I somras ringde en snubbe från dolt nummer och berättade att jag kommer att råka illa ut om jag inte slutar med det jag håller på med. Konstigt nog så hade idioten samma dialekt som den bölande pedoraptorn. Telefonsamtalet kom dessutom precis i samband med att vi hade skrivit om honom, och efter spårning av samtalet så kom det att visa sig att samtalet faktiskt hade ringts från hans telefon.
(Polisanmält)

I fredags ringde någon som med bred skånska skrek slyna i luren. Jag vill därmed tipsa om att man INTE kan ringa från #31# och tro att man är hemlig. Uppgifterna från vilket nummer någon ringt plockar min operatör fram snabbare än gubben i den svarta Volvon hinner dra en handtralla  🙄 och för att ge lite råd längs vägen så blir man faktiskt inte mindre pedofil för att man skriker ”slyna” i min telefonlur. Ring Preventell istället där har man betydligt större förståelse för individer som har problem för att de vill våldta barn.

Jag fick även detta meddelande från ”någon” som senare tog bort sin Facebookprofil. Man blir inte mindre pedofil om man skänker pengar som går till att hänga ut ännu fler pedofiler, även om man nu anser att man bara är  låtsaspedofil 🙄 Han skriver i meddelandet att han misstänkte att det var fejkkonton, men varför skickar man MASSOR av onanivideos till någon som man tror är fejk, och varför går man ut i en chat för pedofiler och söker aktivt efter unga om man nu inte tänder på barn?

 

Meddelande som mannen med sunkiga kalsonger skrivit rakt ut i en chatgrupp för individer som tänder på barn

 

Hade han inte trålat efter barn från början, så skulle han sluppit väldigt mycket obehag, och han skulle  nog även haft jobbet kvar. Jag förstår att uppdragsgivaren stängt av honom, i väntan på utredning för vem vill ha en chaufför som puttrar runt, raggar efter barn och använder lastbilen som runkbås? 🙄

PS. Jag har faktiskt passat på att anmäla honom för sexuellt ofredande, med tanke på att det även är ett brott att skicka ej efterfrågade bilder och videos på intima kroppsdelar till vuxna.

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

(Bidrag från individer som tänder på barn undanbedes 🙄)

 

1 thought on “Men asså, jag är inte peddo på riktigt 🙄

  1. Jävla förtappade as.

    1. #31# ??? Verkligen? Förstår IQ-nivån nu.

    2. ”Jag har raderat appen”. Ok testa att radera ditt KiK-ID istället för jag är trött på att se din lilla snopp nu på foton och på video.

    3. Är extremt besviken på att en pedofil tar i ton mot Sveriges starkaste välgörare. Men det tänkte du inte på va lilla J? För du vill ju våldta barnen – om och om igen. Har du skrivit. Modigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X