Vår största uppgift och utmaning med dumpen är att påverka våra politiker att ändra lagar så våra barn blir säkra och får samma rättigheter som alla andra grupper i samhället.

Barn är en utsatt grupp som politikerna nästintill glömt av och vi måste hela tiden finnas överallt och väcka våra beslutsfattare och visa på orättvisor i rättssystemet.

Övergrepp på nätet har ökat lavinartat under pandemin och kommer att fortsätta även när Coronan är borta för på nätet trivs pedofiler och lär sig hela tiden nya tricks att kontakta barn i alla åldrar.

Vi på dumpen har våra spejare ute på alla ställen där vi misstänker att potentiella förövare lurar och vi hittar flera varje gång vi försöker men när vi kontaktar polis och myndigheter så blir vi brottslingar för om vi utger oss för att vara tex 13 år så är det inget brott från pedofilens sida att skicka nakenbilder på sig själv.

Vi har vuxna män som utan provokation gladeligen berättar vad dom vill göra med försvarslösa barn och man tror inte det är sant vad dom beskriver vad dom fantiserar om. Ofta berättar dom om vad dom redan har gjort och testat och det märks att inget kommer att stoppa dom att få leva ut deras fantasier.

Om vi tar emot bilder som dom vill skicka kan även vi bli åtalade för barnpornografi enligt polisen och det är ju inte vår ambition eller mål, men kanske är det den enda vägen att gå för att polis och myndigheter tar problemet på allvar!

Det är inga oskyldiga mysfarbröder som sitter och finkammar internet för att hitta lämpliga offer utan det är våldtäktsmän som letar efter våra barn, din lillebror eller nåns lillasyster….

Vi kan samla ihop en mängd bevis som inkluderar text, bilder och även i dom flesta fallen ett personligt möte där pedofilen i och för sig tror att han skall få träffa en tolvåring som han skall förgripa sig på brutalt men istället får han träffa oss som han hela tiden har chattat med!

Detta skriver polisen direkt av då enligt dom har inget brott begåtts mer än kanske från vår sida då vi har lurat förövaren med att vi är någon annan…

Den lagen måste ändras för det är bara ren tur att det var oss pedofilen fick träffa och inte din son som hade blivit lovad pengar eller något annat som monstret hade lovat i chatten.

Detta sker varje sekund på internet på sajter som egentligen är för barn och inte män som gladeligen skickar dickpics och groomar våra barn! Vi vet att detta är dagens verklighet på nätet och vi skall inte behöva få återigen få höra nån feg politiker säga att ”vi såg inte detta komma”

Vill ni stötta mig och Sara i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

1 thought on “Kom inte och säg ”vi såg inte detta komma” när vi visar verkligheten.

  1. Ni gör ett av de viktigaste arbetena som finns: att skydda barn och avslöja förövare. Det är beklämmande att rättsväsendet inte hängt med i utvecklingen. Jag hoppas det blir ändring på det genom dett jobb ni gör. Tack för allt ni gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X