Jag har precis sett Prio 1 i förövarens spår på SVT Play som är en dokumentärserie som blandannat visar svenska polisens arbete i specialgruppen NOA som utreder sexuella övergrepp på barn.

Vi får följa ett fall där en svensk mamma säljer sina unga döttrar på nätet till betalande svenska pedofiler. Mamman säljer både foton, videor och camshower på döttrarna som är mellan sju och tio år.

Mamman medverkar ibland själv vilket hon nekar till men polisens tekniker har lyckats återskapa delar av dom streamade showerna där man ser en vuxen kropp tillsammans med flickorna men mamman hävdar att hon inte minns och vill heller inte titta på bilder eller filmer som polisen har.

Att en kvinna som är mamma tio fem barn finansierar sitt uppehälle med att dels sälja camshower , videos, bilder med sexuellt innehåll på sina döttrar är ett avskyvärt brott och omöjligt att förstå som tittare.

I dokumentären ser man hur männen svärmar på olika sajter för att kunna komma över material på sexuella övergrepp på barn och det som slår en är att polisen skulle kunna gripa hundratals personer varje dag om dom bara fick mer resurser.

Det hemska med mamman är att hon inte känner nåt ansvar och försöker med att hon själv minsann haft en jobbig uppväxt och den lilla förklaringen att döttrarna filmades var mer eller mindre oskyldigt för ”en kropp är ju bara en kropp”…

Mamman lät också en man som hon bara träffat i nåt dygn ta med yngsta dottern som var runt sju år på en utflykt under en resa till Malta där mannen hade hyrt en lägenhet som mamman disponerade. Mamman lät sedan dottern sova över helt ensam med mannen och han sov naken med dottern…

Mamman såg inget konstigt i detta utan ifrågasatte polisen då hon menar att allt inte är sexuellt och dottern gillade ju mannen och därför lät honom ta han om dottern helt ensam ett dygn… Magen riktigt vänder sig på mig när man får följa förhören med dom inblandade och som alltid är pedofilerna redo att prata om sig själva och hur jobbigt deras liv är.

Att en mamma står åtalad för såna grova brott är inte så vanligt men det visar hur ond världen och verkligheten är. Vad för straff fick dom inblandade? I tingsrätten gick det åklagarens väg och dom inblandade fick mellan två och sex år men det sänktes i hovrätten till fyra och ett halvt år för mamman och samma för en av männen.

Det måste vara frustrerande för polisen och åklagaren att sitta på så mycket bevis som sedan skall tolkas juridiskt som alltid är i förövaren fördel. Att mamman var den som var mest skyldig är ju uppenbart och hon skall ju givetvis dömmas även hon för våldtäkt mot barn och få det strängaste straffet.

Ju mer förundersökningar och domar jag läser så blir jag mer och mer övertygad att vi alla måste hjälpa till att få våra politiker att se över rättsystemet och värna för våra barns säkerhet och se över straffskalan.

I det här fallet så var barnen inte säkra ens i sin hemmamiljö och fick växa upp med mammans förklaring att alla barn måste hjälpas åt när mamma har ont om pengar…

Vill ni stötta mig och Patrik med Dumpen så är vi väldigt tacksamma

4 thoughts on “I förövarens spår

  1. Så bra att det här lyfts om och om igen.

    Det var en uppmärksammad pedofilhärva som Dömdes 4/7 2019.

    Om ni ser hur hårt poliserna arbetar för att åka till Asien för en av dessa 6 förövares brott…

    Då blir jag ändå stolt våra skattepengar b la går dit!

  2. Har sett tre avsnitt hittills, och det blir ju fan bara värre och värre! Jag finner fan inga ord för hur VIDRIGA dessa pedofiler är. Beundrar alla poliser och personer inom rättsväsendet som får möta dessa monster dagligen och ändå behåller lugnet. Sen känner jag mig ärligt talat livrädd för hur jag ska kunna skydda mina två små barn mot dessa vidriga typer. Det kan ju seriöst vara vem som helst?! Hur många är de egentligen? Med tanke på hur efterfrågat övergreppsbilder/filmer på barn är på nätet så lär de ju vara sjukt många. Hemskt rent ut sagt

  3. Det senaste är Staffan Hildebrandt som har förgripit sig på småpojkar. Han utrycker sig väldigt lamt om sin skuld och man kan tro att han det är som om han har fått ett antal parkeringsböter och ångrar sig. Alla dessa förövare som inte verkar känna någon som helst skuld fast de har förstört andras liv för all framtid, må de brinna i helvetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X