Sponsorer

Nyligen dömd för grov misshandel av sin vuxna flickvän, valde Gerry att rikta in sig på barn istället. Han ville hemskt gärna att trettonåriga Petra som under deras bekantskap hann fylla 14 skulle kissa honom i munnen och mycket mer.

Tur som var så var Petra inget barn på riktigt utan en fiktiv varelse skapad av oss. Gerry väntade alltså på att Petra skulle komma med spårvagnen men istället kom jag och ställde frågor. Gerry som tom verkade ha glömt bort vad han själv hette sa att han väntade på en kompis, som inte dök upp men han fick väldigt bråttom därifrån.

 

 

KLICKA PÅ SPOILER FÖR ATT SE CHATLOGGAR, OBS 18+ Ålder.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Hämtat från dom med målnummer B 17227-19 rörande grov misshandel av sin flickvän med straffpåföljden 10 månaders fängelse:

”Gerry Johansson blev helt vansinnig när hon slängde telefonen på honom. Han slog
henne. Hon hamnade på marken. Hon kommer inte ihåg hur han fick ner henne på golvet. Hon hamnade mellan soffan och bordet. Han stod över henne och knäade henne i bröstkorgen. Han sparkade och slog henne i huvudet flera gånger. Slagen och sparkarna träffade sidorna av huvudet men hon fick också motta våld i ansiktet. Gerry Johansson hade inte något riktigt utrymme för att måtta några rejäla slag eller
sparkar men det gjorde ont. Hon minns inte om han slog och sparkade henne på andra delar av kroppen. Han skar henne i armen och handen. Han skar av hennes trosor, hennes tröja ett armband hon hade på sig. Ringen hade Gerry Johanssons f.d. glömt någon gång. Han tog av den och stoppade den i halsen på henne. Han gapade och skrek hemska saker. Han sprutade med en luftrenare och hotade att tända eld på
innehållet. Han sa att han skulle rätta till kirurgens jobb. Hon är brännskadad. Han
sade att hon var en äcklig människa och att ingen ville ha med henne att göra. Han hällde Vanish i hennes ögon. Hon har astma och fick svårt att andas. Gerry Johansson hade hämtat en kniv i köket. Hon tror att det pågick i någon timme. Hon var fruktansvärt rädd. Hon låg stilla. Hon blundade under delar av händelseförloppet. Hon höll med om allt han sade för att han skulle lugna sig. Hon tror att Gerry Johansson hämtade kniven efter att han hade hällt Vanish i ögonen på henne. Det sved i ögonen. Hon minns i fragment. Han skar henne först på överarmen. Det blev hål i tröjan. Hon vet inte vilken kniv Gerry Johansson använde. Fläckarna på tröjan (förevisat på bild) är blod. Gerry Johansson högg också i soffan och slog hål på en gitarr. Hon kände sig fullständigt förnedrad och var väldigt rädd. Hon var mörbultad. Hon blev placerad på skyddat boende. Hon bodde där mellan
fyra till sex månader. Hon hade skador en månad eller två men hon läker långsammare på grund av sina brännskador.”

Precis som vid konfrontationen så nekade Gerry givetvis till att ha misshandlat sin sambo, och hävdade att hon själv åsamkat sig skadorna.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

36 thoughts on “Ännu en som fastnade på kroken (pedofilstädning)

 1. Ni är fantastiska! Tackar min lyckliga stjärna att jag inte har någon erfarenhet av detta mörker. Skickar en symbolisk summa
  Detta mod, denna ork Ni har mot dessa satans avskum är beundransvärt ❤

 2. Hej!
  Såg på Facebook att han gillade
  Cannabis och att han hade småbarn. Han skrev att skulle sitta inne 10 månader i chatten, är det kollat om det är sant och varför?

  1. Han är dömd för grov misshandel och narkotikabrott 10 månader o 31 tusen i skadestånd till kvinnan som han vid flera tillfällen misshandlat.

   1. Har precis sett den här sidan och är helt i chock! Har titta på två filmer där ni konfronterat två olika äckel. Så vidrigt så illamåendet vällde över mig. Alltså på riktigt spyfärdig! Man vet ju att dom finns så klart, alla äcklen. Men att se dom i verkliga livet gjorde så att det blev verkligt på ett annat sätt. Svårt att förklara hur jag menar. Att få se och läsa hur de gör i deras vidriga chattar gör att man verkligen får upp ögonen över hur jäkla sjuka dom är! Vidrigt! Så jäkla bra jobbat. Häng ut dom så att de fastnar på människors näthinnor så att de får ett rent helvete. För det är exakt vad de förtjänar. Men det spelar ingen roll vilket helvete de än får så kommer det inte att vara i närheten av vilket helvete de ger sina offer. Har själv suttit i en rättegång när min son, som då var var i nio års åldern ,och hans vänner råkade ut för en äcklig blottare som stod och drog i skinnlappen. Är så stolt över grabbarna för de hade sinnesnärvaron och ringde polisen själva. Polisen tog honom men endast i någon timme. Sedan kommer han tillbaka till lekplatsen och gör om samma igen. Då ringer de till en förälder som springer dit. Han åker in till polisen igen. Men lika kort tid. Barnen var för små för att vittna i rätten så de fick vittna via en videoinspelning som sedan spelades upp i rätten. Denna man hade en historik på att åka in och ut i arresten fick vi veta. Och alltid för samma sak. Domslutet blev att han var för sjuk för att dömas så han släpptes fri direkt. Och fortsatte i samma spår. Men det blev inte en lång stund. Han drunknade sedan i sjön i närheten. Så då fick barnen det lugnt i varje fall, Observera att barnen fick mardrömmar och vi kunde inte låta dom gå hem till varandra när han var ute, inte heller vara ute och leka. För vi vågade inte. Så jag tackar gud att sjön här fanns. Tack för att ni gör ett så fint jobb när inte rättssystemet klarar av det! All respekt och heder till er! Riktiga hjältar!

 3. Tack ni underbara änglar som jagar dessa monster. Sätter in en liten summa såklart

 4. Gerry. Bara namnet.. Men idioten framträder med eget namn och ett riktigt bild på sig själv. Hoppas karma möter honom hårt och skoningslöst.

 5. Hoppas att någon myndighet tar tag i pedofilproblemet i landet ”vanilla”.

  Högre straff. (Minimum 7 år för första ggn påkommen)
  Högre ersättning till offren
  Att pedofiler bör berätta åt polismyndighet var de bor, och att barnfamiljer vet var MONSTREN befinner sig. (Som i USA)

  1. Tycker att det skall vara livstids fängelse. Skicka in skithögarna i en cell, lås dörren och svetsa igen den. Där kan dom sitta !

 6. Tack för det viktiga jobb ni gör. Känns bra med varje avslöjande ni gör.

  Ni hjälper till att skydda barn från förövare och presumtiva sådana.

  De ska inte kunna verka i det tysta och de ska bli oroliga och rädda för att chatta och grooma barn då de vet att de kan bli namn och bildpublicerade.

  Misstänker att ni sprider skräck i pedoraptorvärlden.

  Tacksam för att ni finns 🙏💕

 7. Otroligt tacksam för erat fantastiska jobb!!
  Ni gör skillnad ❤️❤️❤️

 8. Så sjukt bra gjort av er… Han har bytt namn till Andy Johansson på FB i dag och bytt bild… Han ställer nog in sig nu för I Frölunda ligger Han illa till, ni e fantastiska.. Mvh M

 9. Jag va 11 år när han hoppade på mig…..jag är 35 nu. Skönt att sanningen äntligen kommer fram trots att det tog 24 år.
  Och varsågod till alla er som inte trodde på mig!

 10. Jag bor på Briljantgatan… Jag har haft ett förhållande i nästan ett år med en för mig helt okänd man, om man nu kan kalla honom man. Han har bott i mitt hem, sovit i min säng, tagit på min kropp. Jag har tvättat hans kläder, ätit mat som han lagat, gråtit i hans famn och skrattat åt hans skämt. Delat livet och vardagen med honom. Han är borta nu och ute ur mitt liv. Vill inte ens minnas hans namn. Han heter Gerry….

  1. Jag är helt ärligt chockad och det är ju inget man blir jättelätt direkt.

 11. Detta är ett fantastiskt jobb ni gör som polisen inte ens har varken resurser eller tillåtelse till. Bästa ni, internet är ett farligt forum för många där vissa kan utge sig för att vara något helt annat än i verkligheten. Så jag är så tacksam för att ni gör ett otroligt viktigt jobb, att skydda barn
  Mm från vidriga svin som gör allt för att få sina perversa fantasier verkliga. Tonåringar är
  Godtrogna och har inte en susning vad de kan utsättas för . Ni är guld värda. Ska stötta er så fort jag kan.

 12. Det är helt sjukt att han enbart får 10 mån för det han gjort. Och vore bra om internerna på det fängelset får reda på hur han håller på med barn, då har vi kanske en peddo och psykfall mindre i världen.

 13. Det här är svårt…. Omedvetet stänger jag av, glömmer bort eller vad jag nu gör,, kommer på mig själv precis innan känslan kommer, som jag inte hinner bromsa…att jag saknar honom…får påminna mig om att den personen inte finns eller någonsin har funnits.

  Det här är svårt att ta till sig, läser inlägg o kommentarer varje dag för att se om jag missat något eller om det tillkommit något som kan hjälpa mig att förstå, och som kanske hjälper mig att kunna gå vidare. Det kan ju egentligen bara bli bättre nu

  Men det är tungt. Jag begravde min pappa och Gerry samma vecka.

  Tack Sara o Patrik och ni andra. Om ni inte varit så hade jag fortfarande haft ett förhållande med ett monster…
  En fråga bara…. Har ni sett honom eller försökt fiska på honom tidigare? innan Petra….

 14. Och många Tack till Malin o Fredrik för att ni visade mig vägen hit. Utan er hade jag förmodligen inte haft en aning…ännu… Evy (fd bästa granne någonsin)

  1. Goa Ewy… ❤ Jag är sååå tacksam för dumpen.se o att vi ALLA fick reda på vad han sysslade med.. och att berätta det för dig var en självklarhet i samma stund vi själva fick veta.och han måste följt efter eller förstått vad vi ville dig när vi frågade efter dig ,usch va vidrig ha är….. Du är en underbar kvinna som förtjänar ALLT gott i livet… Kämpa på ,allt kan bara bli bättre…älskar dig kram Malin och Fredrik ❤
   Må Gerry brinna i helvetet ,på riktigt!!! ASET.

 15. Vilket litet jävla äckel. Wow, hoppas att hans lilla efterlängtade kaffevolta får honom att vara riktigt förberedd på frigivning med allt vad det innebär nu när han är rikskändis. Synd att dom får sitta tillsammans, såna där. Annars hade det varit kul att skicka in hans papper. Det kan man ju alltid göra ändå till diverse anstalter. Jag hittade hit alldeles nyss, ska tipsa mkt folk om denna sidan. Grymt bra jobbat!

 16. Fy fan säger jag bara, tänk att man tror att man känner en människa… Tack för allt ni gör för att få bort dessa vidriga människor ifrån oskyldiga barn. Tack och lov för att jag inte träffat kräket på många herrans år! Hoppas att man slipper att se grisen någonsin igen för då så får han springa jäkligt fort den lilla vidriga kakerlackan. Usch & tvi…

 17. Ser inte längre konfrontationsvideon på Gerry, är den borttagen eller krånglar det bara för mig? Tack för att ni gör ett bra jobb!

    1. Tack för att ni är så uppmärksamma. Konfrontationsvideon ligger uppe nu igen!

  1. Förlåt Kristina, du hade rätt! Tack för påpekandet, nu ligger den uppe igen.

 18. Vem skulle ens vilja ta i grisen med tång🤮 Han ser ut som en sliten alkis. Tror han på fullaste allvar att en 13 åring skulle se honom som attraktiv🤣 Jag vet vad som skulle hända grisen om han satte sin fot på min gata.

 19. En väldigt störd man, Gerry. Jag är uppvuxen i Tynnered och vet väl vem detta är. Han bodde på Grevegårdsvägen, första gården efter viadukten. Var en udda kille som upplevdes säregen och läskig redan då. Tragiskt att myndigheterna inte gjorde något när han var ung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *