då kan man ju gå liten omväg om man inte vill synas . Dom som går av tåget har ju ingen aning om att dom kommer synas för en halvmiljon svenskar . Kanske bättre att bara filma i marken, innan dom kommer fram till pedofilerna ,så som dom brukar göra på dom andra konfrontationerna . Men det var bara en tanke som sagt och kanske svårt att ordna .

   2. Är för övrigt runt 25 000 som lever med skyddad identitet i Sverige. Inte så många procent av 10 miljoner såklart men ändå . Hade jag haft det ,så hade jag ju inte tyckt om att det visas upp vart jag bor genom att blivit smygfilmad när det inte handlar om något jag gjort.

    1. @Anders, yes, jag håller med! Risken är dessutom att de åker dit på GDPR om de inte blurrar ansiktena. Det vore synd om gärningen skulle stoppas av ett sånt skäl.

     Och JA, jag håller med om skyddad identitet också. Mycket klok synpunkt! Det handlar om alla andra, inte pedofilerna. DE ska hängas ut maximalt.

     1. @Admin,

      min kommentar rör inte pedofilerna, utan de människor som rör sig runt omkring och som tex kommer ut från ett tåg eller passerar er kamera när ni filmar peddo-svinen.

      Det handlar om att göra rätt saker på rätt sätt. Jag tror att de flesta här anser att ni gör rätt i att hänga ut pedofiler, men jag tror också att de flesta här inser att Anders har en poäng i att det kan finnas personer med skyddade identiteter som inte ar med saken att göra och som riskerar att få sina identiteter röjda.

      Du har tydligen rätt att i att GDPR inte är relevant för er eftersom ni har utgivningsbevis (vilket f.ö. är grymt smart eftersom det bara är en drabbad som kan anmäla er för förtal och då röjer de ju sig själv 😀 , de är nog alltför ljusskygga för det. )

      Nej, det handlar om de som inte är pedofiler, de som är runt omkring. Säg att det bland dem finns tex kvinnor som har utsatts för våldtäkt, mordhot eller som har barn som har utsatts för övergrepp från person i nära relation. Skulle ni röja en sådan person med skyddad identitet, så motverkar ni ert eget syfte och risken är att den goda anda som finns här, inkl acceptansen över att ni hänger ut ej-dömda personer, riskerar att erodera. Jag tror helt enkelt att @Anders har en viktig poäng. Vv se synpunkten som en vänlig gest till er så att ni kan fortsätta att existera. Det finns för många svin där ute som måste bli konfronterade och uthängda,

   3. Bara för att ni i laglig mening får visa ansiktet på förbipasserande betyder väl inte att ni borde göra det? Nämn en enda bra anledning att inte blurra ansiktet på folk som inte har med konfrontationen att göra? Det är väl enkelt gjort, varför inte bara det? I övrigt är jag ett stort fan av att ni hänger ut dom här äckliga människorna, men det räcker att ni visar förövaren.

 12. Så fucking vidrig JÄVEL!!! Assså fyfan hur kan man se så lite på flickor?! 2 fucking ciggpaket jag spyr!!🤮🤮🤮

 13. Snålaste jävla pedofilen någonsin, två ciggpaket för en våldtäkt. Två paket är vad ett barns framtid är värt. Att han ens har mage att förhandla. En sån som honom kommer aldrig förstå allvaret, aldrig

 14. Haha, han ångrar sig? 🙂
  Definitivt en total *solförmörkelse* som han inte lär glömma i första taget:)

  Sara: “Han hade tänkt att de skulle gå in på stationens toalett för att han skulle få
  valuta för nikotinet när *solförmörkelsen* dök upp med en kamera i högsta hugg.”

  —Tid: 1.04
  Sara: Hon utgav sig för att vara 13 år gammal,
  Sara: 13 år gammal och du skulle våldta?
  lasse: Nej

  Sara: Jo
  lasse: ja..

  Sara: Hur ställer du dig till detta?
  lasse: Jag ångrar mig.

  Sara: Du ångrar dig?, så du ska inte våldta nu då?
  lasse: Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.