Sponsorer

 

 

 

 

 

 

Som indianer smög jag och en gruppkompis från dumpen in i två av väldigt många peddo-grupper. 

I egenskap av 11 och 13 och 14-åringar babblade vi på via PM med medlemmarna, som gladeligen visade både ansikten och wurstar. Efter att ha säkrat konversationerna och dumpat allt, så brakade vi idag in och rumlade om som elefanter i en porslinsbutik.

Ena gruppen gick det fort att bli blockad från, men den andra, hade en moderator vid namn Törnrosa och hon verkar ha sovit gott, så där hann vi röra om i grytan ordentligt. En hel del av medlemmarna droppade ut ur gruppen i takt med våra jobbiga frågor och påpekanden. När gruppen slutligen lyckades få tag på någon som kunde hoppa in som ställföreträdande moderator, och som nu tar bort alla medlemmar manuellt, så slängde han även ut oss efter påpekande om att han igår hade raggat på mig i egenskap av 14 åring, och att jag faktiskt dumpat allt. 

(Vissa av skärmdumparna från gruppchatten kan ha kommit lite i oordning)

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *