Hej! Våra fiskare har tyvärr råkat fiska upp din man. Det beskedet blev jag så illa tvungen att lämna till en kvinna idag.

Orsaken är en man som haft kontakt med ett gäng av våra fiskare. Vad som kännetecknat hans konversationer har i jämförelse med de andra pedofilerna som vi hanterar till vardags kännetecknats av en betydligt mer försiktig framtoning. Vi på fiskeexpeditionen har kallat honom garderobspedofilen i flera månader, med tanke på att han mycket väl haft kännedom om åldern på barnen, men inte varit riktigt lika tydlig i sina avsikter som brukligt.

Idag var en lämplig dag att möta upp garderobspedofilen, så vi bestämde träff på Kvidinge järnvägsstation. Vi i egenskap av en 14-åring, för att han skulle bjuda på glass och kanske mer därtill.

Satt i antipedofilbilen och spanade när det kom en nyare Volvo av mindre modell smygande, och jag tänkte direkt. ”Aha där är han” Bilen smög runt en stund och när tåget som 14-åringen skulle komma med rullade in så skrev jag ”var är du?” Han svarade med att jag skulle gå ner i gångtunnel under. Jag replikerade att jag sitter på framsidan av stationen, utanför stationsbyggnaden. En man dök upp i gångtunneln och tittade sig febrilt över axeln.

När han med nervös gång började vända tillbaka så tog jag bilen, körde över järnvägen hittade den lille Volvon, så jag parkerade intill. Mannen skrev efter ett par minuter att han hade gått ner till badet, och undrade om jag kunde gå ner mot byn. Tänkte att det troligtvis var ett försök att lura iväg mig, så att han skulle kunna hoppa in i sin bil och puttra iväg, så jag satt snällt kvar och kontrollerade vem som står registrerad på bilen.

Ringde upp kvinnan som stod registrerad på den, och drog en vit lögn ”Hej din bil står parkerad väldigt slarvigt vid järnvägsstationen i Kvidinge, och jag undrar bara så ingen stulit din bil” Kvinnan frågade om jag kunde ringa tillbaka om tre minuter, hon skulle bara ringa maken för att fråga varför bilen står där den står.

Där och då hände någonting inte helt oväntat. Mannen som hade gömt sig i väntan på att jag skulle avlägsna mig, kom efter samtalet från hustrun springande som skjuten ur en kanon, kastade sig in bakom ratten och körde iväg i en väldans hast.

Återkopplade till kvinnan som var registrerad ägare på bilen som mannen kört iväg med och bad om ursäkt för min tidigare lögn om en slarvigt parkerad bil som måhända var stulen och förklarade mitt egentliga ärende, att hennes make fastnat på kroken, men glidit iväg i all hast.

Video tagen från andra sidan järnvägen när den lille bilen åker iväg.

Kvinnan som inte hade haft en aning om makens förehavanden, reagerade med en hjärtslitande och uppriktig sorg över situationen. Hade alla reagerat som hon så skulle pedofiler inte haft några beskyddare som tittar bort och låter vidrigheterna fortgå.

Kort därefter kom ett meddelande från mannen där han i försök att känna mig på pulsen frågade ”Gör du?” Jag förklarade mina egentliga avsikter med konversationen och ordväxlingen som följde finns att läsa nedan.

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 


 


 

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

9 thoughts on “Garderobspedofilen

 1. Usch! Fan vilket bra jobb ni gör! Har låtit min dotter läsa igenom många inlägg så hon förstår farorna med sociala medier o alla äckel som finns där ute. Livsviktigt jobb!

 2. Går inte i ord att beskriva betydelsen av det du/ni gör. Varje pedofil ni hindrar från kontakt med barn innebär färre offer. Tack för allt ni gör.

 3. Jag är illamående när jag läser att en pedofil efter en annan från min kommun och grannkommuner dyker upp här. Fy fan vad lite man vet om männen runt omkring sig… Tack än en gång för ni visar upp dem här så vi kan skydda våra barn.

  1. Ja verkligen o alla hyllningar till Patrik o hans team som avvärjer en våldtäkt varenda gång de avslöjar peddosvinen!!

   Skrattretande, inte ens polisen kan lägga ner arbete på detta samhällsproblem, hittade inte ens ip numret, visst 🤣🤣, men Patrik o hans medarbetare hittade! Shame on you Polisen!!

 4. Gud vilka äckliga perverska människor/män det finns. Jag såg ert inslag på tv det var så jag visste om er. Tack för att ni finns, det är tydligt att polisen inte är tillräckliga och alldeles för låga brott! Ynka 3år efter att våldtagit ett barn och utpressat flera. Tycker att de ska försvinna helt ur samhället. Och BRA att ni hänger ut de!

 5. Kan inte med ord beskriva hur viktigt ert arbete är och hur många barn som slipper träffa på de äckliga gubbarna ni hinner få tag på. En utav dessa äckelgubbbar är en pappa i min dotters klass!!!! Det bevisar bara hur lite vi vet om människan och hur lite vi vet vad som händer bakom stängda dörrar.
  Tack för ert fantastiska arbete ni gör!

  1. Den ligger under den gråa texten ”Chattloggar 18+. Varning för sexuellt innehåll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X