Sponsorer

Hur gick det sen och vad hände runtomkring? undrar jag ofta..

Videon är tagen i ett annat perspektiv, där man ser Patrik Sjöberg i försök att lära den bölande pedoraptorn att räkna.

Vad hände efter att Klas knatade iväg, arg som ett bi för att bussen inte levererade hans Evelina?
Det kan vi följa lite av i chatloggarna nedan. Han gick alltså inte hem utan rakt ut i skogen och där ”tappade” han sin telefon. Sedan har han alltså varit ute och letat upp den för att sedan sitta orolig för att polisen ska hämta in honom.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

Välkommen till verkligheten Klas! Det är inte lagligt att ha relationer med barn. Du är inte någon martyr för din kärleks skull som du verkar tro. Övergrepp av barn skadar dem, detta verkar du dock inte bry dig speciellt mycket om, men om inte annat så för din egen skull, håll dig borta från barnen, för du verkar uppenbarligen lida för din tro att barn är någonting som man ska förgripa sig på.

Vill ni stötta oss på dumpen så är vi väldigt tacksamma 

 

 

11 thoughts on “Den bölande pedoraptorn har inte gett upp hoppet.

 1. Tack för att ni finns…
  Har ärr som aldrig försvinner…
  Skickat ett litet bidrag 💙

 2. Hur trög är han egentligen? 🤦🏻‍♀️ Hur fan kan han inte förstå att det han gör är FEL?!!! 😡

 3. Alltså på riktigt, han har ju inte många pållar i stallet den där killen🤮

 4. Den här personen kommer alltid jaga efter småbarn. Han verkar vara mentalt efter och känner förmodligen att han platsar bättre ihop med barn. Han är väl en såkallat incel där folk i hans egna ålder ser igenom honom. Fängelsestraff under lång tid och oxå nån jäkla rehabiliteringsplan/elchocker. Han kommer nog tyvärr alltid falla tillbaka. Obehaglig är det i vilket fall. Usch och fy! 🤮

 5. IQ:t på denna avart ligger nog på samma nivå som på min kära släkting som har Downs syndrom. Lägre till o med. Men istället för att kamma mattfransarna o rulla tillbaka sina kassettband varje kväll så har den här utvecklat synnerligen farligare tvångstankar. Han kommer aldrig sluta. Som ni säger på klippet så ligger han bra till för att bli veckans dump. Tycker ni hanterar situationen bra,utan att tappa koncepterna. Många hade inte klarat det, istället tröttnat på dumheterna han kläcker ur sig och själv eskorterat honom till skogen. Det är en av sakerna jag gillar med gruppen. Ni gör rätt. Medalj!

 6. Hahahaha!
  Är han på riktigt?
  Trots avslöjad så fortsätter
  han, han är sjuk.
  Skulle behöva bo på ett boende, skulle inte vara förvånad om han är
  Utredd för förståndshandikapp.

 7. En sjuk idiot, raggar smått var han än är. Usch vet massor om denne idiot, försökte våldta en tjej från ett hvb hem som jag känner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *