Man söker (barn)KK har varit lite blyg med att visa näbben, och vi har lirkat för att få honom att krypa ut från bakom skärmen i två månader nu. Snorren har han dock gladeligen dragit fram i parti och minut och filmat och fotat från alla möjliga vinklar.

Det är faktiskt så illa att han faktiskt har förstaplats i antal onanivideos som han skickat till våra fiskare som utgett sig för att var 12, 13 och 14 år gamla. Han har dock varit lite svår att få ut på dejt, med tanke på att han har flickvän så han har mest velat att barnen skulle skicka videos och bilder.

Igår bestämde han sig dock för att dra på sig byxorna, och bege sig utanför stugknuten för att träffa ett barn. 😳

Bifogar en liten del av chatloggarna från kontakt en som han haft med fyra olika fiskare. Han har även haft kontakt med admin i gruppen. Därav blir vi 5 personer som gått igenom hans material och bara väntat på att han skulle dyka upp och bli filmad, och i igår morse dök han upp utanför ICA I Bjuv för att träffa ett barn som han hade bestämt träff med.

Gubben passade på att byta profilbilden med sina biltemakalsonger direkt efter vårt möte efter att jag påpekande att dom inte var så snygga och därför har han olika profilbilder beroende på när konversationen dumpats, men det är samma 38-gubbe som skickat sina vidriga videos.

KLICKA PÅ SPOILER FÖR ATT SE CHATLOGGAR, OBS 18+ Ålder.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

14 thoughts on “Nu blev det napp igen! Man söker KK

 1. Bra jobbat av er!!!🙌 🙏 Dom ska alla hängas ut👊👊👊 Snacka om tagen på bar gärning!!! 👏👏👏

  Hoppas verkligen hans familj, sambo & arbetskollegor, ja alla han känner får se detta!!!!! Så dom vet va han håller på med.

  Ni gör ett fantastiskt jobb❣️ Fiska in dom bara en efter en🎣

 2. Kanon jobb ni gör. 👍🏻 Fortsätt visa äcklen. Men blir så jädrans arg på dessa svin.

 3. Vilket vidrigt avskum! Hoppas någon av hans nära ser det här, samt att Polisen gör något…fast just det, brottsprovokation är ju inte tillåtet i Sverige. Inte var det mycket han hade och komma med mellan benen heller, antingen lika litet som det som finns mellan öronen. VIDER!!

  Heja er <3 <3 <3

 4. Heja heja, på dom bara!
  Hoppas folk känner igen honom så han får känna sig som det smuts som han är!
  Usch och fy! 🤮

 5. Vilken hjälte du är Sara och de du arbetar ihop med för att hitta och hänga ut de här ursäkterna till människor. Så många barn ni räddar från dessa förövare genom era metoder som också borde lyftas fram i media.
  Känner hur vindarna börjar vända mot pedoraptorerna som i alla år fått förstöra barns liv i skydd av offrens tystnad och anonymitet. Fler vågar berätta och fler förövare avslöjas👍🙏💕tacka vare er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X