Är det inte lite märkligt att alla pedofiler vi avslöjar enligt dom själva aldrig skulle göra nåt med en minderårig men likt förbannat så dyker dom upp på den bestämda mötesplatsen punktligt.

Peddokramarna och våra belackare menar att långtifrån alla pedofiler är aktiva dvs inte alla våldtar barn utan dom fantiserar bara om det. Ni som har läst chatloggarna på dumpen ser ju att övergreppen begås ju redan på nätet där dom utförligt förklarar vad som står på deras menu.

Självklart så är det säkert inte alla som löper linan ut och konkretiserar sina perversa fantasier men det beror nog mer på att dom inte har kommit så långt att dom har varit tillräckligt nära ensam med ett barn så det är mer ”tillfället gör tjuven”.

Att det skulle finnas en stor grupp pedofiler som inte begår fysiska övergrepp på barn skall tas med en nypa salt då det inte finns nån forskning som stöder det utan dom professionella använder sig av samtal med pedofiler och där vet vi ju redan att alla ljuger.

Det sägs från peddokramarhållet att det är så stor grupp som 30% av fromma pedofiler som är absolut ofarliga i samhället. Vi på dumpen kan nästan ta gift på att det är totala motsatsen för så många män söker sig till sajter och appar där det egentligen bara skall vara barn närvarande är fruktansvärt.

Vi måste ta i med hårdhandskarna med pedofiler och se till att dom inte kan befinna sig där barn finns och det gäller både på nätet och i verkliga livet.

Forskning som bedrivs på pedofili måste ske på ett seriösare sätt och inte på ett naivt sätt som i fallet där Childhood sponsrar forskningen på Karolinska där man som vanligt sätter fokus på pedofilers välmående och totalt skiter i offret. Väldigt konstigt att inte folk som skänker pengar till Childhood inte opponerar sig då pengarna inte går till barns välbefinnande.

Text hämtad från Childhood-foundations hemsida

 

Vi på dumpen får ibland höra att vi utsätter barn för mer lidande då vi outar pedofiler med namn och bild för det gör tydligen att pedofili stigmatiseras och pedofilerna gömmer sig istället för att söka vård. Glöm inte att pedofiler bara söker sig till vården när dom blir pressade och blivit påkomna och dom gör det endast för att slippa granskning.

Vi på dumpen kommer steppa upp kampen mot pedofilerna och bara jag blir någorlunda frisk så ska vi plocka fram stortrålen och köra igång ett pedofilfiske som aldrig skådats! För vi är övertygade att alla dessa män som vi kommer i kontakt med på nätet är alla potentiella barnvåldtäktsmän!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma. 

2 thoughts on “Snart steppar vi upp kampen

  1. Vad menar du med att pengarna till childhood inte går till barnen? Hela syftet med studien är ju att minska risk för att pedofilerna begår övergrepp och jobba i förebyggande syfte istället för att samla ihop spillror av offer. Tänk ett steg längre!

    1. Sverige är ganska ensamma om att hålla kvar vid hoppet om att kunna bota individer med en obotlig störning. Detta har pågått i årsvis, men man har inte kunnat visa upp någonting annat än enkätsvar där pedofilerna säger att dom är mindre sugna på barn. Siffrorna visar på någonting helt annat. 20% var andelen övergreppsutsatta barn 2014 och enligt barnahus nyaste rapport är siffran uppe i 25%. Hur lyckad är då denna forskning? Visst är det bra att det finns stöd för individer som har en störning, men när man skänker pengar till CHILDHOOD så vill man kanske veta att de kommer barnen till gagn och inte till luddiga studier på pedofiler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X