Sponsorer

Som en liten fästing hade den bölande pedoraptorn passat på att flytta in sig hos en barnfamilj. Efter att ha informerat socialjour och polis kontaktade jag familjen som blev till en början lite konfunderade, men förstod allvaret i situationen efter att jag kunde informera kvinnan i familjen om vilken färg familjen har på sitt toagolv.

Evelina ”14” stod nämligen i kontakt med lipsillen och efter en stunds chattande så passade han på att barrikadera sig på barnfamiljens toa för att tokrunka och skicka videos till ”lilla” Evelina.

Ännu ett samtal med polisen, och en tilläggsanmälan till den som vi gjorde i juni i Göteborg där jag vill lämna in en video på när han sitter och drar I snabeln på toa hemma hos en barnfamilj.

Jag som då börjar bli van vid tuggumituggande telefonister med dryga röster som säger att man inte kan gripa in förrän skadan redan är skedd satte väl kaffet i halsen när polisen som jag pratade med tog saken på största allvar, med tanke på att det finns barn inblandade.

Sagt och gjort så dundrade fem poliser in och sög med sig den bölande pedoraptorn. Han fick spendera lite tid i arresten, och är nu släppt men hans mobiler och dator är omhändertagna för tömning 🙂 Barnfamiljen blev lätt chockskadade efter incidenten, men besöksförbud blev utfärdat så han får inte komma tillbaka.

Vet inte riktigt vad man ska säga. Tack känns fjuttigt i sammanhanget, så det får bli ett gigantiskt superultramegatack till polisen och socialjouren  Höglandet som agerade direkt innan fler barn föll offer för den bölande pedoraptorn.

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Swish: 076-0075779

5 thoughts on “Den bölande pedoraptorn på besök hos polisen

  1. Så bra avslöjat ! Så bra ni lyfter detta ! En medicinsk auktoritet med kollegor som försvarat pedofili och som än idag präglar stora delar av samhällets syn på dessa vidriga brott måste bara informeras om och lyftas !
    Tack !! Delar !

  2. Bra jobbat! Skrämmande ur så många vinklar som den fortsatta kontakten med barnet, barnfamiljens osäkerhet och hur långt det måste gå innan polishjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *