Sponsorer

Efter att vi under ett dygn gjort fyra individer besvikna genom att dyka upp på dejter där ena parten skulle ha varit ett barn spelade vi in denna podden. Övertrötta som vi var så blev den kanske lite flamsig 🙂

Länk till Acast: https://open.acast.com/public/streams/61af5a18e718920012bdad14/episodes/61c0b58f57f5d70012b4fe05.mp3

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

6 thoughts on “Jultrålen – avsnitt fyra av dumpenpodden

  1. Förstår att ni var trötta när ni gett ut flera konfrontationer senaste tiden. Måste ju ta energi att konfrontera dessa pappskallar.

  2. För att orka konfrontera och prata med dem som nappar på betet gissar jag att humorn blir en ventil. Det är också skönt att höra att mitt i all skit, som jag gissar blir högst närvarande med era egna erfarenheter, att humorn finns där. Även om erfarenheterna är tunga och det gett konsekvenser så finns det humor och glädje också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *