Sponsorer

För att se om jag får några svar registrerade jag mig som ”sexårsmamman” och skrev följande annons.

Annonsen blev för mycket, även för chatten som jag befann mig i och jag blev blockad, men under de två timmar som annonsen fick vara aktiv så hann jag få 37 svar på PM.

Ingen skrev ”men HALLÅ bjuder du ut ditt barn?”
Ingen skrev ”Jag ringer polisen”

De flesta ville att jag skulle börja berätta mer om min sexåring och hur långt jag ville att man skulle gå med henne. De som visade störst intresse för mig och mitt barn lotsade jag över till Skype för fortsatt konversation.

En av de som fastnade på kroken var Pelle45GBG eller Pellepapppa (med 3 p) som han kallade sig på Skype. Vi bestämde träff och satt och spanade i bilen när han rullade in på en parkering i Kortedala. När han gick av bilen för att fullfölja sin fantasi med en openminded mamma på tjugofem och hennes sexåriga dotter så stod vi redo att möta upp honom. Han försvarade sig med NäNäNäNä och ett Näääää när han fick veta att han kommer att bli polisanmäld för att han skickat en bild på sitt könsorgan.

Efter att sambon fått veta om hans innersta drömmar så fick han gå på stående fot.

Ch

VILL NI STÖTTA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

16 thoughts on “Nänänänä sa mannen som ville mysa med en sexåring och hennes mamma (Napp igen)

 1. Jag blir fan mörkrädd sicka jävla as det finns, men det värsta är att mina sk fb vänner inte vill gå med i gruppen😭. Tack för att ni finns❤️❤️❤️

 2. Man får ju hoppas han blev tillräckligt skrämd för att fortsätta försöka träffa barn!! Och nu kommer folk veta vem han är och att han är pedofil! 👍🏻Bra jobbat! Tack för att ni finns! ❤️

 3. Tack för att ni finns! ❤️❤️❤️

  Ett till kräk fast på kroken. Jag blir mörkrädd när jag tänker på alla pedofiler som vandrar runt i samhället. Någonting måste hända i detta samhälle! Jag har en känsla av att erat arbete och dumpen.se kommer bidra med en förändring. Det kanske inte sker nu eller imorgon men med tiden kommer fler och fler öppna ögonen och politikerna också, och förändringar kommer ske. Därför är jag så tacksam för att ni finns.

  1. Så himla fint sagt. Det är så vi också känner. Nu är vi på väg mot förändring och det är tack vare oss och alla er som stöttar oss. Utan alla er skulle vår kamp vara förgäves! <3

 4. Man blir riktigt mörkrädd . Tack för ert arbete! Hoppas att det leder till någon förbättring.

 5. Tack för det ni gör, förut har man tänkt att det är bara kufar och störda som gör såhär men när det visar vara en vad man trodde helt normal svensson som man jobbat med beter sig såhär träffar det på ett helt annat sätt, speciellt när man har egna barn i nästan samma ålder.

  Det kommer en slant på swish.

 6. Fy fan. En sexåring!!? Hur felknullad kan man vara i huvudet när man skriver sådana här saker och dessutom åker iväg för träff? Undra hur många stackars barn som råkat ut för honom. Bra att hans sambo kickade honom direkt, hoppas alla andra gjorde likaså.

 7. Frågan är om han inte gjorde dej en tjänst när han skickade en bild på snorren istället för på det där stygga plytet
  Kräkvarningen på båda dock

 8. Fy faan så män beter sig…dom kan inte kallas män som beter sig och skadar barn

 9. Jag har 3 syskonbarn 18- 9-6 år. De är de bästa som hänt mig i livet. Jag har inga barn själv men mina syskonbarn är som mina egna. Jag älskar dom över allt annat och är extremt överbeskyddande mot dom.
  När de har varit runt 4-5 år har jag gått in på det här med pedofiler. Jag har förklarat (på deras nivå) att INGEN får ta på deras kropp. Jag har upprepat upprepat upprepat och upprepat detta för dom JÄTTE MÅNGA gånger och gör det än idag. Jag har förklarat för dom att det finns elaka vuxna där ute i djungeln som gör saker mot barn som man inte får göra osv. Det är VIKTIGT att man Förklarar på ett enkelt och pedagogisk sätt så de förstår vad man säger. Viktigt att också förklara för dom att vuxna kan hota barn för att de inte ska våga berätta. Man ska prata många gånger med barnen om det här så de verkligen verkligen förstår. Våga prata och berätta för dom hur verkligheten kan se ut för visa barn. Många föräldrar tar för givet att deras barn ska veta detta själva. Därför är det super viktigt att prata med dom om pedofiler.

 10. Det är så jävla sjukt! Jag var kollega med denna mannen, har snackat mycket med honom och uppfattade honom som en jävla trevlig och reko kille och sen får man reda på vad han håller på med på fritiden. Dessa sjuka jävla as finns bland dig, det kan vara den du minst anar. Som tur är fick han sparken på direkten och hans jobbdator som innehöll BP blev beslagtagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *